SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
16. Březen 2025, 23:05
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Vypinani P910i behem pripojeni pecka jako modemu a stahovani z internetu
Strana: [
1
]
2
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Vypinani P910i behem pripojeni pecka jako modemu a stahovani z internetu (Zobrazeno 12145 x)
kmozis
Anonym
«
v:
08. Květen 2005, 14:13 »
Tak jsem to pochopitelne zakrikl. Nevim, jestli je to tim, ze sem si nahral novej firmware (ted mam posledni verzi), ale spis to bude tim, ze jsem do te doby poradne nesosal. Vcera v noci, kdyz jsem byl pripojenej k netu (pecko jako modem pripojeny k notebooku pres BT), siÂť byla volna a data tekly na plnej ceres, tak se mi pecko vypnulo asi 4 krat. Sice zadna hlaska typu "Phone has been restarted in order to improve performance", jak to delala P900, ale pricina asi bude stejna. Telefon proste nestiha. Je to videt i na LED diodach, ktery uplne zapominaj blikat... To je ted jedina vec, ktera me na tomhle telefonu hodne mrzi.
uložena
FilipLudvik
Anonym
Re: Vypinani P910i behem pripojeni pecka jako modemu a stahovani z internetu
«
Odpověď #1 v:
08. Květen 2005, 14:26 »
Uživatel: kmozis 08. Květen 2005, 14:13
Tak jsem to pochopitelne zakrikl. Nevim, jestli je to tim, ze sem si nahral novej firmware (ted mam posledni verzi), ale spis to bude tim, ze jsem do te doby poradne nesosal. Vcera v noci, kdyz jsem byl pripojenej k netu (pecko jako modem pripojeny k notebooku pres BT), siÂť byla volna a data tekly na plnej ceres, tak se mi pecko vypnulo asi 4 krat. Sice zadna hlaska typu "Phone has been restarted in order to improve performance", jak to delala P900, ale pricina asi bude stejna. Telefon proste nestiha. Je to videt i na LED diodach, ktery uplne zapominaj blikat... To je ted jedina vec, ktera me na tomhle telefonu hodne mrzi.
Ja Ti rikal, ze aktualizace pres internet za nic nestoji.. S moji P910i stahuji i 1GB za 4dny..
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #2 v:
08. Květen 2005, 14:32 »
Ja jsem cekal, ze mi to das vyzrat
- hezky jsem si nabeh' na halfvolej, co?
Ty chces ale rict, ze ten firmware, co bys mi do telefonu nahral ty, se nejak lisi od toho, co si muzu stahnout pres SE Update Service?
Pokud to opravdu vyresi tenhle problem, tak jsem ty penize ochoten do toho vrazit...
PS: Jinak ja stahuju taky strasne moc, akorat si musim davat pozor, abych neoteviral vic veci najednou. Hlavne, kdyz se treba divam na nejaky stranky s hambatejma obrazkama (
), tak kdyz dam otevrit treba 3 nahledovy stranky najednou, tak uz to neutahne, protoze otevira mraky thumbnailu, reklam...
uložena
FilipLudvik
Anonym
«
Odpověď #3 v:
08. Květen 2005, 14:43 »
Uživatel: kmozis 08. Květen 2005, 14:32
Ja jsem cekal, ze mi to das vyzrat
- hezky jsem si nabeh' na halfvolej, co?
Ty chces ale rict, ze ten firmware, co bys mi do telefonu nahral ty, se nejak lisi od toho, co si muzu stahnout pres SE Update Service?
Pokud to opravdu vyresi tenhle problem, tak jsem ty penize ochoten do toho vrazit...
PS: Jinak ja stahuju taky strasne moc, akorat si musim davat pozor, abych neoteviral vic veci najednou. Hlavne, kdyz se treba divam na nejaky stranky s hambatejma obrazkama (
), tak kdyz dam otevrit treba 3 nahledovy stranky najednou, tak uz to neutahne, protoze otevira mraky thumbnailu, reklam...
Opravdu FW ode me pomuze... Momentalne stahuju pres flashget ve trech proudech, ICQ a forum SEMania.. a uplne v pohode.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #4 v:
08. Květen 2005, 14:51 »
Takze jednoznacna odpoved na mou otazku:
Firmware na P910i, ktery nahravas Ty, je jiny, nez ten, ktery je ke stazeni od Sony Ericssonu: ANO / NE
V pripade, ze ANO, znamena to, ze je Tebou (nebo nekym jinym, to je jedno) upraveny?
Jestli je to opravdu tak, verejne se Ti omlouvam za tento thread:
http://semania.cz/index.php?option=com_smf&Itemid=78&topic=302.0
PS: zkus si otevrit
www.freefoto.cz
a klikni na 4 slecny najednou - pokud data potecou naplno a foun to prezije, dej mi vedet a ja se s Tebou spojim a domluvim na nahrani toho firmwaru.
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #5 v:
08. Květen 2005, 17:16 »
omlouvam se za OT, ale neda mi to: surfovat a zejmena hambate obrazky na gprs mi prijde jako totalni masochismus. Cim se lisi firmware se servisu oproti tomu z webu?.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #6 v:
08. Květen 2005, 17:20 »
Uživatel: MartinH 08. Květen 2005, 17:16
omlouvam se za OT, ale neda mi to: surfovat a zejmena hambate obrazky na gprs mi prijde jako totalni masochismus. Cim se lisi firmware se servisu oproti tomu z webu?.
...bys nerek', jak rychle to tece... (tedy dokud se pecko nezhrouti
). Ale ja samozrejme nepouzivam to pripojeni hlavne na tohle, jen ze na tomhle se to nejlip pozna, protoze data teckou naplno a stahuje se z mnoha zdroju najednou...
Na odpoved, cim se ten firmware lisi, take stale marne cekam, takze pojimam podezreni, ze se nelisi
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #7 v:
08. Květen 2005, 17:24 »
Uživatel: kmozis 08. Květen 2005, 17:20
...bys nerek', jak rychle to tece...
ale rekl, proto pouzivam tuto alternativu jenom v krajni nouzi a na datovani, kdyz uz musim na gprs, mam SE GC85 pcmcia kartu
uložena
FilipLudvik
Anonym
«
Odpověď #8 v:
09. Květen 2005, 06:52 »
Uživatel: MartinH 08. Květen 2005, 17:24
ale rekl, proto pouzivam tuto alternativu jenom v krajni nouzi a na datovani, kdyz uz musim na gprs, mam SE GC85 pcmcia kartu
to kmozis: Data tecou uplne v poradku, vice nasobne nacitani je take v poradku. Firmware by mel byt teoreticky stejny, ale internet jen aktualizacni sluzba a ne servisni stredisko..V tom je rozdil. Zatim jsem po online updatu nevidel telefon, ktery fungoval pri datech na 100%.
to MartinH: take kartu zvazuju, ale u nas EDGE neni a jen tak nebude, takze zustanu spokojeny u datovani pres P910i.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #9 v:
09. Květen 2005, 07:47 »
Uživatel: FilipLudvik 09. Květen 2005, 06:52
Uživatel: MartinH 08. Květen 2005, 17:24
to kmozis: Data tecou uplne v poradku, vice nasobne nacitani je take v poradku. Firmware by mel byt teoreticky stejny, ale internet jen aktualizacni sluzba a ne servisni stredisko..V tom je rozdil. Zatim jsem po online updatu nevidel telefon, ktery fungoval pri datech na 100%.
Filipe nezlob se, ale tohle nechapu, kdyz je ten firmware stejny, je preci jedno, jestli ho stahuju z netu, nebo jestli ho uz mas na HDD a jestli ho do telefonu dostanu pres jejich aktualizacni sluzbu nebo jinym zpusobem. Jeto stejny soubor s flashkou, ktery ma stejny kontrolni soucet, proste bit po bitu je to naprosto to same. Takze to, ze Ti ta data tecou naplno i z vice zdroju a telefon nepada bych nepripisoval tomu, jak tam byl ten firmware naflashovan.
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #10 v:
10. Květen 2005, 11:43 »
Stejny problem ma i moje 910i. Protoze je v zaruce, navstivil jsem autorizovany servis (Britex) a tam mi (co jineho) prehrali soft. Telefon pri pouzivani pres BT jako modem zamrzal pred prehranim i po prehrani. Filip se domnival, ze ho prehrali aktualizaci z webu a tez mi navrhoval, ze mi telefon flashne, zatim jsem toho nevyuzil, domnivam se totiz, ze se bude jednat o problem hardwaru a ne softwaru. Ted zvazuji dalsi kroky = jeste 2x si nechat prehrat soft a potom chtit jiny kus nebo penize... nebo se s tim smirit a honit modem pres IR pripadne kabel... tam jsem zatim zadny problem nezpozoroval...
uložena
randim
Uzivatel
«
Odpověď #11 v:
10. Květen 2005, 12:29 »
Uživatel: VaRo 10. Květen 2005, 11:43
Stejny problem ma i moje 910i. Protoze je v zaruce, navstivil jsem autorizovany servis (Britex) a tam mi (co jineho) prehrali soft. Telefon pri pouzivani pres BT jako modem zamrzal pred prehranim i po prehrani. Filip se domnival, ze ho prehrali aktualizaci z webu a tez mi navrhoval, ze mi telefon flashne, zatim jsem toho nevyuzil, domnivam se totiz, ze se bude jednat o problem hardwaru a ne softwaru. Ted zvazuji dalsi kroky = jeste 2x si nechat prehrat soft a potom chtit jiny kus nebo penize... nebo se s tim smirit a honit modem pres IR pripadne kabel... tam jsem zatim zadny problem nezpozoroval...
A je rozdil v rychlosti??? kdyz to porovnas - infra / bluetooth / kabel ??
uložena
P900@FLASH@P910i
MartinH
Anonym
«
Odpověď #12 v:
10. Květen 2005, 12:32 »
A je rozdil v rychlosti??? kdyz to porovnas - infra / bluetooth / kabel ??
Cituji
nemuze byt, kazde z tech pripojeni phone/PC je nekolikanasobne rychlejsi, nez gprs
uložena
miramax
Anonym
«
Odpověď #13 v:
10. Květen 2005, 12:46 »
Ja mam od M.Vagnera flashlou P900 a musim potvrdit Filipovi slova, ze vse je v naprostem poradku a nepada to.
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #14 v:
10. Květen 2005, 12:55 »
Spis bych to videl na nejakou vadnou dodavku P910i pro CZ trh s hw vadou u BT modemu... ja svuj koupil u Eurotelu.... mozna nas bude vic... v servisu Vas pokazde odbydou prehranim softwaru, mozna zkusim jeste ty zbyvajici 2 pokudy a pak to budou muset nejak resit... ale bude to na dlouhy povidani, posledni flash (garancni) trvala 7 dnu... uprednostnuji cash placeny servis...
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 15 dotazů.