SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ICQ Jimm: diakritika + par dalsich dotazku
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ICQ Jimm: diakritika + par dalsich dotazku  (Zobrazeno 5241 x)
Yarda_cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 26. Listopad 2005, 12:58 »

Zdravim, pouzivam Jimma 0.4.1. z http://k750i.net/?p=aplikace a mam problemy s diakritikou, a to s hackama. Prijemci prijde misto pismena s hackem jen otaznik. Co s tim? Nikde jsem o tom nic nenasel. Dela to jak ICQJimm tak JimmJimm, to samy i s Mirandou. A tak na 75% vim, ze mi to pred tim jelo ok s diakritikou.

Dale dotaz, jak casto se Jimm pripojuje k inetu, nekde jsem cetl, ze se da doba nastavit, ale nikde nic neni, nebylo to u starsich verzi? Zmena statusu kontaktu se mi projevi hned co ho uzivatel zmeni (vyzkouseno na 2 uctu)

Pak bych chtel upresnit dalsi veci v nastaveni, jsem kluk zvidavy  Roll Eyes
takze: co presne znamena "Podrzet spojeni", dale "Typ spojeni: Async-Stinove" (rozdil?), pak co znamena polozka "Pouzit CP 1251 hack?" Dik   Mrknutí
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
scater
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Listopad 2005, 18:22 »

Ja mam taky JIMMa, ten se mi ale vubec nechce pripojit.hodi mi to chybu Nemam odpoved od serveru.Ani colibry se mi nechce pripojit.Nevis co s tim?mam D750i a T-mobile.
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 26. Listopad 2005, 18:30 »

2scater: mrkni sem http://semania.cz/content/view/1005/2/  Mrknutí
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #3 v: 26. Listopad 2005, 20:11 »

Zdravim, pouzivam Jimma 0.4.1. z http://k750i.net/?p=aplikace a mam problemy s diakritikou, a to s hackama. Prijemci prijde misto pismena s hackem jen otaznik. Co s tim? Nikde jsem o tom nic nenasel. Dela to jak ICQJimm tak JimmJimm, to samy i s Mirandou. A tak na 75% vim, ze mi to pred tim jelo ok s diakritikou.

Dale dotaz, jak casto se Jimm pripojuje k inetu, nekde jsem cetl, ze se da doba nastavit, ale nikde nic neni, nebylo to u starsich verzi? Zmena statusu kontaktu se mi projevi hned co ho uzivatel zmeni (vyzkouseno na 2 uctu)

Pak bych chtel upresnit dalsi veci v nastaveni, jsem kluk zvidavy  Roll Eyes
takze: co presne znamena "Podrzet spojeni", dale "Typ spojeni: Async-Stinove" (rozdil?), pak co znamena polozka "Pouzit CP 1251 hack?" Dik   Mrknutí

Taky si uvedomuji ze ze zacatku diakritika sla ok. Ale uz nejede, cim to je nevim. Staci psat bez ni. Jina rada neni.

U poslednich verzich to nastavit nelze. Šlo to u nejake drivejsi verze. A jak casto se pripojuje k netu? Netusim. Zapnete JIMMa a nejaky radio a poslouchejte ruseni v radiu a stopnete si to.

Netusim a nepozoroval jsem zadne rozdily kdyz jsem to mel zapnute a kdyz ne taky.
uložena
scater
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 26. Listopad 2005, 20:31 »

je dik.uz jede i to colibry.fakt dik...mejte se
EDIT:Vyreseno
EDIT 2:Kdyby to fungovalo, bude to to levnejsi za tech 0.06 kc za 1 kb?Aby to nebylo ze budu platit tech 0.60 za 1 kb
« Poslední úprava: 27. Listopad 2005, 11:18 od scater » uložena
corpix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 26. Listopad 2005, 20:47 »

->OldrichMladek: sry, ale proc si to psal kdyz si vlastne nic nerek ?  Cheesy
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Listopad 2005, 20:51 »

2corpix: Taky jsem to chtel napsat ale nechtel jsem byt HNEDOPICH tak jsem si to rasi odpustil, ale nakonec jsi me ujistil ze nejsem sam!

2OldrichMladek: Proc jsi to napsal, kdyz jsi vlastne nic nerekl?
uložena
peetrs
Uzivatel
Telefon: D750i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 27. Listopad 2005, 06:45 »

Hacky to nepise a navic mi to hazi "Jimmovi smajliky" na zacatek textu  Roll Eyes
Taky uctovani mam nejspis spatne nastaveny, neb to vypocita az podezrele nizkou cenu.
Mam Twist a cenu za paket 0.6 a delku 5kb, je to dobre?  Undecided
Verze 0.4.3 jednou hacky napise, podruhe uz ne...  Undecided
Ale jinak dost dobry!  Roll Eyes
« Poslední úprava: 03. Prosinec 2005, 17:56 od peetrs » uložena
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 28. Listopad 2005, 21:46 »

Hacky to nepise a navic mi to hazi "Jimmovi smajliky" na zacatek textu  Roll Eyes

Mam Jimma 0.4.3 a tam smailici jdou dat kamkoliv, nehodi ho to na zacatek  Smajlík
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ICQ Jimm: diakritika + par dalsich dotazku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.