SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Květen 2025, 21:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910i nelze zapnout
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: p910i nelze zapnout  (Zobrazeno 6612 x)
marek1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 27. Listopad 2005, 15:30 »

Ahoj, do servisniho menu se nedostanu at delam co delam. Zkousim to s tou baterkou a doufam ze se neco zmeni. Jinak doufam ze tyto problemi co mam nejsou caste, protoze se mi p910i moc libi a nemenil bych. Kamosi co maji k750i tak maji take ruzne sw broblemy takze je to asi tou uspechanou dobou, kdy se to poradne neotestuje a hned to jde na obchod. Ale p910i uz se nejaky patek prodava tak nevim. Jinak dik. Roll Eyes
uložena
marek1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 27. Listopad 2005, 19:11 »

Tak nic, zkousim vsechno mozny a porad je mrtvej jen je zobrazeny logo. takze dekuji vsem co byly ochotni poradit, zitra ho nesu do t-mobile. Jeste ze jsem ho koupil poblis domu a ne napr. v Praze kde jsem ho chtel koupit. takze preji vsem co maji p910i, aÂť se jim to nestane, hold sem mel smulu. Jinak v mem okoli je dost lidi co maji ruzne problemy s k750i. Takze uspechana doba v prodeji mob. telefonu se projevuje. Ozvu se jak jsem dopadl z reklamaci. Ahoj vsem a stejne bych jinej mob. nez p910i nebral je to delo ( kdyz maka )  Cry ahoj!
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 28. Listopad 2005, 17:50 »

Tak nic, zkousim vsechno mozny a porad je mrtvej jen je zobrazeny logo. takze dekuji vsem co byly ochotni poradit, zitra ho nesu do t-mobile. Jeste ze jsem ho koupil poblis domu a ne napr. v Praze kde jsem ho chtel koupit. takze preji vsem co maji p910i, aÂť se jim to nestane, hold sem mel smulu. Jinak v mem okoli je dost lidi co maji ruzne problemy s k750i. Takze uspechana doba v prodeji mob. telefonu se projevuje. Ozvu se jak jsem dopadl z reklamaci. Ahoj vsem a stejne bych jinej mob. nez p910i nebral je to delo ( kdyz maka )  Cry ahoj!
Podle me na tom stejne jen prehraji fw (preflashnou ho) a bude zase ok.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
marek1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 28. Listopad 2005, 20:17 »

Tak jsem ho odnesl, zapujcily mi sony eric. z roku 1 az 2 a cekam. Pry do 14 dnu tu bude a napsal pozedavek na novy. Tak se necham prekvapit. A zrovna se mi povedla tak dokonale nalepit ochrana folie. Zatim ahoj. Shocked, jo a pry tam s timto mobilem jeste nikdo nebyl na reklamaci. Cry
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 28. Listopad 2005, 21:15 »

Tak jsem ho odnesl, zapujcily mi sony eric. z roku 1 az 2 a cekam. Pry do 14 dnu tu bude a napsal pozedavek na novy. Tak se necham prekvapit. A zrovna se mi povedla tak dokonale nalepit ochrana folie. Zatim ahoj. Shocked, jo a pry tam s timto mobilem jeste nikdo nebyl na reklamaci. Cry
Je to mozny, ze P910i nejsou moc poruchovy telefony a nebo to bude tim, ze se v te prodejne kde jsi ho bral moc neprodavali. Co ja vim, tak zavadou nekterych P910i byla spatna komunikace jako modem....
uložena

Petras
Anonym
« Odpověď #20 v: 01. Prosinec 2005, 09:51 »

Problem bude v tom, ze je telefon brandovany, kdyz se do toho serou operatori tak to potom stoji za to.
uložena
mao
Anonym
« Odpověď #21 v: 01. Prosinec 2005, 17:39 »

Uvazuji o koupi 910i - mam ci nemam Huh
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #22 v: 01. Prosinec 2005, 17:54 »

Uvazuji o koupi 910i - mam ci nemam Huh

No ze vahas ! Ty ho jeste nemas ? Tak co tady delas ? Vrat se az s nim  Mrknutí Tohle uz se tady taky parkrat probiralo, tak zkus pohledat. Tohle tema je o necem jinym. Jinak jo, moje rada, kup  Mrknutí
uložena
marek1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 23. Prosinec 2005, 18:04 »

Ahoj vsem. Tak se Vam po delsi dobe ozyvam, abych Vam sdelil, ze konecne telefon dorazil z opravy po 25 dnech, avsak se zpravou, ze nejde opravit. Pry nemaji nahradni dily a tak zda chci odstoupit od smlouvy nebo si vzit jiny. Tak vaham zda neni na trhu neco s podobnymi funkcemi, co by me uspokojilo. Nebo vzit stejny a novy, ktery mi nabidli. Jinak, uzival jsem ho 1 mesic a maximalni spokojenost, az na ten krach. Takze pokud ma nekdo zkusenost s mob. podobnych funkci a doporucil by ho tak sem s nim. Jinak nastupce p990i je asi zatim v nedohlednu, nebo  je uz nekde v prodeji ? Tak se mejte hezky  a hodne darku pod strom. Cheesy Ahoj .
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 23. Prosinec 2005, 22:28 »

Ahoj vsem. Tak se Vam po delsi dobe ozyvam, abych Vam sdelil, ze konecne telefon dorazil z opravy po 25 dnech, avsak se zpravou, ze nejde opravit. Pry nemaji nahradni dily a tak zda chci odstoupit od smlouvy nebo si vzit jiny. Tak vaham zda neni na trhu neco s podobnymi funkcemi, co by me uspokojilo. Nebo vzit stejny a novy, ktery mi nabidli. Jinak, uzival jsem ho 1 mesic a maximalni spokojenost, az na ten krach. Takze pokud ma nekdo zkusenost s mob. podobnych funkci a doporucil by ho tak sem s nim. Jinak nastupce p990i je asi zatim v nedohlednu, nebo  je uz nekde v prodeji ? Tak se mejte hezky  a hodne darku pod strom. Cheesy Ahoj .
Divam se do nabidky T-Mobile a s OS bych bral: Nokia N70, Nokia 9300, MDA Compact a nebo znovu P910i. Tady z tech asi nejvic N70, protoze zatim na ni slysim jen dobre poznatky.....P990i by snad mohla prijit nekdy v breznu, ale nekde tvrdi, ze je klidne mozne, ze az na zacatku leta  Sad
uložena

marek1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 23. Prosinec 2005, 23:01 »

Tak asi zustanu u p910i. Mam spoustu sw a novou kartu 1G kterou jsem do neho nestihl ani zasunout. Na te nokii se budou spatne psat sms a u te p910i to bylo supr. Jeste mam drzak do auta kde byl zastrcenej snad jen 2krat. Zustanu vernej a budu doufat ze bude slapat. Cheesy Dik za odpoved ahoj. Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: p910i nelze zapnout
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.