SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
18. Březen 2025, 21:46
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Restarty telefonu
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Restarty telefonu (Zobrazeno 5047 x)
zz.top
Uzivatel
Restarty telefonu
«
v:
23. Listopad 2005, 22:08 »
Existuje nejaka rada, SW, vychytavka nebo vylepseni, aby mi pri pripojeni k netu porad telefon alespon jednou denne nerestartoval? Mel jsem P800 a delal to. Pak jsem koupil P900 a bylo to stejny. Nechal jsem si nahrat sw P910 a nic se nezmenilo. Na...al jsem se a sel do P910 s jistym puvodem (t-mob) a tedy i "spravnym" sw pro pripojeni k siti, a nyni zkuste hadat co se stalo! NIC, POĂAD TO SAMYYYY!!!!! Mam se tedy napalit jeste jednou a koupit P990 a nebo se vratit k T39s, kterej spojeni udrzel cely den? Napadlo me jeste, ze by to mohlo byt v PC, ale to jsem zavrhl, protoze to bylo stejny, i kdyz byly nainst. jen programy ke spojeni potrebne.(Zkusil jsem i pozadat o radu u technicke podpory T-mobile, ale jedine coje zajimalo bylo, abych pak jejich sluzby ohodnotil od jedne do peti) Dik za pripadnou radu.
uložena
Sweex
Uzivatel
Re: Restarty telefonu
«
Odpověď #1 v:
23. Listopad 2005, 22:37 »
Mel jsem ten problem taky na P800,P900 a i P910i. Telefon T68 to nedelal. Jak jsem zacal meco stahovat tak to spadlo a restart. Ted mam WI-FI tak to neresim.
uložena
Pipa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPAQ614c
«
Odpověď #2 v:
23. Listopad 2005, 23:12 »
NoÂťas pripojuju pres BT a s P800 ani s P910i nemam problemy.
Je fakt ze P910i mam od T-mobilu a parkrat se mi stalo ze se mi telefon resetoval sam od sebe,
ale nikdo neni dokonaly (P800 od gs mobilu neblokovana to nedelala - v podstate tel. bez problemu).
uložena
MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #3 v:
24. Listopad 2005, 17:53 »
Uživatel: zz.top 23. Listopad 2005, 22:08
Existuje nejaka rada, SW, vychytavka nebo vylepseni, aby mi pri pripojeni k netu porad telefon alespon jednou denne nerestartoval? Mel jsem P800 a delal to. Pak jsem koupil P900 a bylo to stejny. Nechal jsem si nahrat sw P910 a nic se nezmenilo. Na...al jsem se a sel do P910 s jistym puvodem (t-mob) a tedy i "spravnym" sw pro pripojeni k siti, a nyni zkuste hadat co se stalo! NIC, POĂAD TO SAMYYYY!!!!! Mam se tedy napalit jeste jednou a koupit P990 a nebo se vratit k T39s, kterej spojeni udrzel cely den? Napadlo me jeste, ze by to mohlo byt v PC, ale to jsem zavrhl, protoze to bylo stejny, i kdyz byly nainst. jen programy ke spojeni potrebne.(Zkusil jsem i pozadat o radu u technicke podpory T-mobile, ale jedine coje zajimalo bylo, abych pak jejich sluzby ohodnotil od jedne do peti) Dik za pripadnou radu.
Bohuzel se s timto budes muset smirit, nemas spatnej kompl, toto komunikatory delaj, restartujou se prumerne asi cca jednou za 200MB, s timto se u normalnich telefonu nesetkas, ale u symbianu jo. Takze pokud chces pouzivat vyhradne neco jako modem, tak vezmi treba jak pises T39.....
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
zz.top
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
24. Listopad 2005, 18:47 »
No tak to je perfektni. Telefon v cene ojetyho auta a budu prehazovat simku 4krat za den. Co se ale da delat. Prece neprebehnu k MDA.
uložena
blackman_82
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
24. Listopad 2005, 20:26 »
Uživatel: ViÂťa 24. Listopad 2005, 17:53
Bohuzel se s timto budes muset smirit, nemas spatnej kompl, toto komunikatory delaj, restartujou se prumerne asi cca jednou za 200MB, s timto se u normalnich telefonu nesetkas, ale u symbianu jo. Takze pokud chces pouzivat vyhradne neco jako modem, tak vezmi treba jak pises T39.....
Co bych za to dal kdyby se mirestartoval po 200MB!!!! Me se restartuje klidne i po stazeni 0,5MB!!! Leze mi to pekne na nervy (a to jsem slusnej)!!! V tomhle mi ten phone nejvice vadi a priste si vice rozmyslim jestli jit do SE!!!!
uložena
P900@P910 by Filip Ludvik, SanDisk 512MB
RiKy
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
24. Listopad 2005, 21:05 »
Taky sem mel problemy s restartovanim P910 pri pripojeni k netu. Ale nezbylome
nic jynyho nez se s tim smirit. Alespon do te doby nez sem poridil pripojeni pres kabelovku.
A sem ted velice rad ze uz nemusim tenhle problem resit, protoze sem toho nekdy
opravdu plny zuby. A nepomohlo vubec nic, telefon si stale delal svoje restarty.
ToÂť vse k tomuto problemu.
uložena
SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i
«
Odpověď #7 v:
24. Listopad 2005, 21:13 »
Uživatel: blackman_82 24. Listopad 2005, 20:26
Uživatel: ViÂťa 24. Listopad 2005, 17:53
Co bych za to dal kdyby se mirestartoval po 200MB!!!! Me se restartuje klidne i po stazeni 0,5MB!!! Leze mi to pekne na nervy (a to jsem slusnej)!!! V tomhle mi ten phone nejvice vadi a priste si vice rozmyslim
jestli jit do SE!!!!
Myslim, ze toto neni o tom, jestli "jit do SE", pripojoval jsem se pres 300ku, 310ku, 610ku, 630ku a chvili pres K700, a slapalo vse asi na 97%, pak jsem koupil P910i a spojeni padalo co chvili, ono mobil je telefoni pristroj a ne modem, to je jen doplnkova (softwerova) funkce. Nebudu nadavat na mobil (nebo vyrobce), ze mi nefacha jak modem, kdyz si ho koupim jako mobil.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #8 v:
24. Listopad 2005, 21:16 »
Je pravda, ze je to skoda u telefonu tohoto typu, ale s tim nic nenadelame, me se to stava asi po cca 200MB, potom se jeste nekolikrat restartuje, coz mi hrozne leze na nervy a potom uz je zase nejakou dobu v poho. A pokud si budu brat P990i, tak ji zase budu mit jako modem pres HSPDA, protoze kabel doma nemohu mit
a uz ted jsem pripraven na to, ze to u P990i bude stejne, jen je divny, ze normalni telefony to nedelaj, ze by operacni systemy nestihaly....
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
zz.top
Uzivatel
«
Odpověď #9 v:
24. Listopad 2005, 21:46 »
Takze kdyz si kupuji "telefon" p910, nemam ocekava beznervove pripojeni, pocitat s tim, ze kazda pata fotka se nevyfoti, bluetoth pujde jen ve ctvrtek, MP3 budou hrat jen do poloviny a tak neco podobneho?Mimochodem, s kamaradem soutezime o nejmensi pocet chyb v aparatech (MDA).............................vede!
«
Poslední úprava: 24. Listopad 2005, 21:48 od zz.top
»
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #10 v:
24. Listopad 2005, 21:48 »
myslim, ze to bude asi fakt tim operacnim systemem, ktery to asi nestiha, protoze "obycejne" mobily mi v tomto smeru slapaly, naposled pred dvomi tydnami T310.
Vito a co tak skusit bezdrat? Ja ho mam uz dva tzdny a pohoda
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #11 v:
24. Listopad 2005, 21:54 »
Uživatel: zz.top 24. Listopad 2005, 21:46
Takze kdyz si kupuji "telefon" p910, nemam ocekava beznervove pripojeni, pocitat s tim, ze kazda pata fotka se nevyfoti, bluetoth pujde jen ve ctvrtek, MP3 budou hrat jen do poloviny a tak neco podobneho?Mimochodem, s kamaradem soutezime o nejmensi pocet chyb v aparatech (MDA).............................vede!
2beznervove pripojeni-kdyz si kupuji telefon, nepocitam s tim, ze mi 100% nahradi modem
-a jak to myslis s temi "fotkami, bluetooth, MP3 a tak neco podobneho" sem asi nepochopil, nakolik mi slape jak fotak, bloetooth, MP3 s instalovanym prehravacem(powerMP3), a tak neco podobneho na 100%
«
Poslední úprava: 24. Listopad 2005, 21:58 od peterss
»
uložena
blackman_82
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
24. Listopad 2005, 22:03 »
Uživatel: peterss 24. Listopad 2005, 21:48
myslim, ze to bude asi fakt tim operacnim systemem, ktery to asi nestiha, protoze "obycejne" mobily mi v tomto smeru slapaly, naposled pred dvomi tydnami T310.
Vito a co tak skusit bezdrat? Ja ho mam uz dva tzdny a pohoda
Ja bych to na operacni system zase az tak nesvadel! Nokie taky pouzivaji symbian a problemy s tim nejsou!!! Vim ze to sem nepatri ale to je to sami jak plno lidi svadi na operacni sytem to ze se nezapne budik pri vypnutym tel., nokie to ale preci umi!!!
uložena
P900@P910 by Filip Ludvik, SanDisk 512MB
zz.top
Uzivatel
«
Odpověď #13 v:
24. Listopad 2005, 22:26 »
PETERSS:
Ty veci mi chodi, ale nemusely by, vzdyÂť je to prece telefon, takze jsem asi naivni, kdyz mi vadi restarty.(a uz se nesnaz nic pochopit, je to ironicka poznamka)
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #14 v:
24. Listopad 2005, 22:29 »
2zz.top v pohode, ty restarty mi taky lezly na nervy
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Restarty telefonu
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.