SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 23:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K 700i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K 700i  (Zobrazeno 4163 x)
mikib
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Listopad 2005, 10:05 »

Ahoj, prosim o pomoc pri komunikaci telefonu s pc. Mam novy tel K700i koupila jsem si k nemu USB kabel. nainstalovala program Mobiledit z ktereho si muzu posilat na tel. obrazky a zvuky, ale problem nastal kdyz jsem si chtela poslat hru nebo jinou aplikaci. Nezobrazi se mi tam vubec slozka HER a jinych APLIKACi a nemuzu to tedy nahrat. Nahrala jsem soubory jad a jar ale program nejde otevrit, poradite mi??? Zkousela jsem to aji na tel. SE T630 a taktez se slozka s aplikacemi nezobrazila.
uložena
mikullas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Listopad 2005, 21:00 »

No ten program nemam, ale pokial viem, tak sa zlozka aplikacie nezobrazuje nikdy v PC. Subory jar sa nahravaju do mobilu bez nejakeho presneho zadania a ak ich mobil rozpozna, tak po prijati sa mobil opyta, ze kam to ches umiestnit (ci do hier alebo aplikacii).
Inak, jad subory K700i nepodporuje.
uložena

Sagem ?, Siemens A35, Trium Aria(ukradnuty), A35, Ericsson T20e, T20s, A35(doteraz funguje!), SE T230+Nokia 5110, SE K700i (R2AY004 orange_gen)+Nokia 8850+Ericsson T20s
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Listopad 2005, 00:01 »

Porid si program "SendFile".  Pres ten jdou posilat jak hry tak i aplikace.Je spolehlivej a velice nenarocnej.Pro tvoji potrebu idealni  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 22. Listopad 2005, 13:27 »

Lidicky uz i ja mam novy K700i Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Listopad 2005, 21:38 »

Gratuluju dobra volba,mel jsem i D750, ale za soucasnou cenu nema K700 konkurenci Cheesy.Pomer cena vykon je the best Cool.
uložena

Sony ericsson Xperie8
fuji
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 06. Prosinec 2005, 09:50 »

;DNazdarek lidicky,mam uz i ja novy K700i a povim vam ze s predchozim poruchvym Siemensem S65 se to neda ani srovnavat.
Jsem nadsen.Škoda jen ze se nedaji prejmenovavat nazvy JAVA her a aplikaci.Nadherny mobilek,od ted uz jen SonyEricsson.  Fuji
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 06. Prosinec 2005, 12:00 »

;DNazdarek lidicky,mam uz i ja novy K700i a povim vam ze s predchozim poruchvym Siemensem S65 se to neda ani srovnavat.
Jsem nadsen.Škoda jen ze se nedaji prejmenovavat nazvy JAVA her a aplikaci.Nadherny mobilek,od ted uz jen SonyEricsson.  Fuji
Cituji
GRATULUJEM. VITAJ v KLUBE SEManiakov, Fuji!
Cituji
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
bobesh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Prosinec 2005, 15:07 »

S65-k700 tak to neni zrovna velkej update ale jinak vitej do klubu Mrknutí Grin
uložena

SE-K700i-D750i-P990i(sluzebni)
Holulu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 23. Prosinec 2005, 10:43 »

Hura, taky uz dva dny patrim ke K700i  Cheesy
uložena

Alcatel(ani nevim co to bylo:)) > Nokia 3410 > Siemens ME45 > Sony Ericsson Z200 > a ted uz Sony Ericsson K700i:)
angelika
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Prosinec 2005, 13:52 »

Ahojky lidicky poradite mi prosim nekdo....jak mohu stahnout video z telefonu do pocitace....???zkousela jsem to pres Bluetooth,ale nejak se to zasekl a neslo to poslat....poradite mi nekdo prosiiimmmmm...diky moc a preji vsem krasne vanoce .
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 24. Prosinec 2005, 19:24 »

Ja som mal tiez problemy posielat veci z K700 cez bluetooth na pocitac.Potom som to riesil tak ze ked sa zasekol telefon tak som vybral baterku a taktiez som restartoval pocitac mam bluetooth adapter od MSI. Ale tiez zalezi velmi na tom kde mas ten telefon ja som ho daval co najblizzsie a nebol to dobry napad lebo ked som ho dal do vacssej vzdialenosti  tak to menej blblo.Dufam ze to pomoze...
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Samsonite
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 25. Prosinec 2005, 16:19 »

Ja piuzivam program Float´s Mobvil Agent, neboli FMA ktery je free... je to super program, da se pres nej aktivovat i minutova pipnuti pri volani, ale jinak to je komplet sprava telefonu.Da se pres nej poslat soubory z a do telefonu, pres tenhle program tam muzu najednou oznacit a poslat libovolne mnozstvi souboru, ale treba primo z Total Commander po volbe "Odeslat" => Zarizeni bluetooth => k700i mi to dovoli poslat najednou je 26 souboru, jinak to hazi chybu. Zatim jsem s timto programem nemel problemy nikdy, jeho skvela funkce je, ze dokaze sesynchronizovat cas PC a telefonu, takze pokud treba mate ve widlach nastavene rizeni casu z internet (ja pouzivam time.zcu.cz) tak pri kazdem pripojeni se mi nastavi presny cas ktery mam v PC. Rozhodne stoji za to tento program vyzkouset.
uložena
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 27. Prosinec 2005, 13:26 »

Me tato stranka co pises cas nenastavila. Jak to?
 Angry
Pouzivam pro nastaveni presneho casu softik "Atomic Clock Sync".
Omlouvam se ze je to mimo tema, ale zaujal me uvedeny odkaz.
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
Samsonite
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 27. Prosinec 2005, 15:51 »

No ono to neni tak jednoduche, protoze to neneni http protokol, ale ntp protokol, a tak to bnemuzes napsat jen tak do prohlizece. Ja jsem to treba nastavil natvrdo v registru a zmenil periodu rovnani na 2× za den...Takze kdyz klepnu pak na hodiny co jsou v tray liste ve widlich, a dam polozku cas v internetu, tak tam si muzu time.zcu.cz vybrat, a kdykoliv jeste cas srovnat... Ale dela se mi to vsechno automaticky... Cesky server jsem si vybral proto, ze na nej bude nejspise nejmensi odezva a tudis mozna nejmensi nepresnost v case... protoze ty co jsou tam defaultne z windowsu, tak ten cas je nepresnej.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K 700i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 16 dotazů.