SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zamek u MP3
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zamek u MP3  (Zobrazeno 2401 x)
petrenka
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 21. Listopad 2005, 08:09 »

Ahojte, mam problem :
kamaradka si nechala poslat vyzvaneni MP3 z nejakeho casopisu, ktere mi poslala pres MMS(ji to nefungovalo,tak jsme to chteli prubnout u me K750i) a problem je v tom, ze u me to lze prehrat, jenomze u toho souboru je klicek a tudiz nelze s touto MP3 nic jineho delat, nez nastavit jako vyzvaneni atd. a smazat.Nemuzu ji poslat napr. pres Bluetooth aj. a ani dostat do PC.
Kdyz se podivam pres Explorera, tak soubor ma priponu  feel.mp3.dm a pri kopirovani mi pise "soubor nemohl byt stazen ! OBEX ErrorCode: C3 - Forbidden - operation is understood but refused".

II

Petr
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Listopad 2005, 08:59 »

Ahojte, mam problem :
kamaradka si nechala poslat vyzvaneni MP3 z nejakeho casopisu, ktere mi poslala pres MMS(ji to nefungovalo,tak jsme to chteli prubnout u me K750i) a problem je v tom, ze u me to lze prehrat, jenomze u toho souboru je klicek a tudiz nelze s touto MP3 nic jineho delat, nez nastavit jako vyzvaneni atd. a smazat.Nemuzu ji poslat napr. pres Bluetooth aj. a ani dostat do PC.
Kdyz se podivam pres Explorera, tak soubor ma priponu  feel.mp3.dm a pri kopirovani mi pise "soubor nemohl byt stazen ! OBEX ErrorCode: C3 - Forbidden - operation is understood but refused".

II

Petr

no tak vyzera to ako chraneny subor, takze asi snim naozaj nic neurobis. Jedine skus nakopirovat na pamat. kartu a spustit to cez Windows Media Player a ulozit skladbu na disk. Malo by to ist.  Shocked
uložena

Sony Ericsson Arc
petrenka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Listopad 2005, 09:02 »

Ahojte, mam problem :
Kdyz se podivam pres Explorera, tak soubor ma priponu  feel.mp3.dm a pri kopirovani mi pise "soubor nemohl byt stazen ! OBEX ErrorCode: C3 - Forbidden - operation is understood but refused".

II

Petr

no tak vyzera to ako chraneny subor, takze asi snim naozaj nic neurobis. Jedine skus nakopirovat na pamat. kartu a spustit to cez Windows Media Player a ulozit skladbu na disk. Malo by to ist.  Shocked

Problem je v tom, ze kdyz dam Sprava souboru, tak mi nabidne jen Presun do slozky a Prejmenovat !! Kdyz dam odeslat - nenabidne nic !!

fakt krize
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Listopad 2005, 13:13 »

nenabidne skopirovat na kartu nebo ulozit na kartu? No pokud ne tak jsou chytri a za 1x zaplaceno jsi dostal 1x melodii, skoda no
uložena
petrenka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Listopad 2005, 13:28 »

nenabidne skopirovat na kartu nebo ulozit na kartu? No pokud ne tak jsou chytri a za 1x zaplaceno jsi dostal 1x melodii, skoda no

Nejde to ulozit na kartu, jedine tak jde to presunout do jine slozky v telefonu.

Tak snad to nejak musi prece jit vytahnout ??!!
uložena
petrenka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Listopad 2005, 18:15 »

Tak slava MP3 je bez ochrany  Cheesy

Pomoci programu FileProtect jsem jej zakodoval, pote presunul do externi pameti, dekodoval jej primo na karte(objevil se v uplne jinem adresari) a nasledne prejmenoval, nebo spise odstranil priponu DM  Cool
Nyni je soubor MP3 plne kopirovatelny !!!

Treba to nekomu nekdy pomuze

Petr
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 21. Listopad 2005, 20:24 »

to je ale dobry napad, zkusit to taky u veci co nejdou ani smazat! Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zamek u MP3
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.