SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: t630 - synchornizace s outlookem
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: t630 - synchornizace s outlookem  (Zobrazeno 4570 x)
Libor
Anonym
« v: 07. Květen 2005, 20:33 »

Mam t630 - Outlook 2003 - Bluetooth MSI. Spojeni mezi PC a telefonem mi funguje v pohode - soubory (fotky, zvuky apod.) muzu kopirovat, ale kdyz dam synchronizovat pres "T630 IrMC Synchronization" tak mi to napise: The Synchronization with T630 failed. PIM (Personal Information Manager) Interface failed.
A kdyz zkousim synchronizovat pres XTDNC, tak to napise: Unable to detect phone. Verify that the phone is connected to PC.
Mohl by mi nekdo prosim poradit? Predem dekuji za odpoved.
uložena
Bullmastiff
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Květen 2005, 17:22 »

U XTND connect je treba mit ve PhoneMonitoru nastavenej bluetooth port na kterym je telefon k nalezeni - pak by to melo fungovat.
Pokud MSi pouziva stejnej software jako DELL tak je treba nastavit providera a co synchronizovat.
uložena
no
Anonym
« Odpověď #2 v: 27. Srpen 2005, 21:02 »

mam blue od MSI a mel sem stejny problemy. nejlepsi vec jak synchronizovat je nahrat FMA, tam jde vse jak po masle. Nezapomen aktivovat port pres ten blutooth a pak ho nastavit v FMa. To je vse
uložena
Lukas Matocha
Anonym
« Odpověď #3 v: 11. Listopad 2005, 14:25 »

Ahoj.

take jsem synchronizoval outlook a T630 pres bluetooth (PIM synchronization) ale najednou mi to prestalo fungovat a nevim co s tim...:-( muze nekdo poradit?? chybova hlaska je: The Synchronization with T630 failed. PIM (Personal Information Manager) Interface failed.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: t630 - synchornizace s outlookem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 19 dotazů.