SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 15:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ROUTE 66
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ROUTE 66  (Zobrazeno 7127 x)
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Květen 2005, 17:37 »

............Spolecnost Route 66 prinasi navigaci pro smartphony Sony Ericsson rady Pxxx. Program Route 66 for UIQ je dodavan v baleni spolu se 128MB pameÂťovou kartou, na ktere je software, Bluetooth GPS (NMEA 0183 v2.2) prijimacem, drzakem do auta a CD s drivery a manualem.............

nechci hanet Stadtplandienst, ale v notebooku pouzivam route66 a myslim si, ze je to velmi dobry soft. v telefonu, s nim zatim nemam zadne zkusenosti a proto se rad dozvim neco noveho z pouzivani ve fonu (pokud tu nekdo takovy je) Huh
uložena
SpiderXXL
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Červen 2005, 20:11 »

uz aby bylo nejaky demo...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 12. Červen 2005, 20:15 »

s ohledem na to, ze ten bundle bude stat dohromady nejaky 16k a prodavat jenom mapu bez gps zatim udajne neplanuji, mam strach, ze na zkusenosti si jeste pockame. Jinak se mi moc libi ta navigacni sluzba skody auto, o ktere tady psal kmozis. Chodi to na pcku velmi svizne a i ty mapy jsou velmi prehledne. GPS mne neuchvatilo, protoze jsem slepej a kdyz mam pcko v drzaku, tak na tu mapu spatne vidim.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #3 v: 13. Červen 2005, 17:13 »

Vcera jsem se dival na jejich web, a prodej pouze mapy bez pameÂťove karty a GPS prijimace bude mozny jiz v prubehu tohoto roku. Cena ale prozatim neni stanovena. Vzhledem k pokryti vych. Evropy vc. ER vsak pro me nepouzitelne...
uložena
Oliwer
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Červen 2005, 20:24 »

TAdy http://www.euroatlas.cz/route66/prodej/objednavka.asp
jsou uz uvedeny ceny a dokonce i mapa samostane pro Evropu. Ale je to ranec....
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Červen 2005, 21:33 »

taky se nezapomente podivat, kolik je toho v kterych zemich pokryto. Za ty prachy nic moc.
uložena
aldam55
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Červen 2005, 08:33 »

mAM MONOST JI NYNI ZKOUŠET,ALE JE TO NAØEZ,MAM ZAINSTALOVANOUU PIONEER AVIC, A VE SROVNANI JE TO STEJNE,NEMAM HO V EEŠTINI NAVIGUJR OD DOMU K DOMU I PODLE EISLA,OPRAVUJE, JE JE ŠKODA E JE MALY DISPLEJ,ALE TO NENI PRBLEM ROUTE 66,JE TO PERFEKTNI PLNOHODNOTNA NAVIGACE, STADTPLANDIENST JE PROTI TOMU DITSKY PROGRAMEK NA HRU NA VOJAEKY  --- CENA , CELA EVROPA SE SLUBAMI,HOTELY ATD ZA 8,gps MODUL, KARTA 128 M,DRAK A NECO DROBNOSTI .ZKOUŠEL JSEM BRNO AOSTA-DOBRE-NEVIGACE PERFEKTNI,OPRAVA MYCH CHYB PERFEKTNI,PLANOVANI TRASY JAKO U VELKE ROUTE,A KONEC -BOMBA, NA ZAKLADI ADRESY JEN HLAŠKA ZA 100 METRU VPRAVO PAK PO 50 METRECH DOPRAVA , STOJITE PØED HOTELEM NA PARKOVIŠTI - A STAL JSEM TAM, ALE BOHUEL MI TO NEHLASILO VOLNA MISTA NA PARKOVIŠTI A NA HOTELU.NEMIJTE MI ZA BALZACE, ALE PUJETE SITO V BRNE BY VAM TO  PRODEJCE PUJEI
 Cheesy Cheesy Cheesy
uložena
aldam55
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 16. Červen 2005, 08:45 »

PROMINTE PØKLEPY ,ALE PIŠU TO V PRACI
uložena
Golf
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 16. Červen 2005, 11:50 »

prvni hlasovy navigacni system pro mobilni telefony Symbian UIQ (Sony Ericsson) - tak nevim, ale WayFinder sice nevypada takhle "efektne", ale urcite tu byl postatne drive, takze opravdu prvni? Smajlík
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
aldam55
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 20. Červen 2005, 08:08 »

Mily Golfe WayFinder proti Route66 nenaviguje, ale ukazuje,prave jsem je mel moznost srovnat
 Lips sealed
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Červen 2005, 08:59 »

No tak to mi tedy vysvetli, co to je navigace... Treba Stadtplandiest opravdu jen "ukazuje", Wayfinder ovsem naviguje, podle adresy vyhledava, navrhuje trasu, bere v uvahu jednosmerky, kdyz trasu opustis tak ukaze novou, hlasove upozorneni na odbocovani, nahled gragicky ci mapovy... Sam jsem zkousel, vim o cem pisu. Neumi to treba tak efektne jako Route66, je "postaveny" trochu jinak, muzeme se bavit o funkcnosti, prehlednosti, dokonalosti, zpusobech nahledu atd. A ze to je navigacni program, tak se staci podivat na odkazy, je tech recenzi samozrejme vic (a nebo jsme pak vsichni mimo misu?)... A ze se Route66 chlubi tim, ze je prvni pro UIQ s hlasovou navigaci? Nic proti tomu programu, ale prvni proste rozhodne neni...

http://my-symbian.com/uiq/applications/applications.php?fldAuto=433&faq=2
http://hulan.cz/blog/item/navigace-v-nokia-telefonu
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=109980
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 20. Červen 2005, 13:55 »

mAM MONOST JI NYNI ZKOUŠET,ALE JE TO NAØEZ,MAM ZAINSTALOVANOUU PIONEER AVIC, A VE SROVNANI JE TO STEJNE,NEMAM HO V EEŠTINI NAVIGUJR OD DOMU K DOMU I PODLE EISLA,OPRAVUJE, JE JE ŠKODA E JE MALY DISPLEJ,ALE TO NENI PRBLEM ROUTE 66,JE TO PERFEKTNI PLNOHODNOTNA NAVIGACE, STADTPLANDIENST JE PROTI TOMU DITSKY PROGRAMEK NA HRU NA VOJAEKY  --- CENA , CELA EVROPA SE SLUBAMI,HOTELY ATD ZA 8,gps MODUL, KARTA 128 M,DRAK A NECO DROBNOSTI .ZKOUŠEL JSEM BRNO AOSTA-DOBRE-NEVIGACE PERFEKTNI,OPRAVA MYCH CHYB PERFEKTNI,PLANOVANI TRASY JAKO U VELKE ROUTE,A KONEC -BOMBA, NA ZAKLADI ADRESY JEN HLAŠKA ZA 100 METRU VPRAVO PAK PO 50 METRECH DOPRAVA , STOJITE PØED HOTELEM NA PARKOVIŠTI - A STAL JSEM TAM, ALE BOHUEL MI TO NEHLASILO VOLNA MISTA NA PARKOVIŠTI A NA HOTELU.NEMIJTE MI ZA BALZACE, ALE PUJETE SITO V BRNE BY VAM TO  PRODEJCE PUJEI
 Cheesy Cheesy Cheesy

Jenom jeste par poznamek - cena 8tisic je pouze za software, varianta s modulem, kartou..., tak ta je za 11,5. Jinak vsechny funkce zde popsane "zvlada" i Wayfinder. I u toho se pri trose dobre vule da dosahnout i toho, ze opravdu na Vas mluvi v cestine (http://pandora.idnes.cz/part/2005/5/12579)
uložena

aldam55
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 21. Červen 2005, 14:12 »

jo,sorry Golfe,mel jsem pujceny program v jinem pecku a opravdu nebyl kompletni.Prijmi omluvu.
uložena
Golf
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 21. Červen 2005, 15:23 »

Ale jo, v pohode Mrknutí
Spise jde o to, ze se Route66 chlubi necim, co neni pravda. Kazdy z tech programu ma proste "svoje", WayFinder byl vlastne prvni, co jsem s GPS zkousel a dostalo me to, ze jsem se ve meste, kde jsem v zivote nebyl, dostal primo pred barak, kam jsem potreboval. A to naprosto jednoduse a ve zkusebni verzi, kterou jen tak nekdo u techto programu nenabizi. Jinak se jeste dovolim otrit o vyraz 3D. Ten je take zavadejici, plocha mapa z ptaci perspektivy to ale urcite neni... 3D jsem videl na internetu v "japonskem" podani, to se ale opradu neda srovnavat. Navic by me zajimalo, jak se ten program vyporada se zacpami v Praze (dynamicky routing), u nas to bude asi zrejme jeste utopie...
Jinak zaver - Route66 je asi pro naprosto "aktivniho" uzivatele GPS po Evrope, cena proto pro nas zrovna nic moc. WayFinder za 4 a pul tisice se da zkousnout u nekoho, kdo jede "dvakrat" do roka na dovcu nebo sluzebni cestu (Ma ho nastalo vcetne vsech upgradu map, data v zahranici jsou nutnosti, zatim nikdo jednoznacne ani na Pandore nevycislil konkretni cestu, ale kdyby se mi dovolena mela prodrazit i o nejakou tu stovku tak to zase za tu jistotu a komfort stoji. Navic jsou tam severske staty, severni amerika... Chorvasko a Slovinsko ale zatim ne...V nasi republice pres DataNonstop naprosto bezkonkurencni) Takze opravdu je kazdy z nich postaveny trochu jinak a ma samozrejme plusy a minusy a sve pripadne zakazniky...
« Poslední úprava: 21. Červen 2005, 15:31 od Golf » uložena

kmozis
Anonym
« Odpověď #14 v: 21. Červen 2005, 15:54 »

S dynamickou navigaci si u nas opravdu neporadi, coz ale Route66 nezamlcuje a na jejich webu je uveden vycet statu, kde funguje. Snad bude v dohledne dobe i u nas. Mam autoradio Blaupunkt s vystupem TMC pro dynamickou navigaci, coz by ale pro takovehle mobilni reseni asi stejne neprichazelo v uvahu...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ROUTE 66
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.