SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 15:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: sman 1.4 a subory cez ir/bt
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: sman 1.4 a subory cez ir/bt  (Zobrazeno 3140 x)
MoR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 15. Listopad 2005, 20:00 »

zdarec... potreboval by som vedet, ako cez smana odoslat subory.. v options mam moznost bt alebo ir, ale zmeni mi to len podfarbenie na modre/cervene.. nikde moznost send, ani copy to other phone... takze ako?? pomohlo by... zatial dik... hi!
uložena

_MoR_ cheiron devicer se os serie   p9 is here..
nokia 6600
nokia 8910 titanRider
a ziaden SE aktualne :-((
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Listopad 2005, 20:08 »

staci kliknou na tlacitko v pravem dolnim rohu a zvolit "beam"
uložena
MoR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Listopad 2005, 20:13 »

staci kliknou na tlacitko v pravem dolnim rohu a zvolit "beam"

no koho by napadlo, ze to bude prave fazula.. dik moc... uz zas to mas u mna.... to ma vyjde draho, co..?!  dik   hi!
uložena

nokia 6600
nokia 8910 titanRider
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Listopad 2005, 23:31 »

To MoR: to osloveni vypada morbidne, kdyz to prectu anglicky - to mor je vlastne TUMOR, tedy latinsky "nador" Mrknutí Prosim, nic ve zlem. Vidis a ja mel do dnesniho dne za to, ze "fazole" se pise "bean" Grin
JZB
« Poslední úprava: 15. Listopad 2005, 23:35 od Jozinzbazin » uložena
MoR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Listopad 2005, 18:31 »

To MoR: to osloveni vypada morbidne, kdyz to prectu anglicky - to mor je vlastne TUMOR, tedy latinsky "nador" Mrknutí Prosim, nic ve zlem. Vidis a ja mel do dnesniho dne za to, ze "fazole" se pise "bean" Grin
JZB

no sekol som sa v jedinkom pismenku Huh.. stava sa.... a mor nie je od tumor Angry... keby si mal lepsi slovnik, tak najdes, ze mor znamena kysla poda. Grin. ale nie je to z anglictiny. Tongue. prepac Kiss, mozno inokedy... Mrknutí
uložena

nokia 6600
nokia 8910 titanRider
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 22. Listopad 2005, 11:56 »

To MoR: ja se nechci poustet do polemiky z jakeho jazyka pochazi MoR a jaky ma vyznam. Ja jsem pouzil MOR ve spojeni s anglickou predlozkou TO (coz mimo jine znamena KOMU, PRO KOHO a dalsich min. 30 vyrazu) takze cteno dohromady to dalo "tumor" a ne, ze jsem MOR odvodil z "tumor". Mam pocit, ze jsi to nepochopil, ale to posledni co bych mel v umyslu, by bylo te urazit. No, bylo to ode me asi detinske, ale jiz v danem prispevku jsem se predem omlouval a cinim tak i nyni.  Huh

BTW, nevim z ceho soudis, ze nemam dostatecne dobre slovniky. Vzhledem k tomu, ze anglinu pouzivam denne v zamestnani, samozrejme musim nutne slovniky pouzivat. Je zajimave, ze v jednom z nejlepsich slovniku na trhu "LINGEA LEXIKON", ktery je jednim z mych nejoblibenejsich, se MOR ve vyznamu "kysela puda" nevyskytuje. Kupodivu neni ani v nejnovejsim (a nejrozsahlejsim) cesko-anglickem slovniku od pana profesora Josefa Fronka. Jediny, kde se v tomto vyznamu vyskytuje, je nejrozsahlejsi 3 dilny anglicko-cesky slovnik od panu profesoru Haise a Hodka. Vsechny tyto slovniky VLASTNIM Grin Ale ja bych zcela urcite pro "kysela zem" pouzil vyraz jiny  Mrknutí

Doufam, ze jsem vse dostatecne vysvetlil a ze tu nevznikne nejaka bezpredmetna slovni prestrelka. Ta by sem do tohoto fora zcela jiste nepatrila. Tak se mej a dik za pochopeni.
JZB
uložena
MoR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Listopad 2005, 21:10 »

To MoR: ja se nechci poustet do polemiky z jakeho jazyka pochazi MoR a jaky ma vyznam. Ja jsem pouzil MOR ve spojeni s anglickou predlozkou TO (coz mimo jine znamena KOMU, PRO KOHO a dalsich min. 30 vyrazu) takze cteno dohromady to dalo "tumor" a ne, ze jsem MOR odvodil z "tumor". Mam pocit, ze jsi to nepochopil, ale to posledni co bych mel v umyslu, by bylo te urazit. No, bylo to ode me asi detinske, ale jiz v danem prispevku jsem se predem omlouval a cinim tak i nyni.  Huh

BTW, nevim z ceho soudis, ze nemam dostatecne dobre slovniky. Vzhledem k tomu, ze anglinu pouzivam denne v zamestnani, samozrejme musim nutne slovniky pouzivat. Je zajimave, ze v jednom z nejlepsich slovniku na trhu "LINGEA LEXIKON", ktery je jednim z mych nejoblibenejsich, se MOR ve vyznamu "kysela puda" nevyskytuje. Kupodivu neni ani v nejnovejsim (a nejrozsahlejsim) cesko-anglickem slovniku od pana profesora Josefa Fronka. Jediny, kde se v tomto vyznamu vyskytuje, je nejrozsahlejsi 3 dilny anglicko-cesky slovnik od panu profesoru Haise a Hodka. Vsechny tyto slovniky VLASTNIM Grin Ale ja bych zcela urcite pro "kysela zem" pouzil vyraz jiny  Mrknutí

Doufam, ze jsem vse dostatecne vysvetlil a ze tu nevznikne nejaka bezpredmetna slovni prestrelka. Ta by sem do tohoto fora zcela jiste nepatrila. Tak se mej a dik za pochopeni.
JZB

chalan, neber zivot tak strasne vazne!!! Tongue ved ja som ti nic nevycital. Lips sealed.. ja si len tak kecaaaam.. Mrknutí. sa trosku uvlni. Cheesy. a o tych slovnikoch, (nemachruj!! Grin) by sa zisli aj mne.. Undecided. ja po anglicky neviem ani prd Cry, a to uz za par mesiacov maturujem...  Cry zatial caaaaf... dobre sa tu majte, v dobrom spominajte, no, a dlhy si platte...  Grin Grin Grin    FREEEEEEE
uložena

nokia 6600
nokia 8910 titanRider
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: sman 1.4 a subory cez ir/bt
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.