SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 23:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ztrata rychlosti prenosu u K750i z 300kB/s na 50kB/s a ztrata adresaru
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ztrata rychlosti prenosu u K750i z 300kB/s na 50kB/s a ztrata adresaru  (Zobrazeno 4020 x)
selice
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 13. Listopad 2005, 22:15 »

Dobry den,

pred tydnem jsem dostal upgrade v O2/UK a vzal jsem si K750i. Abych si udelal jeste vetsi radost, koupil jsem si na mobymemory.com 2GB SONY kartu abych mohl alespon cast z me CDDA sbirky prekonvertovat do MP3 formatu (VBR/CBR, Lame). Jake vsak bylo me zdeseni, kdyz telefon zacal nahravat soubory na kartu v telefonu rychlosti 50kB/s si asi dokazete predstavit.

Jde o to, ze kdyz telefon pripojim pres USB kabel, ktery je standardne dodavan v baleni, tak mohu pracovat s kartou v telefonu (pouzivam Total Commander) a kopirovat soubory. Problem je, ze kdyz dam kopirovat prvni varku dat, po urcitem case (objemu dat) mi rychlost klesne z 300kB/s na 50kB/s. Abych se dostal zpatky na 300kB/s musim telefon odpojit pres Bezpecne odebrat zarizeni a znovu pripojit.

Kartou to neni, neb kdyz jsem ji pripojil pres USB ctecku od MOBYMEMORY, ktera prisla jako malej bonus, rychlost zapisu je i vetsi (az 1MB/s).

Druhy problem, ktery mozna souvisi je ztrata adresaru po zapisu na kartu. Tento problem se projevuje tak, ze pokud na kartu nakopiruju pres selekci AdresarA a AdresarB, vse probehne v poradku, pak se vsak rozhodnu pro dodatecne dokopirovani AdresarC. Problem se projevi kdyz odpojim telefon od pocitace. Ztracim automaticky AdresarC a musim ho po pripojeni telefonu kopirovat znova.

Setkal uz se nekdo s timto problemem?

Za jakekoliv rady/odpovedi budu velmi vdecen.
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Listopad 2005, 22:40 »

No je to tym ze je to SONY, uz sa to tu riesilo. Proste telefon s kartami SONY pracuje pomalsie ako s kartami SanDisk (mam 512MB SanDisk a je o 10% rychlejsia ako 64 MB SONY  Shocked ) .. Ale ked mas citacku preco to nenahravas cez nu ? Mas to ovela rychlejsie a lepsie nez momentalne cez telefon (viz FW R1N a problemy nahravania na kartu)..  Cool
uložena

Sony Ericsson Arc
Honza99
Anonym
« Odpověď #2 v: 13. Listopad 2005, 22:54 »

Ja mam podobny problem.
K telefonu K750i sem si dokoupil 512 MB kartu. A oproti te dodavane 64, mi jednak kopirovani dat jede jen 50KB/s a navic kdyz tam neco nakopiruju a odpojim se tak mi treba cast zmizi nebo i cely obsah adresare. coz mi u te 64 nedelalo. Muzete nekdo poradit? Diky
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Listopad 2005, 22:56 »

Ja mam podobny problem.
K telefonu K750i sem si dokoupil 512 MB kartu. A oproti te dodavane 64, mi jednak kopirovani dat jede jen 50KB/s a navic kdyz tam neco nakopiruju a odpojim se tak mi treba cast zmizi nebo i cely obsah adresare. coz mi u te 64 nedelalo. Muzete nekdo poradit? Diky

a vyrobce karty je ?
uložena

Sony Ericsson Arc
honza99
Anonym
« Odpověď #4 v: 14. Listopad 2005, 19:36 »

karta je sony, na to nahravani dat pres ctecku bych si zvyk, ale blbi je ze i kdyz fotim tak to uklada o 3 sekundy dele nez na tu 64 :-(
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 14. Listopad 2005, 21:36 »

karta je sony, na to nahravani dat pres ctecku bych si zvyk, ale blbi je ze i kdyz fotim tak to uklada o 3 sekundy dele nez na tu 64 :-(

no je to prave tym ze je to SONY... uz sa to tu riesilo ... ja mam SanDisk a no problema porfabor  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Arc
selice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Listopad 2005, 22:08 »

Problem je, ze ja jsem 2GB SANDISK nevidel. Sad Tak jsem koupil rychle sony a ejhle, chyba. Sad
uložena
SMl
Anonym
« Odpověď #7 v: 14. Prosinec 2005, 09:48 »

mam 512MB SanDisk a dela mi to taky - to mizeni adresaru myslim... Sad
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Prosinec 2005, 17:43 »

mam 512MB SanDisk a dela mi to taky - to mizeni adresaru myslim... Sad

to dela fw telefonu
uložena

Sony Ericsson Arc
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 14. Prosinec 2005, 18:12 »

Na mizeni soubotu ti pomuze bud novy firmware, nebo ctecka pametovych karet. Doporucuji oboji. Ctecka ti praci s kartou ulehci a je o moc rychlejsi nez kabel a telefon.
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 14. Prosinec 2005, 20:17 »

Novy Firmware uz je k dispozicii, viac info tu
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,1731.345
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Lifescape
Uzivatel
Telefon: SE K810i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 18. Leden 2006, 13:06 »

Zdravim vas pratele,

Vcera jsem obdrzel Sandisk 512MB a michani adresaru bylo razem na svete, neco zase neslo precist, neco se nezkopirovalo na kartu. Mam sice stale R1N035, ale s orig. kartou se mi to nikdy nestalo...Nicmene, uvedu de postup, kterym jsem se zminenych problemu zbavil, nerikam, ze je univerzalni, ale mne to pomohlo. Kartu jsem dvakrat zformatoval v telefonu, pote nechal vytvorit slozku s obrazky tim, ze jsem neco malo nafotil. Pote jsem zkopiroval vse potrebne POUZE DO HLAVNICH adresaru a teprve nasledne jsem to ruce roztridil do sub-folders. Zkusenost je tedy takova, ze to nema rado kdyz kopirujete slozky do slozek. A taky se mi osvedcilo kopirovani (napr. videi cca 30MB) po jednom...od te doby no problem Smajlík
uložena

Every solution breeds new problems. ;-)
Anton123
Anonym
« Odpověď #12 v: 19. Leden 2006, 08:26 »

Mne sa osvedcilo kopirovanie priamo cez Windows ( prieskumnika ). Cez programy WindowsCommander (TotalCommander) to chodi pomaœsie a niektore subory neskopiruje vobec !!!

D750i, R1N035, Sony MS Pro Duo 1 GB
uložena
Lifescape
Uzivatel
Telefon: SE K810i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 19. Leden 2006, 14:38 »

No ja to zatim delam cez totalcmd, pruzkumnika sem este nezkusal...kdybyste nekdo mel nejaky dalsi tip jak na to, tak ven s tim... Mrknutí
uložena

Every solution breeds new problems. ;-)
j
Anonym
« Odpověď #14 v: 20. Leden 2006, 02:53 »

Roll Eyes ja som mal taky isty problem  .mam se d750i ,1gb sony ms produo..aj mne sa stracali adresare mp3,aj fotiek...vyriesil som to novym firewareR1AA008.. mam teraz z d750i -w800i  a pouzivam softwer DiscToPhone,,
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ztrata rychlosti prenosu u K750i z 300kB/s na 50kB/s a ztrata adresaru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 16 dotazů.