SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Duben 2025, 04:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: w800i se nechce nabit na 100%
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: w800i se nechce nabit na 100%  (Zobrazeno 22687 x)
nilfgaard
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 25. Prosinec 2005, 15:49 »

Pre dvema dny jsem si zakoupil tento krasny telefon, postupoval jsem presne podle navodu objevil se napis optimalizovane nabijeni po 2,5 hod. se  akumulator  nabil na 80 procent a i kdyz telefon ukazoval, ze nabijeni stale probiha po dalsi hodine se stav nezmenil ani o 1 procento. Aktualizoval jsem firmware z 035 na 008 a vysledek je ten ze se dostanu pri nabijeni na az 91  procent (coz by nebylo tak hrozne, kdyz tedy vynecham cenu a stari tohoto telefonu) horsi je to s vydrzi. Pri nabijeni hlasi telefon uz po nekolika minutach ze akumulator je pres 50 procent (to je tedy mega rychle nabijeni) buhuzel mu to nevydrzi, 90 procent je tam asi po 1 hod., ale buhuzel tento stav vydrzi klidne dalsi 3 hod.Prehrani firmwaru vyresilo pouze ukladani skladeb a inetrpretu na kartu (uz se po odpojeni neztraceji a navzajem neprehravaji). Na zaver, tento mobil je opravdu pekny a nabuseny funkcemi az na tu vydrz a problemy s dobijenim asi nezbyde nez navstivit servis nebo reklamovat.
uložena
pastynko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 25. Prosinec 2005, 20:40 »

tak to uz je problem, asi nezostava nic ine ako navstivit servis Huh
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 25. Prosinec 2005, 22:38 »

Pre dvema dny jsem si zakoupil tento krasny telefon, postupoval jsem presne podle navodu objevil se napis optimalizovane nabijeni po 2,5 hod. se  akumulator  nabil na 80 procent a i kdyz telefon ukazoval, ze nabijeni stale probiha po dalsi hodine se stav nezmenil ani o 1 procento. Aktualizoval jsem firmware z 035 na 008 a vysledek je ten ze se dostanu pri nabijeni na az 91  procent (coz by nebylo tak hrozne, kdyz tedy vynecham cenu a stari tohoto telefonu) horsi je to s vydrzi. Pri nabijeni hlasi telefon uz po nekolika minutach ze akumulator je pres 50 procent (to je tedy mega rychle nabijeni) buhuzel mu to nevydrzi, 90 procent je tam asi po 1 hod., ale buhuzel tento stav vydrzi klidne dalsi 3 hod.Prehrani firmwaru vyresilo pouze ukladani skladeb a inetrpretu na kartu (uz se po odpojeni neztraceji a navzajem neprehravaji). Na zaver, tento mobil je opravdu pekny a nabuseny funkcemi az na tu vydrz a problemy s dobijenim asi nezbyde nez navstivit servis nebo reklamovat.
Bohuzel, pokud jsi jiz prehral i fw. tak budes muset reklamovat. Takovej problem jsem jeste nevidel.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 25. Prosinec 2005, 23:54 »

Hale a zkousel nekdo komu to nenabiji dobre si vymenit baterku s nekym komu to jede a zjistit tak jestli je vadna baterka nebo mobil? docela by me to zajimalo.
uložena
Roman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 26. Prosinec 2005, 13:31 »

Odzkousel jsem vcera nabit baterku ve W550i a dat do W800i a je to nasledujici. Ve W550i na 100% a ve W800i jen 92%. Pri pripojeni na nabijecku W800i se ukaze 82% a vesele nabiji. Az se mi vybije W800i, zkusim po nabijeni dat do W550i.
uložena
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 26. Prosinec 2005, 14:00 »

Hele u novych baterek je potreba je nechat plne nabit a potom je pouzivanim nechat zase vybit a takhle to udelat aspon 3x nez je baterka OKA. U Li-ionek to sice neni potreba ale z vlastni zkusenosti to doporucuju takhle delat. Baterka je sice prednabita , ale ne uplne zformatovana
uložena
Roman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 26. Prosinec 2005, 14:52 »

To je asi tak y blbost, protoze ta W550i normalne funguje na 100% od zacatku.
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #52 v: 26. Prosinec 2005, 15:39 »

Hele u novych baterek je potreba je nechat plne nabit a potom je pouzivanim nechat zase vybit a takhle to udelat aspon 3x nez je baterka OKA. U Li-ionek to sice neni potreba ale z vlastni zkusenosti to doporucuju takhle delat. Baterka je sice prednabita , ale ne uplne zformatovana

neco v tomhle smyslu jsem tu uz taky psal, ale tim to nejspis nebude... Je to fakt zahada, kazdopadne az to tu vyresite, dejte vedet..., zatim se nikdo takovej neukazal, kdo by tento probl=m vyresil...  Tongue
uložena
Roman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 26. Prosinec 2005, 20:30 »

Tak se hlavne pak taky nekdo pochlubte, jestli to resi aspon reklamace.
uložena
IRN
Anonym
« Odpověď #54 v: 30. Prosinec 2005, 11:29 »

Vyresil jsem to servisem, oprava byla hotova do druheho dne. Udajne jsou dva mozne zdroje teto zavady: bud chyba v HW nabijeciho obvodu (obvykle se projevuje nabijem pouze na kapacitu kolem 70%) a nebo SW nedostatek, ktery se projevuje nabijenim zhruba na 90%, coz se resi dohranim patche. Mel jsem stesti, ze jsem byl zrejme postizen pouze SW chybou.
FW jsem si predevcirem aktualizoval sam pres SE Update Service, ale to samo o sobe nestaci, patch vam nahraje pouze servis...
uložena
Roman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 30. Prosinec 2005, 12:07 »

Tak jdu hledat nejaky servis v mem okoli. Protoze me to taky pekne depta!  Angry
uložena
Jorge
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 01. Leden 2006, 23:03 »

Servis daleko...... Sem z Brna....ale w800i sem kupoval v Praze u T-mobile. Je mozne to reklamovat v Brne v prodejne T-mobile a ze by to tam oni poslali? Mate s tim nekdo zkusenosti? Cesta do Praglu neni zrovna zadarmo a cas taky neni..... Diky   Mimochodem zkousel sem s tim telefonem uz fakt vsechno a proste to nepomaha.... Proste servis servis a servis a co nejrychleji.... Ale kdovi jak dluho to bude trvat:((((
uložena

<-------------SE W810i------------->
Roman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 02. Leden 2006, 08:52 »

Vcera jsem mobil vymlatil uplne do mrte! Vypnul a nechal na nabijecce 8. hodin. Rano kdyz jsem ho zapnul, tak tam bylo 100%, prisla SMS a hned tam bylo 93%. Ted  je tam 94%. Takle to jeste zkusim priste zase a uvidime, kam se dostanu.
uložena
Jorge
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 02. Leden 2006, 09:09 »

No nevim....ono dycky kdyz ho vyndas z nabijecky tak ukazuje vic, ale kdyz se podivas hned znovu, tak je tam hned o par procent min a ani ti nemusi dojit SMS. Jednou tady nekdo psal, ze s tim sel do servisu a ze hned vedeli o co de, ze se to stava a ze je vadnej jakejsi nabijeci obvod, ale ze se to da lehce spravit. Proste nic jinyho nez jit do servisu vam nezbude......
uložena

<-------------SE W810i------------->
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 02. Leden 2006, 09:49 »

Servis daleko...... Sem z Brna....ale w800i sem kupoval v Praze u T-mobile. Je mozne to reklamovat v Brne v prodejne T-mobile a ze by to tam oni poslali? Mate s tim nekdo zkusenosti? Cesta do Praglu neni zrovna zadarmo a cas taky neni..... Diky   Mimochodem zkousel sem s tim telefonem uz fakt vsechno a proste to nepomaha.... Proste servis servis a servis a co nejrychleji.... Ale kdovi jak dluho to bude trvat:((((
Je jedno v jake prodejne T-Mobile ho reklamujes, takze do Brna bez uplne v pohode. Reklamuj a pak napis jak to dopadlo.  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: w800i se nechce nabit na 100%
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 17 dotazů.