SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 20:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kryci folie brando na P910
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kryci folie brando na P910  (Zobrazeno 21621 x)
MartinH
Anonym
« Odpověď #30 v: 09. Květen 2005, 08:11 »

no s tim mam prave problem, ze stylus klouze jak namydleny........Proto mam matnou. Taky neni tak refexni jako cira, takze mi treba vubec nevadi bocni svetlo. Ale je to o vyzkouseni a tom, co Ti pasuje nejlepe
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #31 v: 09. Květen 2005, 09:19 »

No ja zas musim rict, ze ta Adamova cira, kterou mam ted, klade stulusu vetsi odpor nez matna Brando, kterou jsem mel pred tim - po te jezdil stylus mnohem lip  Shocked
uložena
Jenp900
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 09. Květen 2005, 12:11 »

A to je lepsi nebo horsi ze stylus klouze po folii lip?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #33 v: 09. Květen 2005, 12:57 »

A to je lepsi nebo horsi ze stylus klouze po folii lip?
No ono je to asi jenom o zvyku. Ja jen ze je znat ten rozdil, kdyz jsem mel telefon bez folie a psal jsem na nej a pak jsem tam tu folii dal, tak jsem mel pocit, jakoby ten stylus drhnul. To se mi s tou Brando matnou nezdalo. Ale ted po mesici uz mi to asi ani neprijde, dokud nedostanu do ruky neco s jinou folii nebo bez ni, pak by se mi asi zase zdalo, ze stylus jezdi jak namydlenej.
V kazdem pripade na ovladatelnost nebo dokonce funkcnost pri psani to vliv nema, je to podle me jen pocitova otazka...
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 10. Květen 2005, 08:29 »

Vazeni kolegove. Koukam, ze muj prispevek rozproudil docela slusnou debatu. Vyzkousel jsem nektere doporucene finty, ale nechytacka. V te horni casti je furt odchlipnuta, coz umoznuje pruniku prachu pod folii a potazmo taky brani spousteni programu ikonkama, nebo musim nekolikrat kliknout, abych program spustil. Taky me docela prekvapilo, kdyz jsem folii umyl a odmastil, jak je za ty 2 mesice poskrabana. Jestli nekdo nepouziva folii, z jakeho materialu potom musi byt display, kdyz se pri pouzivani neposkrabe? To neni mysleno jako dotaz do fora, ale jako zamysleni. V kazdem pripade bych teda bez folie nedal ani ranu.

BTW: musim souhlasit s kaprikem, ze neni jedno, jakou stranou se folie na display prilozi. Nova folie je z te strany, ktera se priklada na displej kryta nejakym papirem, ktery se musi sundat a pote tou stranou prilozit. Moje zkusenost byla, ze po odstraneni toho papiru jsem ji polozil na display a ono to vubec nechytlo. Tak jsem ji polozil opacnou stranou a chytlo to, tak jsem to tak nechal, coz byla asi ta kardinalni chyba. Co uz ted, ze  Embarrassed

Velmi se rozmyslim, ze si koupim tu folii od Adama. Ma nekdo predstavu, kde ji v Praze koupit za hotove? Nikde na webu jsem to nenasel. Pokud jde o pocity, ze drhne nebo klouze stylus, tak jde asi o subjektivni hodnoceni a kdyz si clovek zvykne, tak mu to po chvilcecpouzivani urcite neprijde. Tak zatim diky za rady.
JZB
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #35 v: 10. Květen 2005, 08:40 »

Velmi se rozmyslim, ze si koupim tu folii od Adama. Ma nekdo predstavu, kde ji v Praze koupit za hotove? Nikde na webu jsem to nenasel. Pokud jde o pocity, ze drhne nebo klouze stylus, tak jde asi o subjektivni hodnoceni a kdyz si clovek zvykne, tak mu to po chvilcecpouzivani urcite neprijde. Tak zatim diky za rady.
JZB
Adamovu folii muzes koupit na www.koppel.cz - jestli se da nekde koupit osobne, to nevim, ale ani jsem to neresil, protoze v pripade uhrady predem mas postovne zdarma, takze Te dva velke arsiky folie vyjdou na 50,-- Kc. Ja tam poslal jeden den uhradu pres internet banking a za 5 dnu byla folie ve schrance  Mrknutí
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #36 v: 10. Květen 2005, 08:50 »

Dle me koupit folii od Adama je sebevrazda, folie je proste desna a nesaha folii Brando ani po kotniky
uložena
Hony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 10. Květen 2005, 12:17 »

Je bezpecny odmastit display lihem ?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #38 v: 10. Květen 2005, 12:31 »

no, hlavne lihem neodmastujes, ze jo, na to je benzin. Bezpecne to je, pokud utiras dislej jenom vlkym hadrikem, nebo ubrouskem, nesmis jej polit:o). Z naprosto optimalni povazuji vycisteni takovymi temi vlhcenymi ubrousky na monitory. S tim mam nejlepsi zkusenosti.
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 10. Květen 2005, 12:37 »

no, hlavne lihem neodmastujes, ze jo, na to je benzin. Bezpecne to je, pokud utiras dislej jenom vlkym hadrikem, nebo ubrouskem, nesmis jej polit:o). Z naprosto optimalni povazuji vycisteni takovymi temi vlhcenymi ubrousky na monitory. S tim mam nejlepsi zkusenosti.

no ja nebudu slovickarit, ja displej odmastil, chces li ocistil lihem a cira folie Brando mi drzi uz paty mesic Mrknutí
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #40 v: 10. Květen 2005, 15:38 »

Klonim se k Anawarrovi - ethanol (chcete-li lih) je podle me dobrym rozpoustedlem na tuky, tudiz s nim lze odmasÂťovat. Proto je jedna z fint, kdyz se nechces moc vozrat, bastit k chlastu treba slaninu, protoze se na sebe ty molekulky hezky navazou  Mrknutí
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #41 v: 10. Květen 2005, 15:55 »

Klonim se k Anawarrovi - ethanol (chcete-li lih) je podle me dobrym rozpoustedlem na tuky, tudiz s nim lze odmasÂťovat. Proto je jedna z fint, kdyz se nechces moc vozrat, bastit k chlastu treba slaninu, protoze se na sebe ty molekulky hezky navazou  Mrknutí
jsme uz teda totalne ot, ale lih tuky nerozpousti, spoustu jinych necistot jo, ale tuky ne. Co se tyce slaniny k chlastu, tak tam to funguje prave proto, ze tuk se alkoholem nerozpousti, "zahlti" travici trakt a neumozni alkoholu aby se sliznicemi vstrebal, cimz se jeho pusobeni zpomali.
Bez ohledu na postup a rozpoustedlo je ale pro folii klicova cistota displeje a to ani ne tak mastnota, ta je malokdy nejak extremni, jako spise prach, ktery pusobi pod folii znacne rusive a jak uz tam jednou je, nejde s nim nic delat.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #42 v: 13. Květen 2005, 17:30 »

Musim zkonstatovat, ze po ca 2 tydnech pouzivani Adamovi folie jsou vysledky katastrofalni. Folie je priserne odrena na vsech mistech, kde se jen trochu pouziva stylus. Navic ted, kdyz jsem ji vymenil za Brando, je veliky rozdil i v citelnosti displeje. Brando vubec nezkresluje, Adamova docela jo. Stoji jen pada a dostanete 2 velke arsiky, ale podle me se hodi max. na autoradio, hodinky nebo tachometr. Nasi milacci se super displejem si ale zaslouzi neco lepsiho.

ZAVIR: PODLE MI NENI OTAZKA JEKOU ZNAEKU FOLIE, JEDINE CO BY SE MILO ØEŠIT, JESTLI BRANDO MATNA NEBO BRANDO EIRA!
uložena
Hony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 16. Květen 2005, 13:01 »

Mel jsem Brando matnou a ted jsem ji vymenil za Brando cirou a zatim maximalni spokojenost. Neni temer poznat, ze tam nejaka folie je, stylus klouze tak akorat. Doporucuju proto cirou.
kmozis: tvuj ex-foun Mrknutí
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #44 v: 16. Květen 2005, 13:14 »

tak ja doporucuji matnou. Ma nizsi odrazivost, takze nevadi bocni svetlo, odpor kladeny stylusu mi vyhovuje lepe u matne. Take jsou na ni mene videt drobne necistoty. Kontrast je fajn, pro cteni ebooku po tme mi prijde komfortnejsi, nez cira.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kryci folie brando na P910
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.