SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 19:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kryci folie brando na P910
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kryci folie brando na P910  (Zobrazeno 21610 x)
kmozis
Anonym
« Odpověď #15 v: 08. Květen 2005, 13:15 »

Ja na tuhle od SunnySoftu prave taky neslysel moc velkou chvalu. Brando je vynikajici, ale take nejdrazsi. Ty Adamovy folie  jsou asi neco mezi, jsou ale suverenne nejlevnejsi. Dobry je na nich taky to, ze kdyz se Ti nepovede folii nalepit a zmrsis ji, muzes si vystrihnout jinou, materialu je dost. Akorat hned po nalepeni uplne nesedne na displej, i kdyz se vytlaci veskere bubliny. Uplne prilne az ta ca za 1 den (coz i vyrobce pise v navodu).
resit na phonu za dvacku, jestli folie stoji kilo nebo dve mi prijde sranda, to uz chci i tu "best"

To s Tebou plne souhlasim. Chtel jsem si objednat Brando cirou, ktera ale momentalne jiz nejaky cas neni skladem. Tak jsem to vyzkousel a ted se s Vami delim o sve zkusenosti. Jakmile budou Brando zase k mani, asi do ni opet pujdu.
PS: Neveril bys, ale je spousta lidi, kteri na pecku nemaji folii zadnou. Bud jsou to setrilci, nebo jsou moc pohodlni nejakou shanet, nebo je ani nenapadlo, ze by tam nejaka mela byt. Podle me, prave proto, ze je to telefon za dvacku, by ji mel SE dodavat jako standardni prislusenstvi.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #16 v: 08. Květen 2005, 13:20 »

PS: Neveril bys, ale je spousta lidi, kteri na pecku nemaji folii zadnou. Bud jsou to setrilci, nebo jsou moc pohodlni nejakou shanet, nebo je ani nenapadlo, ze by tam nejaka mela byt. Podle me, prave proto, ze je to telefon za dvacku, by ji mel SE dodavat jako standardni prislusenstvi.
jenomze to by museli davat x typu, aby se zavdecili kazdemu........Jinak jsem v ruce jeste nemel zarizeni, ktere by ochrannou folii v baleni nabizelo. A to i sveho casu drazsi, nez je pcko. Jinak znam taky lidi, co folii nemaji a jsou v poho. Pokud neskrabec grafitti, neparis hry a nosis pcko furt v pouzdre, nemusi mit displej vubec problem. Ale je fakt, ze kdyz ho poskrabes, bude se Ti blbe prodavat.
uložena
Sammael
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 08. Květen 2005, 13:22 »

Ja jen doplnim,ze se pritelkyni taky stalo ze se odlepovala folie na krajich...tak ji obratila a je klid.... Cool
uložena

T10s > T39s > T610 > P910i & Sandisk 2GB & BT-338 & HBH-35
==FOKIN` NOKIA==
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 08. Květen 2005, 13:24 »

Ja jen doplnim,ze se pritelkyni taky stalo ze se odlepovala folie na krajich...tak ji obratila a je klid.... Cool
Konkretne na Brandu neni jedno, ktera strana prijde na LCD a po ktere se bude jezdit stylusem...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #19 v: 08. Květen 2005, 13:26 »

Konkretne na Brandu neni jedno, ktera strana prijde na LCD a po ktere se bude jezdit stylusem...
a je folie, ktere je to fuk? Vynecham-li tu prisernost od sunnysoftu....
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #20 v: 08. Květen 2005, 13:28 »

jenomze to by museli davat x typu, aby se zavdecili kazdemu........Jinak jsem v ruce jeste nemel zarizeni, ktere by ochrannou folii v baleni nabizelo. A to i sveho casu drazsi, nez je pcko. Jinak znam taky lidi, co folii nemaji a jsou v poho. Pokud neskrabec grafitti, neparis hry a nosis pcko furt v pouzdre, nemusi mit displej vubec problem. Ale je fakt, ze kdyz ho poskrabes, bude se Ti blbe prodavat.
No, kdyby k tomu davali tu Brando, tak by se asi nespletli, na tu jsem jeste zadne stiznosti neslysel. No a muj bracha kupoval emdeacko i s folii...
A co se tyce toho, ze nekdo ji tam nema vubec - ja mel na P900 brando (tedy kvalitni tvrdou folii) pres pul roku. A kdyz jsem se po teto dobe na ni podival z velkeho uhlu, neveril bys, jak byla na mistech, kde nejvic clovek pise, osoupana. Tak si myslim, ze tomu displeji to musi taky vadit. Nehlede k tomu, ze mi pecko jednou spadlo a na jednom miste se na te folii udelal peknej dloubanec. Nechdi ani domyslet, kdyby tam nebyla.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #21 v: 08. Květen 2005, 13:31 »

a je folie, ktere je to fuk? Vynecham-li tu prisernost od sunnysoftu....
Jedno to muze byt jen folii, ktera se nelepi, ale prihycuje se antistaticky. Folie, ktera ma na jedne strane vrstvu lepidla by se Ti lepidlem nahoru asi moc nelibila  Grin
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 08. Květen 2005, 13:53 »

Ja mam tu obycejnou od sunnysoftu. Mel jste nekdo tu co mam ja a brando? Myslim jestli je to tak velky rozdil ze bych mel prejit na brando
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #23 v: 08. Květen 2005, 17:08 »

Ja mam tu obycejnou od sunnysoftu. Mel jste nekdo tu co mam ja a brando? Myslim jestli je to tak velky rozdil ze bych mel prejit na brando
ja tu sunnysoftackou mel, dokonce o tom kousek vyse pisu. Nenapada me zadny duvod, proc mit tu sunny...... Brando navic ma jak cirou, tak matnou, kterou ja uprednostnuji, protoze skrabu grafitti a na matne se lip pise, jelikoz neni uplne hladka.
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 08. Květen 2005, 18:32 »

Takze abych mel jasno, dobra folie je tahle? http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/detail.asp?itemId=42690&level=200
Tohle neni reklama! Jen chci mit jasno.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #25 v: 08. Květen 2005, 18:36 »

no muj favorit je tato matna: http://obchod.mobilni.cz/?id=PP900FOL&catid=8 , ale to je vec nazoru, zda matna nebo cira. Jinak tam, kam Ti posilam link, maji tu folii s dph levnejsi, nez sunnici bez:oO
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 08. Květen 2005, 20:02 »

Diky. Jaky je rozdil mezi matnou a cirou? Jasne ze se na matne "jezdi" lip stylusem, ale jak je to se zhorsenim ostrosti displeje?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #27 v: 08. Květen 2005, 20:12 »

To by me taky zajimalo. Mel jsem matnou a byl jsem s ni spokojenej (tenkrat jeste ciry nebyly). A ted uvazuju o ty ciry...
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 08. Květen 2005, 22:23 »

ja mam cirou a maximalni spokojenost, drzi jak pribita, stylus klouze jak namydleny
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #29 v: 09. Květen 2005, 06:41 »

Presne tak, Brando ultra clear je nejlepsi..  Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kryci folie brando na P910
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.