SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 19:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kryci folie brando na P910
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kryci folie brando na P910  (Zobrazeno 21601 x)
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Květen 2005, 09:20 »

Pouzivam tuto folii od sameho pocatku, co mam foun P910. Jsem s ni samozrejme velice spokojeny, ale strasne me stve, ze se na okrajich zveda a tesne prileha jen uprostred displeje. A prave to, ze jsou okraje zvednuty zpusobuje, ze ikonky umistene v horni nebo dolni liste, nekdy na dotek vubec nereaguji a tudiz nespusti pozadovanou aplikaci. Jiste jste se s tim nekdo setkal a taky vas to stvalo. Nemel by nekdo radu jak to odstranit tak, aby folie dolehala?? Je mi jasne, ze to nepujde dokonale, ale aby se to zlepsilo. Diky za pripadnou radu.
JZB
uložena
Didik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Květen 2005, 09:40 »

Resil jsem ten sam problem, ale obavam se, ze pokud ti po prvnim nalepeni ochranna folie neprilehla, nic ji na dalsi pokus k tomuto neprinuti...  Muj nazor a zkusenost je, ze pokud ti to neslo a vadi ti to, je preba ucinit dalsi pokus s opet novou folii.. Displej pred nalepenim musi byt absolutne cisty... To ale asi vis...
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Květen 2005, 13:47 »

Zkus tu folii sundat, oplachnout ji pod vodou, poradne vycistit LCD (aby na nem nezbylo jedine smitko prachu) a folii prilepit zpatky
uložena
PeterS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 07. Květen 2005, 14:16 »

A ak skusik Kaprovu radu, daj vediet, ako to dopadlo :-)
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #4 v: 07. Květen 2005, 14:34 »

Doporucuji lepit v koupelne, pred tim si tam treba pustenim horke sprchy udelej trochu paru. Tim docilis naprosto bezprasneho prostredi (zrnicka prach na sebe budou vazat vzdusnou vlhkost a budou klesat - coz je v podstate princip deste)  Mrknutí
Jinak ja jsem byl s Brando folii moc spokojen. Mel jsem ji na sve P900. Nesmis pri lepeni ty okraje ochmatat, aby Ti dobre prilehli. Samotna folie je velmi trvda a odolna a nebrani pohybu stylusu. Ted jsem si objednal za 50 Kc ty Adamovy folie. Jsou o neco mene odolne (takze se snaz poskrabou) a stylus po nich klouze hur. Zase ale za 50 kacek dostanes 2 arsiky se sablonou, ze kterych si folii muzes vystrihnout treba 10 a menit si je kazdy 2 mesice. A nebo je muzes pouzit na jiny mobily, tachometr, hodinky...
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Květen 2005, 14:45 »

Tak ja mam obycejnou folii, tusim za 90Kc a kdyz jsem ji nalepoval mel jsem perfektne cisty displej. A hlavne, jak jsem prilozil ruzek k dolnimu okraji displeje zacal jsem dychat na rozhrani displeje a folie a sama se perfektne prilepovala. Vysledkem je ze uz pul roku ani malinky kousicek folie neni odlepen a pod folii neni ani jedina bublinka. Mrknutí
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #6 v: 07. Květen 2005, 14:49 »

2Jenp900: Co to je "obycejna folie"? Kde jsi ji koupil?
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 07. Květen 2005, 16:54 »

ja jsem pred prvnim nalepenim odmastil displej lihem a rohy domackal stylusem... asi taky zalezi na to, jak casto tu folii menit (casem se odlepi kazdemu/ zmena teploty a vlkost). jinak opravdu zalezi jak ji odlepite a opatlate v rozich pri prenaseni(doporucuji skalpel a pinzetu Mrknutí). jo a k tomu co pise Jenp900: asi by se dala pouzit prenaseci folie, co pouzivaji reklamky k /plotru/ jen bych tu folii nejdrive nalepil a pak se snazil rezakem trefit romer Smajlík
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 07. Květen 2005, 17:05 »

Musim reagovat: pokud muzu radit, snazte se nepouzivat kazdou folii . Delam v reklamce, a vim a znam pomerne dost hodne druhu a znacek techto , cire folie se vyrabeji s ruznymi lety pouzitelnosti - 3-leta, 5-tileta - jde o jejich materialove slozeni ale take o LEPIDLO ktere je na jejich vyrobu pouzito.
Muze se Vam pak stat, ze pri pokusu o odlepeni stavajici, poskrabane "reklamni" si ponicite vlastni dotykovy povrch displeje...  Nehlede na to, ze se vam take bude tezce odstranovat pripadny zbytek lepidla...

A take pri predstave, jak nekdo obrezava rezacim nozem - tim ulamovacim, ci skalpelem kolem dipleje, jezi se mi chlupy na rukou a zadech...
« Poslední úprava: 07. Květen 2005, 17:07 od Didik » uložena

Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 07. Květen 2005, 17:09 »

Je to konkretne tahle: http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/detail.asp?itemId=42221&level=201 Ultrapruhledna je jiste lepsi ale je drazsi. Zalezi hlavne na tom jakym zpusobem se folie "nalepi"
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 07. Květen 2005, 18:22 »

drzte se prosim tematu, offtopic o reklamnich agenturach si reste pres SZ
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 07. Květen 2005, 20:54 »

Je to konkretne tahle: http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/detail.asp?itemId=42221&level=201 Ultrapruhledna je jiste lepsi ale je drazsi. Zalezi hlavne na tom jakym zpusobem se folie "nalepi"
musim se podepsat pod to, ze rozhodujici je, jak se folie nalepi. Ja si tuhle od sunnysoftu koupil, nalepit bez bublin se mi ji nepodarilo, navic je meka a pri psani jsem mel velmi neprijemne pocity. Nahradil jsem ji Brando matnou a naprosta spokojenost.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #12 v: 07. Květen 2005, 22:23 »

Ja na tuhle od SunnySoftu prave taky neslysel moc velkou chvalu. Brando je vynikajici, ale take nejdrazsi. Ty Adamovy folie  jsou asi neco mezi, jsou ale suverenne nejlevnejsi. Dobry je na nich taky to, ze kdyz se Ti nepovede folii nalepit a zmrsis ji, muzes si vystrihnout jinou, materialu je dost. Akorat hned po nalepeni uplne nesedne na displej, i kdyz se vytlaci veskere bubliny. Uplne prilne az ta ca za 1 den (coz i vyrobce pise v navodu).
uložena
radek73
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 07. Květen 2005, 22:45 »

Muzu vrele doporucit folie Brando.Na P 900 jsem mel matnou a ted na 910 mam pruhlednou.Je super a neni temer videt. Mrknutí
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #14 v: 08. Květen 2005, 13:06 »

Ja na tuhle od SunnySoftu prave taky neslysel moc velkou chvalu. Brando je vynikajici, ale take nejdrazsi. Ty Adamovy folie  jsou asi neco mezi, jsou ale suverenne nejlevnejsi. Dobry je na nich taky to, ze kdyz se Ti nepovede folii nalepit a zmrsis ji, muzes si vystrihnout jinou, materialu je dost. Akorat hned po nalepeni uplne nesedne na displej, i kdyz se vytlaci veskere bubliny. Uplne prilne az ta ca za 1 den (coz i vyrobce pise v navodu).
resit na phonu za dvacku, jestli folie stoji kilo nebo dve mi prijde sranda, to uz chci i tu "best"
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kryci folie brando na P910
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.