SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 08:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Phonesecure
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Phonesecure  (Zobrazeno 5170 x)
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 10. Listopad 2005, 18:38 »

Pouzivate nekdo program Phonesecure? Rad bych znal nazory a hlavne prakticke zkusenosti.

Dekuji.
uložena
mmmax
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Listopad 2005, 16:09 »

S tymto programom je to ako s airbagom v aute. Ak ho mas, si rad ze tam je, aj ked nevies ci sa v pripade potreby zachova tak, ako to od neho ocakavas. A hlavne ho radsej nechces NIKDY  potrebovaÂť... Grin
uložena

N3210,N3510,T310,K700i,P910i
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Listopad 2005, 17:29 »

S tymto programom je to ako s airbagom v aute. Ak ho mas, si rad ze tam je, aj ked nevies ci sa v pripade potreby zachova tak, ako to od neho ocakavas. A hlavne ho radsej nechces NIKDY  potrebovaÂť... Grin
No ja nemam druhou simku, tak jsem chtel treba vedet, jestli to fakt funguje jak ma a tak :-)
uložena
mmmax
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Listopad 2005, 23:52 »

Rozhodne je to uzitocna vec. 2 pokusy boli absolutne perfektne po vlozeni inej sim sa pcko tvari akoze nic a asi po30 sec zasle na zvolene cislo aka sim je v nom. Omacka okolo toho je na vlastnom uvazeni. Urcite vypni ochranu(bezpecnostny kod), pretoze chces aby sa novy "uzivatel" zaregistroval atebe pozadovana sms vobec prisla. O tom ake velke halo(alarm) chces dotycnemu predviest si rozhodni sam. Osobne mam predvolene: tichy alarm, sms na sim manzelky, ktorej som vysvetlil o co go, Text:"V pripade nalezu volajte ***. Odmena 2000,-Sk"!.
Samozrejme je milion veci, preco to moze zlyhaÂť a ako to obisÂť ale furt je tu sanca ze Ti to pomoze Tvoje pcko najsÂť a preto ODPORUEAM!!!
uložena

N3210,N3510,T310,K700i,P910i
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 01. Leden 2006, 01:35 »

Muzete mne navest, kde to je (Je to i na UIQ?)? Ev. primo poslat, pls? Diky.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 01. Leden 2006, 10:50 »

Muzete mne navest, kde to je (Je to i na UIQ?)? Ev. primo poslat, pls? Diky.
ked zadas do google tieto slova "Phonesecure uiq" tak ako prvu ti najde tuto stranku
http://www.wildpalm.co.uk/PhoneSecureUIQ.html
jednoduche nie?
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 01. Leden 2006, 15:07 »

D povedlo. Ale nefunguje. Locked enabled nejde prepnout na on. Hlasi mi: This demo expired. Please contact www.WildPalm.co.uk to purchase. Proc? Asi je to treba koupit. Skusim na Handangu.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Franta B.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 01. Leden 2006, 15:14 »

Jsem lama: muzete mi srozumitelne a kratce vysvetlit, co PhoneSecure umi?  Shocked
uložena

Franta B.
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 01. Leden 2006, 15:44 »

alterego : samozrejme si tu aplikaciu musis kupit, to je logicke

Franta : precital si si cely thread? Phonesecure je na to ked stratis mobil alebo ti ho ukradnu, tak aplikacia posle sms na zvolene cislo, zvysi sa tak sanca na znovuziskanie mobilu
uložena

Franta B.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 01. Leden 2006, 16:56 »

precital si si cely thread?

Jak byl rekl nektery z klasiku, precetl - trikrat a dukladne  Grin. Mel jsem na mysli, jak to funguje, ze mi to tu sms posle?
uložena

Franta B.
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 01. Leden 2006, 21:08 »

Tak to zkousim a vypada to takto. Kdyz dam jinou kartu do "kradeneho", mob se zablokuje a vysleSMS na preddefinovane cislo, ze karta byla zmenena. (Neodeslalo to preddefinovanou SMS, jen ze SIM zmenena.)
Kdyz SIM nebude vymenena, poslu z jineho mobu na kradeny zamykaci heslo, ten se zamkne a zada odemykaci heslo.
Poslani IMEI zkousim ted, ale uz 10 min nic nejde.
uložena

JSzu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Únor 2006, 18:34 »

Navod-viz priloha
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 24. Únor 2006, 21:41 »

Funguje to naprosto spolehlive neni problem v tichosti ziskat cislo SIM ktera je v telefonu vlozena jediny problem vidim v tom jak primet policajty lokalizovat a najit telefon Roll Eyes
uložena

Conrad
kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 25. Únor 2006, 07:29 »

Co by to melo delat, kdyz posles z jineho tel. IMEI ?? Ja to z napovedy moc nepochopil
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 25. Únor 2006, 09:21 »

V nejakem navodu jsem cetl, ze misto c. SIM posle IMEI. ale logiku nevidim.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Phonesecure
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.