SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Březen 2025, 20:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800 od T-mobile SK
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W800 od T-mobile SK  (Zobrazeno 4151 x)
Speedo
Anonym
« v: 09. Listopad 2005, 18:21 »

Cafte. Vcera som si kupil tento mobil. 1) je blokovany 2) je tam nejaky divny soft made in tmobile.
Moja otazka znie ci ho uz niekto z vas ma decustomizovany lebo som volal do predajne SE a tam mi povedali ze ho vraj
zatial nevedia decustomizovat. Nechcem to davat nejakym suflikantom aby som nedosiel o zaruku. Na tom ich softe mi vadi par veci ktore tam nie su mozne nastavit a bol som na ne zvyknuty z T630. Napr. pred vytacanim moznost zvolit ci sa ma alebo nema ukazat cislo. Je tam len centralne nastavenie a nechce sa mi pred kazdym volanim davat x31#. atd atd..
Diky za reakcie
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 10. Listopad 2005, 07:13 »

Cafte. Vcera som si kupil tento mobil. 1) je blokovany 2) je tam nejaky divny soft made in tmobile.
Moja otazka znie ci ho uz niekto z vas ma decustomizovany lebo som volal do predajne SE a tam mi povedali ze ho vraj
zatial nevedia decustomizovat. Nechcem to davat nejakym suflikantom aby som nedosiel o zaruku. Na tom ich softe mi vadi par veci ktore tam nie su mozne nastavit a bol som na ne zvyknuty z T630. Napr. pred vytacanim moznost zvolit ci sa ma alebo nema ukazat cislo. Je tam len centralne nastavenie a nechce sa mi pred kazdym volanim davat x31#. atd atd..
Diky za reakcie

urcite staci prist za nasou Technickou Podporou a oni ti ho decustomizuju  Mrknutí

a splnilo sa to co som vravel, T-mobile zmutoval W800 fw.. Mohol by si dat troska blizzsie informacie ako je tento fw zmutovany?
uložena

Sony Ericsson Arc
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Listopad 2005, 07:51 »

2Speedo: No holt se musis vyrovnat s tim, ze to neni T630 (pred vytacanim moznost zvolit ci sa ma alebo nema ukazat cislo - to je OK, za to T-Mobile.SK nemuze).

2Kenny: U vas ve SK se jeste blokuji mobily?? No s tim zaverem o mutaci jeste pockej. On speeedo nemel tu moznost porovnat W800i branding s not-branding. Porovnaval jen s T630.  Grin
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Listopad 2005, 09:39 »

2Speedo: No holt se musis vyrovnat s tim, ze to neni T630 (pred vytacanim moznost zvolit ci sa ma alebo nema ukazat cislo - to je OK, za to T-Mobile.SK nemuze).

2Kenny: U vas ve SK se jeste blokuji mobily?? No s tim zaverem o mutaci jeste pockej. On speeedo nemel tu moznost porovnat W800i branding s not-branding. Porovnaval jen s T630.  Grin

neviewm Orange uz neblokuje telefony 2 roky a t-mobile pokial viem este blokuje
uložena

Sony Ericsson Arc
Speedo
Anonym
« Odpověď #4 v: 10. Listopad 2005, 11:46 »

No ako povedal garfield001 ja som nemal moznost porovnat sky je rozdiel. Ale vychadzam z toho ze kamos ma K750 od orange a tam to bol vraj docela zmatok a on to vraj porovnaval a rozdiel tam je. Dokonca tvrdil ze soft od orange je shit aleten od tmobile je este vacsi. Navyse som vcera zistil pri kopirovani mp3 cez disc2phone ze ked som skopiroval cely album do mobilu vsetko sa tvarilo ze tam je aj na karte to bolo ale ked som mobil odpojil boli tam len 2 songy z 10 a aj po opatovnom pripojeni do compu tam boli uz len 2. skratka tie zvysne niekde zmizli... Otazka pre Mateja - kam mam prist k tebe kvoli temu decustomu? Lebo som volal do predajne na Vajnorskej v BA kde ezne tieto veci robia a tam mi tvrdili ze tento mobil nevedia. Ale je mozne ze sme sa nepochopili lebo je v800 a W800i takze mozno myslel V800 ze nevedia... Este to preverim a uvidim zatial diky za odpovede
uložena
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Listopad 2005, 11:58 »

2Speedo: Popisovany obtize se vyskytuji u R1N035 fw u non-branding W800i i K(D)750i.
Koukni na
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,2418.60
Jinak by bylo docela zajimavy jaky mas fw v tom W800i od T-Mobile.SK.
Service menu = joystick doprava * j. doleva j. doleva * j.doleva *.
To by mne moc zajimalo jestli jsem se trefil.  Mrknutí
« Poslední úprava: 10. Listopad 2005, 12:00 od garfield001 » uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Speedo
Anonym
« Odpověď #6 v: 10. Listopad 2005, 13:18 »

Soft mam R1N035 prisposobenie tmobile....
uložena
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 10. Listopad 2005, 14:20 »

2Speedo: Je to tak jak jsem si myslel. Tve trable ukonci prehrani jineho fw aÂť starsiho nebo novejsiho (poroz R1NAOO5 to zatim neresi).
uložena

Speedo
Anonym
« Odpověď #8 v: 10. Listopad 2005, 17:01 »

No to si ma moc nepotesil ale aspon som mudrejsi. Btw este jedna otazka. Ak chcem pouzit live update z webu mam take info ze musim mat decustom fw cize aj tak asi musim ist dat flashnut phon z mojho R1N035 na R1NAOO5 aby mi to potom fachalo a nemusel som chodit s tym do servisu...? Diky za odpoved
uložena
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 10. Listopad 2005, 18:05 »

2Speedo: No D750i od T-Mobile jsou podporujii SE online-update, tak nevim proc by to nemelo behat u W800i. Otazka je, ze nyni nic novejsiho nez R1NAOO5 zatim neni.

Takze odpoved zni: Kvuli updatu si MT decustomizovat nemusis.  Mrknutí
uložena

KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 11. Listopad 2005, 17:36 »

heh speedo ja niesom technicka podpora  Grin dohodni sa skor s Martinom Vagnerom alebo Filipom Ludvikom  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Arc
Crossbiker
Anonym
« Odpověď #11 v: 16. Listopad 2005, 18:36 »

Dokonca tvrdil ze soft od orange je shit aleten od tmobile je este vacsi.
no ja som zas pocul, ze ta K750i od orange mrzne ako Bajkal v Rusku no W800i z t-mobile stabilita zatial O.K.
uložena
kuboSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 16. Listopad 2005, 19:04 »

ja len ako mozes porovnavat t630 s W800  Shocked HuhHuhHuh?? vsak to su uz uplne ine founy a maju uplne ine SW!!!!!  a ked uz chces porovnavat K750 z orange a W800 z t-mobile tak ti mozem zarucit na 100% ze orange prerobil svoj SW tak hrozne ze v momente ako by som dostal do ruky k750 z orange dam tam normalnu necustomizovanu verziu  Cool bo na tu orange verziu sa ani divat neda! no nastastie funkcne nic nezmenil takze neviem ako ten tvoj kamarat mohol povedat ze nasiel rozdiely v softoch  a navyse porovnaval dva uplne ine typy founou bo w800 ma zopar veci inych ako K,D750!!!! ked uz tak ste chceli porovnavat mali ste zobrat dve K750 alebo W800. tot asi vse Grin
uložena
speedo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 16. Listopad 2005, 22:01 »

to kuboSE:Co sa tyka tej t630 neporovnaval som. Len mi v menu W800 chyba nieco co v t630 bolo a na co som bol zvyknuty..

to Crossbiker: no co sa tyka stability tak je vsetko ok az na  ten tolko omielany problem s kartou. Docela ma naposledy nasralo ze som mal v telefone 1 tyzden nejake mp3 a zrazu mi vsetky zmizly vratane tej od R. Williamsa co tam dal magentovy... Nie ze by mi to chybalo ale je to divne lebo doteraz mi zmizli ked, tak hned... Takze cakam na novy FW ako na spasenie. Ale to sme asi viacery  Cry
A len tak na okraj softy si nerobia operatori sami (aspon pri SE) ale priamo vyrobca telefonu to upravuje pre potreby daneho operatora. Takze asi tak.
uložena
crosbiker
Anonym
« Odpověď #14 v: 01. Prosinec 2005, 11:12 »

to Crossbiker: no co sa tyka stability tak je vsetko ok az na  ten tolko omielany problem s kartou. Docela ma naposledy nasralo ze som mal v telefone 1 tyzden nejake mp3 a zrazu mi vsetky zmizly vratane tej od R. Williamsa co tam dal magentovy... Nie ze by mi to chybalo ale je to divne lebo doteraz mi zmizli ked, tak hned... Takze cakam na novy FW ako na spasenie. Ale to sme asi viacery  Cry
To je nejaka zahada mne nasÂťastie este nic nezmizlo a hlavne na kopirovanie nepouzivam ten otrasny program 2 disc phone ci jak sa to vola ale vylucne citacku kariet.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800 od T-mobile SK
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 17 dotazů.