SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 11:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Quick office
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Quick office  (Zobrazeno 2758 x)
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Listopad 2005, 22:09 »

Prisel jsem o programy Quicksheet a Quickword, ktere byly v P910. Je mozne je nejak znovu nainstalovat? Nemuzu je na prilozenem CD najit.
uložena
Fighter
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Listopad 2005, 22:31 »

Je nutny Master Reset.  Pri tovarnim nastaveni se obnovi spominane programy. Druha moznost - nainstalovat komercni balik kancelarskych programu Quick Office nejlepe nejake posledni verze (asi 3.).
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 07. Listopad 2005, 22:35 »

skusobnu verziu si mozes stiahnut tu
 http://my-symbian.com/uiq/applications/applications.php?fldAuto=491&faq=20
 ale pre teba bude lepsie MS
uložena

MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 07. Listopad 2005, 22:36 »

Je nutny Master Reset.  Pri tovarnim nastaveni se obnovi spominane programy. Druha moznost - nainstalovat komercni balik kancelarskych programu Quick Office nejlepe nejake posledni verze (asi 3.).
Jo ten jsem tam uz mel, ale neni to zadarmo  Embarrassed. A pres tisic korun za to nedam. Master reset me moc nelaka, je to nadlouho...
uložena
Fighter
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 07. Listopad 2005, 22:53 »

MR je velice kratka operace. Asi mas na mysli zalohu - to "na dlouho". Cca 60MB pameti telefonu pri kabelu na nic moc PC mi trva ani ne hodinu. Zaloha se vzdy hodi, MR je dobra zkusenost a navic se "procisti" pecko. Tak proc ne...
uložena
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Listopad 2005, 22:57 »

MR je velice kratka operace. Asi mas na mysli zalohu - to "na dlouho". Cca 60MB pameti telefonu pri kabelu na nic moc PC mi trva ani ne hodinu. Zaloha se vzdy hodi, MR je dobra zkusenost a navic se "procisti" pecko. Tak proc ne...
No jo, ale zase se patlat s instalaci vsech tech programu :-(. Uvidim, radsi bych nekde nasel serial na ten Quickoffice. V podstate je to legalni, kdyz jsem jej uz mel v mobilu, ne?  Mrknutí
uložena
Fighter
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 07. Listopad 2005, 23:08 »

moje zkusenost: po MR nutnost doinstalace akorat CESTINY a PDf - ostatni 100% obnoveni. Poznamka: Kontakty, kalendar, poznamky a ukoly jsem pro jistotu zalohoval v Outlooku (jeho pouziti ale nebylo nutne)
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 07. Listopad 2005, 23:14 »

No jo, ale zase se patlat s instalaci vsech tech programu :-(. Uvidim, radsi bych nekde nasel serial na ten Quickoffice. V podstate je to legalni, kdyz jsem jej uz mel v mobilu, ne?  Mrknutí
ten serial ale nehladaj na tychto strankach (nikto nemoze zarucit ze quickoffice naozaj mas)
sorry ale pravidla su pravidla
uložena

kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 09. Listopad 2005, 00:56 »

Zapomen na QuickOffice, jedine Doc2Go!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Quick office
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.