SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 22:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem C905 - GPS, Wi-Fi, Bluetooth
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem C905 - GPS, Wi-Fi, Bluetooth  (Zobrazeno 4064 x)
Vafle89
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Březen 2013, 01:29 »

Mam problem se svoji C905 kterou jsem nedavno poridil na aukru pricemz jsem se tesil na vsechny ty vychytavky, ale kdyz mi prisla domu a ja ji pozkousel, byl jsem trochu zklaman (v popisu telefonu nebylo psano o zadnych vadach).

1. GPS - funguje nefunguje nechapu to. Kdyz si pustim Google Maps tak mi vzdycky ukaze moji polohu temer presne (se 700m presnosti jak sam telefon hlasi), ale Wayfinder 7 co tam byl vzdy jen nabiha a pak se zablokuje na hlasce nacitam a dal se nedostane ani po dlouhem cekani. Dnes jsem se na internetu docetl, ze tam je trimesicni navigace tak predpokladam, ze bud uz vyprsela nebo je proste nejaka zasekla. Tak jsem to zkousel obejit instalaci novejsich i starsich verzi Wayfinderu ale vzdy se ani nenacetl nechapu proc, v pameti telefonu prakticky nic neni vse jsem vymazal a stejne jen volnych 104 MB, pokud vim, ma mit 160 MB pameÂť. Po tomto neuspechu jsem tedy hledal dal, nasel Amaze, Nav4All, Wisepilot a podobne ale nikdy se mi navigaci nepodarilo rozbehnout az Nav4All vypadal nejnadejneji protoze dokonce umoznuje najit interni jednotku GPS (LAPI) a kdyz se zvoli v nastaveni programu tak nabehne ikonka satelitu jako v Google Maps, dalo by se tedy logicky cekat, ze by to melo jit jenze ouha.. Kdyz dam informace GPS jak v hlavnim menu sluzeb urceni polohy tak v Nav4All oboji pise neco ve smyslu 'vyhledavam', Nav4All tomu pravi 'Bez prijmu' coz opravdu dvojnasob nechapu kdyz program nasel interni GPS, to prece nedava smysl. Poradi mi tedy nekdo jak rozchodit Nav4All nebo Wayfinder? Podle Google Maps je mi jasne, ze GPS jednotka rozbita/nefunkcni neni, ale proc tedy takhle vyvadi?

2. Wi-Fi - opet funguje nefunguje. Tvari se, ze funguje protoze jde vypnout nebo zapnout z nastaveni, ale nikdy nenajde pristupovy bod prestoze doma mame Wi-Fi, muj bratr stoji vedle me a ukazuje mi, jak se na ni na svem dotykovem LG prave pripojuje a na stejnem miste ja nenajdu zadnou siÂť. Vyjimkou je kdyz dam rucni hledani a pak zpet tak se objevi vzdy ruzny pocet siti se stejnym signalem ale na zadnou z nich se neda pripojit - opet pro me zcela nepochopitelne. Vi nekdo co s tim nebo tomu mam zacit rikat nefunkcni Wi-Fi?

3. Bluetooth - nefunguje. V nastaveni je moznost Bluetooth jakoby zatuhla a kdyz ji chci zvolit a jit dal telefon mi rekne 'momentalne neni k dispozici' a to nejsem v rezimu letadlo ani nicem podobnem. Tedy vylozena vada.

Zajimalo by me jeste jestli s timhle vsim ma cenu jit nekam do servisu a kolik bych za to zhruba dal.

Diky moc predem za kazdou odpoved.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Duben 2013, 21:31 »

Co tak prehrat firmware ? Zkousel jsi ? Je na to program primo od sony software.sonymobile.com/update_service_setup
Prvne prehrej firmware a pak se uvidi co dal.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem C905 - GPS, Wi-Fi, Bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.