SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
17. Březen 2025, 21:26
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
|
Firmware
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Kde ted sehnat FW pro K790i
Strana:
1
[
2
]
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Kde ted sehnat FW pro K790i (Zobrazeno 15208 x)
pavelnem
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Kde ted sehnat FW pro K790i
«
Odpověď #15 v:
24. Červen 2012, 15:17 »
To zni zajimave, ale myslim, ze kdyby to tak fungovalo, tak bude na netu ke stazeni spoustu takto upravenych "mainu". Jinak na ruznych forech (ceskych i zahranicnich) jsem videl hodne prispevku od lidi ve stejne situaci (bloknutej mobil, a nemaj spravnou SIM aby ho mohli nastartovali a spustili exekutora). Tudis bezplatne reseni se asi jen tak nenajde...
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
«
Odpověď #16 v:
25. Červen 2012, 00:03 »
mello by to tak jit,ale nikdo to nikdy nepouzil.cist to jde a je to main.ja jsem to taky nikdy nezkousel.btw mam k dispozici S500 na hrani a cervenec se blizi,tak to brzo zkusim
respektive to mozna nekdo zkousel,ale moc lidi v tvoji situaci neni.navic je lepsi si vybrat co chces za patche,nez pouzivat neco co vyrobil nekdo pred tebou,kdyz to jde bez problemu,navody tak tezky nejsou.a castokrat lidi co chteji odemknout,tak potrebnou SIM maji.mozna jde pouzit "testovaci SIM,ale mozna taky ne.protoze u ni neni definovanej operator a nemas signal,jenom ti to umozni spustit telefon bez SIM od operatora (prave ale blokovanej mozna ne.)
jinak permanentne odemknout muzes,jestli chces(jestli to za to stoji).sluzby jako omnius,nebo jeden clovek co ti to udela na dalku taky za penize,existujou.(myslim ze se jmenuje Filip a ICQ bych taky nasel,zatim meli vsichni dobrou zkusenost.jenom nevim jestli to jeste dela.)
«
Poslední úprava: 25. Červen 2012, 00:09 od M.Eermak
»
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
! elfpacky jsou porad aktualizovany -
C905
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #17 v:
25. Červen 2012, 12:03 »
tak jsem to precist zkusil a soubor ma 64 kB bez ohledu na to kolik patchu tam je.takze budes muset sehnat SIM,nebo za to zaplatit nebo ho nechat byt.
to se sluchatky bych vyresil sehnanim propojovaciho kabelu z handsfree co ma na jedne strane fastport a na druhe jack.
«
Poslední úprava: 25. Červen 2012, 12:11 od M.Eermak
»
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
C905
pavelnem
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #18 v:
25. Červen 2012, 12:42 »
Co se tyce sluchatek (mluvim o sluchatkach, ale od zacatku mam na mysli prave tu redukci z fastportu na jack) , tak ty jsem zkousel vcera u kamose co ma taky K800i, a u toho fungovali v poradku- normalne mu je to identifokvalo a pak to i hralo.
Takze tam musi byt nejaka vnitrni chyba, protoze pripominam, ze jsem na K790i:
1) prehral firmware
2) vymenil konektor (a ta cast, co je soucasti "zakladni desky" se zdala byt taky v poradku)
3) vyzkousel tu redukci jinde
Je asi nepravdpepodobne, ze bych mel 2 nespravne konektory, ktere berou nabijecku i datovej kabel a sluchatka zrovna ne...
BTW, jakej soubor, ze ma 64 kB? Navic nejak nevim, jak kopirovat z flash pameti telefonu do pocitace. Od jisty doby (nejspis spis CID) to prej nejde.
«
Poslední úprava: 25. Červen 2012, 12:51 od pavelnem
»
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #19 v:
26. Červen 2012, 17:06 »
ten main co je v telefonu.jenze to precist nejde tak jak jsem si myslel,takze to z k790 nemuzes vytahnout a dat do K800.cist z flash pameti nejde,od CID52.staci ale nahrat quick access patch a v modu bfs cist muzes.druhej mod (bflash) slouzi pro flashovani a na cteni neni urcenej.
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
C905
pavelnem
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #20 v:
26. Červen 2012, 20:19 »
Hm, tak leda udelat z tech K790i a K800i nejakyho hybrida- prendanim (asi prepajenim) cipu
...Ne, to samozrejme nemyslim vazne
uložena
pavelnem
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #21 v:
03. Červenec 2012, 15:10 »
Tak jsem nakonec sel do toho Omnius serveru. Vsechno slo hladce, odblokovano behem par sekund, navic jsem snizil CID na 52, takze priste by se to obeslo bez "extraburtu" (hold teda za 240,-).
Me tak jeste napadlo, ze bych si ho trochu vytunil (ano ikdyz jsem se bez toho leta obesel
). Tak bych se chtel zeptat jestli napriklad ruzne patche, ktere do ekvalizeru pridavaji dalsi volby jako megabass pridavaji jen preddefinovane volby, kterych bych mohl dosahnout i rucnim nastavenim nebo skutecne "novy zvuk".
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #22 v:
03. Červenec 2012, 17:50 »
CID si okamzite zvys na 53.doporucuju,jinak se setkas s problemem kdy ti spadne GDFS (po zapnuti bilej diplej,pomuze jenom prehrani GDFS pres SETool,coz je taky placeny).to co muzes delat na CID52 muzes i na 53,akorat jinym programem atd.(pro cteni je treba patch a ve FARu chodit pres bfs...)
jinak patch toho stylu ze ti prida vic moznosti ekvalizeru je,nevim jestli primo pro K800 ale mel by.jinej zvuk ziskas pouzitim jinejch driveru na zvuk.hodne toho je na topse.ru/files nebo forums.se-nse.net nebo na jinejch strankach.taky muzes vyzkouset elfy coz neni na skodu
«
Poslední úprava: 03. Červenec 2012, 17:55 od M.Eermak
»
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
C905
pavelnem
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #23 v:
03. Červenec 2012, 18:26 »
Ja jen nevim jestli jsem pres Omnius udelal uplny odblok nebo jen docasny. Provedl jsem odblok resetem s tim ze to tam vypsalo vsechny ty kody jako NCK a telefon kazdopadne jel a jede.
Co se tyce downgrade CID, tak to podle vseho delalo hodne lidi (ikdkyz jsem o nicem z toho doted moc nevedel, tak posledni dobou mam "nacteno" a podle vseho s CID 52 se da napriklad udelat i odblok patchem bez executora, problematicka je v tomhle zkratka ta 53).
Jinak ten patch jsem videl prave na K800i akorat jsem si nebyl jist jestli neni jen pro ty co jsou lyny s ekvalizerem stelovat rucne. Za odkazy diky, zkouknu je...
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #24 v:
03. Červenec 2012, 19:34 »
odkazu muzu dat daleko vic.btw s CID 53 se crash GDFS nestava,jenom u CID52 a nizsich.fakt doporucuju prejit co nejdriv zpatky k CID 53,nejjednoduseji asi pres SEUS/pc companion,pak si muzes nahrat zas jakej firmware chces,treba pres far..s CID 53 muzes delat v podstate vsechno co s CID 52,az na pouzivani programu jako XS++ nebo setol2 lite (nikdy jsem je nepouzival a stejne jsem dokazal vsechno pres far).to s executorem neni problem,pro me je to beznej postup jak zacit patchovat.stejne to udelas jenom jednou a pak jenom nahravas patche.kdyz nastane problem tak muzes flashovat i v modu bflash,tim se ti prolomeni neodstrani,akorat musis hned po flashi jeste nahrat ten pocatecni patch aby ses do toho modu zase v budoucnu dostal (ten quick access).s CID 53 byly problemy mozna pri jejim nastupu,ted je problematicka CID81.ikdyz on se ted o tuning hloupejch telefonu nestara nikdo,ted existuje android a tohle je minulost.
odblok mas asi permanentne,kdyz to nenahravalo patch a psalo ti to kody..
«
Poslední úprava: 03. Červenec 2012, 19:39 od M.Eermak
»
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
C905
pavelnem
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #25 v:
03. Červenec 2012, 19:52 »
To ze hloupy telefony nikdo neresi taky vim, ja jsem prozatim o necem s Andoidem moc neuvazoval a od zacatku co jsem sem dal tohle tema jsem si rikal jestli na me nebude koukat kazdej divne
...
Nicmene jak rikam posledni dobou jsem procital mraky ruznych prispevku na ceskych a zahranicnich forech a s CID 52 nebyl problem odblokovat ho i bez sim karty, pro K800i apod. je (jak vime) 53 posledni verzi CID a fakt je (na tomto poli by se dalo rict "dodnes" vsude rozlisovano v ruznych souvoslostech jestli jde prave o 53 nebo jakoukoliv jinou verzi CID, coz me samozrejme zajimalo jen v pripade, ze bych musel znovu resit odblok a davat do toho zbovu 240,- by se mi fakt nechtelo...
Ale to jestli se jedna o permanenti odblok samozrejme zkusim prehranim FW ted dokud mam jeste platnou licenci OMNIUS serveru.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #26 v:
04. Červenec 2012, 13:47 »
Ani nemas kvoli comu ist do androidu. Osobne si myslim, ze telefony bez OS, ci s inym OS okrem zhniteho jablcka su omnoho lepsie. A vo viacerych ohladoch su daleko vpred nez android v sucasnosti. Napriklad radio ....
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #27 v:
04. Červenec 2012, 14:36 »
tak android toho nabizi hodne,je dal nez hloupe telefony ale A200 (od k800 novejsi) jsou lepsi,nejlip asi DB3210 (W995,C905,C901,C903) ty stoji za to a s tuningem je to parada.C905 je casto rychlejsi nez neco s androidem,hlavne bez OS mas jistotu ze system bude vypadat porad stejne a stabilne (coz u telefonu s OSS splnuje asi jenom iOS-apple)
jeste si pak nahraj frmware ve verzi ktera je vhodna pro patche (myslim ze R8BF003)
par patchu pro zacatek
mas tu
http://www.se-developers.net/viewtopic.php?f=35&t=118
zbytek tady,mas do konce roku co delat
http://mobilefree.ru/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=2763
jeste si nahraj nutne potrebnej heap shift patch,ten ti zvetsi pameÂť heap,aby byly patche a elfy stabilnejsi (heap je neco jako RAM)
kdybys chtel zkusit elfy,tak super seznam je tady
http://forums.se-nse.net/topic/53411-elf-catalogue/
doporucuju se-lifestyle deskbridge,delal jsem tam par stylu menu a vypada fakt dobre kdyz se spravne nastavi.pouziva se taky fajn ale musel bys mit patch na zkratky kontextovych klaves (casto se jmenuje Additional Shortcuts)
s elfy-mohlo by ti pomoct tohle
http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=14663&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
nebo ja
na patche je dobrej
http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=10294&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
nebo
http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=13835&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
«
Poslední úprava: 04. Červenec 2012, 14:49 od M.Eermak
»
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
C905
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
|
Firmware
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Kde ted sehnat FW pro K790i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 19 dotazů.