SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Květen 2025, 07:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Reklama v systemove liste (Apply 4 USA green Card)
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Reklama v systemove liste (Apply 4 USA green Card)  (Zobrazeno 13086 x)
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« v: 29. Prosinec 2011, 22:05 »

Od vcerejska mi na Xperii Pro do systemove listy skace velke zelene plus. Kdyz listu stahnu dolu, vidim zde reklamu "Apply 4 USA Green Card" a po odkliknuti se mi otevre prohlizec s reklamou na zelene karty pro pobyt v USA. Nevite nekdo, co zpusobuje tento spam? Uz me to dost vytaci!!!  Angry
uložena

Xperia Pro
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 29. Prosinec 2011, 22:34 »

neinstaloval si nejakou novou aplikaci? Smajlík
uložena
vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Prosinec 2011, 14:29 »

V posledni dobe jsem nic noveho neinstaloval. To me taky napadlo, asi to nejaka aplikace zpusobuje, ale ktera? Mohl bych nejak zjistit, v okamziku, kdy se mi to objevi v liste, co je to za proces v systemu?
uložena

Xperia Pro
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 30. Prosinec 2011, 14:39 »

...tohle vypada na nejakej klasickej spam - tipuju, ze mcafee jsi ze systemu vyhodil a nemas zadnej antivirus/anitspyware...

Jinak to velke zelene plus mi skakalo i na VF845 a na Xperii PRO semtam tez ale dela mi to neco jineho - viz zde muj dotaz i se screenshoty, jestli mas stejne plus jako ja: http://forum.semania.cz/index.php/topic,28721.0.html
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Prosinec 2011, 14:47 »

Ano, to je presne ono, bud se tam udela plus, anebo hvezda. McAfeeho jsem jen zmrazil, sam se porad spoustel a chtel nejakou registraci, choval se taky jak spam. Mam to projet tim McAfeem, nebo Esetem? Dnes uz se mi ta reklama ukazala 2x.
uložena

Xperia Pro
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Prosinec 2011, 15:04 »

ja jsem mcafee odstranil take kvuli tomu ze je to v podstate "spyware", mam tam hozenej ted eset security beta, ale jak vidis, mne se tam porad tyhle ikonky objevuji, i kdyz ne reklamni, takze zkus to projet esetem, treba ti to neco najde... Jinak, ja jsem rozhodnutej, pokud se mi tahle ikonka bude objevovat i v ICS, az bude oficialne k dispozici, kontaktovat podporu googlu. Hledal jsem v seznamu ruznych ikon pro androida a nikde jsem tyto symboly nenasel. Divne je i to, ze me to delalo na vodafonu 845, kde jsem mel android 2.1, 2.2 i 2.3 a aplikace pokazde tak nejak jine, rozhodne ne zadne pochybne.
uložena

vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Prosinec 2011, 16:03 »

Take mam vse oficialne z Android Marketu placene i free verze. A pak mam jeste nejake aplikace z osatky Vodafonu. Dost me to vytaci, ta bezmoc. Na googlu kdyz hledam "Apply 4 USA green Card" tak je videt, ze jsem tim postizen jen ja v celem vesmiru.
Proc zrovna ja?Huh  Cry
uložena

Xperia Pro
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 30. Prosinec 2011, 16:20 »

nepomohlo by v marketu vypnout reklamy? v nastaveni marketu jsou reklamy google admob,ve starsim marketu se to jmenuje jinak ale je to tam.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 30. Prosinec 2011, 16:25 »

trosku jsem googloval, zkus tohle a dej vedet, taky zkusim:
https://market.android.com/details?id=com.brosmike.airpushdetector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5icm9zbWlrZS5haXJwdXNoZGV0ZWN0b3IiXQ..

EDIT::: Ha, tak u me to byla Root App remover :-)
EDIT2::: pokud se chces dozvedet vic info, zadej v googlu  toto: "green plus" android. Jsem linej ted neco louskat z anglictiny :-)
« Poslední úprava: 30. Prosinec 2011, 16:46 od pogo » uložena

vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 30. Prosinec 2011, 21:26 »

Moc dekuji za radu, aplikaci "AirPush Detector" jsem si nainstaloval a nyni cekam. Doufam, ze jsem funkci pochopil spravne. V momente, kdy se zobrazi reklama, tak spustim AirPush Detector a on mi rekne, jaka aplikace je puvodcem reklamy.
uložena

Xperia Pro
vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 30. Prosinec 2011, 23:44 »

Jsou to nove reklamni technologie pro Android!!!
Bude hur: http://www.marketwatch.com/story/airpush-ad-network-surpasses-10000-android-applications-debuts-innovative-new-ad-format-2011-11-07
nebo: http://www.pcworld.com/article/245305/sneaky_mobile_ads_invade_android_phones.html
Zde doporucuji kapitolu "How to Stop the Ads"

A dokonce se na plochu bude vtirat ikona: http://www.airpush.com/developers?gclid=CO3M693vqq0CFYa-zAodonnCnQ

Edit1: Melo by stacit nainstalovat tuto  (https://market.android.com/details?id=com.airpush.optoutapp) aplikaci, a ta navzdy odhlasi telefon z reklamniho systemu "Airpush". Aplikaci je mozno potom odinstalovat.

Edit2: Tak reklamni masaz porad pokracuje, nic z predesleho mi nepomohlo, ac jsem v to doufal. Tentokrat se mi ve status baru ukazuje seda peticipa hvezda s bilym koleckem uvnitr. Kdyz status bar stahnu dolu, ctu "USA Green Card Lottery".
« Poslední úprava: 31. Prosinec 2011, 14:27 od vita2 » uložena

Xperia Pro
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 31. Prosinec 2011, 13:09 »

tak ja ti nevim, nainstaloval jsem tu aplikaci co jsem ti psal, a ta mi hned po spusteni nalezla, ze je nejaky problem v "remove root app", tak jsem odinstaloval tuto aplikaci a zatim nic - ale me to hazelo zeleny plus tak zhruba 1 do mesice, tak zatim nevim, jestli pomohlo.
uložena

vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 31. Prosinec 2011, 14:34 »

Reklama me zacala otravovat 28.12. 2011 a od te doby se zobrazuje cca 5 denne. ÂŽadna aplikace ani opt-out (odregistrace) nepomaha.  Posledni, co jsem instaloval byla aplikace "Ginger bells". Ale jinak myslim, ze telefon nemam zaflakany zbytecnostma, hlavne to beru jako pracovni nastroj, takze dost aplikaci typu agenda, kalendare, exchange mam placenych. Hry nestahuji.
Dost me to vytaci, nejsem panem nad svym telefonem!  Undecided
uložena

Xperia Pro
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 01. Leden 2012, 08:17 »

Jen tak mne napadlo, nemuze to byt zpusobeno povolenym prijmem zprav push ? Zpravy - (stiskni Prave tlacitko nabidka ) Nastaveni - Nastaveni zprav push - povolit zpravy push ( nezatrhavat )

Pak uz mne jen napada zkusit aplikaci AdFree Android https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ..
« Poslední úprava: 01. Leden 2012, 08:21 od Ganimed » uložena

vita2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 01. Leden 2012, 17:40 »

AdFree jsem vcera vyzkousel, ale opet to nepomohlo. Zpravy porad chodily. Nekdo si zkratka asi mysli, ze prahnu po zelene karte do USA!!!

Ganimede, to, ze existuje checkbox "povolit zpravy push" mi zcela unikalo, protoze pouzivam GO sms hned od prvnich dni, co mam Xperii Pro. Dekuji za radu, zaskrtnuto jsem to skutecne mel, takze doufam, ze mozna tohle povede k reseni.

Mozna slozity problem ma jednoduche reseni.

uložena

Xperia Pro
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Reklama v systemove liste (Apply 4 USA green Card)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.