SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
10. Duben 2025, 03:37
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
BLUETOOTH
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: BLUETOOTH (Zobrazeno 7206 x)
ronox
Anonym
BLUETOOTH
«
v:
05. Květen 2005, 16:45 »
spajate niekto P900 cez bluetooth s PC? nastavil som vsetko ako bolo uvedene v navode, spojenie funguje nespolahlivo. pokial chcem prenasat nejake mp3 alebo hociake subory tak sa to po case ospoji. casto sa to odpoji len tak same od seba alebo ked pouzivam remote P900. neporadi niekto prosim?
uložena
MartinH
Anonym
Re: BLUETOOTH
«
Odpověď #1 v:
05. Květen 2005, 18:17 »
to holt BT dela. Na prenaseni vetsich dat je BT zcela nevhodne. Obecne reseni, obavam se, neexistuje.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #2 v:
05. Květen 2005, 18:44 »
Mozna by v tom mohl hrat i svou roli firware. Treba tam mas starsi verzi.
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
ronox
Anonym
«
Odpověď #3 v:
05. Květen 2005, 19:44 »
MAM TAM SOFT PHONE R3D011
BLUETOOTH R5D
PRAVDUPOVEDIAC NEVIEM CI JE TO FW STARY ALEBO NOVY
uložena
ZdenyT
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
05. Květen 2005, 21:54 »
Uživatel: ronox 05. Květen 2005, 19:44
MAM TAM SOFT PHONE R3D011
BLUETOOTH R5D
PRAVDUPOVEDIAC NEVIEM CI JE TO FW STARY ALEBO NOVY
Aktualni firmware najdes
zde
, ale zda se ze mas ten posledni.
uložena
E-Ten M 700
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
16. Květen 2005, 08:25 »
S problemem pripojovani a samovolneho odpojovani BT jsem se setkaval taky, avsak jen do doby, dokud jsem si nenainstaloval program SonyEricssonPCSuite_3.1.1_CS. Fakt je ten, ze po jeho instalaci jsem nebyl schopen to rozchodit a pomohla jen odborna konzultace s Filipem Ludvikem. Ted, kdyz se pripojim, neexistuje, aby se BT odpojil a ze ho mivam zapnuty treba cely den, zejmena kdyz prostrednictvim BT a TotalCommanderu presouvam na kartu soubory.
Instalace vyse uvedeneho programu ma vsak jeden nedostatek, z ktereho, nez jsem na to prisel, jsem byl zoufaly. Krome P910 mam v rodine jeste 2x K700i. Protoze holky chtely mit zazalohovana data z founu v PC, nainstaloval jsem FMA, ktery vubec nechodil a pak Mobiledit. AÂť jsem delal vsechno mozne, vzdy to skoncilo tak, ze jsem nebyl schopen K700 pripojit k PC. Dokonce jsem sel tak daleko, ze jsem uplne preinstaloval XP. Jake bylo moje zklamani, kdyz se chyba objevila znovu.
Potom me napadlo, jestli se netriska SonyEricssonPCSuite_3.1.1_CS s Mobileditem (btw. spoustel se automaticky se startem XP a ikonka se ukazala vpravo dole v system tray). Tak jsem PC Suite uplne vypnul a ejhle, Mobiledit si K700 nasel ihned a je vsechno v oukeji.
Mozna nekomu muj poznatek pomuze.
JZB
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #6 v:
16. Květen 2005, 08:39 »
Uživatel: MartinH 05. Květen 2005, 18:17
to holt BT dela. Na prenaseni vetsich dat je BT zcela nevhodne. Obecne reseni, obavam se, neexistuje.
Tohle BlueTooth teda nedela. Mozna jestli sis koupil nejakej BT adapter za dve kila od Vietnamcu, ale jam mam BT PCMCIA kartu a muzu prenaset klidne 300 MB (nekolik hodin) a je to naprosto spolehlive...
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #7 v:
16. Květen 2005, 08:49 »
Uživatel: kmozis 16. Květen 2005, 08:39
Uživatel: MartinH 05. Květen 2005, 18:17
Tohle BlueTooth teda nedela. Mozna jestli sis koupil nejakej BT adapter za dve kila od Vietnamcu, ale jam mam BT PCMCIA kartu a muzu prenaset klidne 300 MB (nekolik hodin) a je to naprosto spolehlive...
no, tak uplne od vietnamcu neni. Mel jsem pcmcia kartu od nokie, ktera ale nepodporuje obex, takze nesla pouzit proti SE a sla teda pryc i s N6230. Ted mam usb dongle od iTecu. Nemyslim si, ze problem je v zeleze, ale v softu a ovladacich. A uprimne receno, mi odpadani po delsi dobe od BT nevadi, protoze ho na notebooku skoro nepouzivam, leda na cestach k synchronisaci a to udycha. Nejsem masochista, abych par mp3 souboru kopiroval 3 hodiny, na to mam ctecku karet na usb 2 a to je hukot, gigovka je plna raz dva.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #8 v:
16. Květen 2005, 09:16 »
Uživatel: MartinH 16. Květen 2005, 08:49
no, tak uplne od vietnamcu neni. Mel jsem pcmcia kartu od nokie, ktera ale nepodporuje obex, takze nesla pouzit proti SE a sla teda pryc i s N6230. Ted mam usb dongle od iTecu. Nemyslim si, ze problem je v zeleze, ale v softu a ovladacich. A uprimne receno, mi odpadani po delsi dobe od BT nevadi, protoze ho na notebooku skoro nepouzivam, leda na cestach k synchronisaci a to udycha. Nejsem masochista, abych par mp3 souboru kopiroval 3 hodiny, na to mam ctecku karet na usb 2 a to je hukot, gigovka je plna raz dva.
Me nic jineho nez ten "masochismus" jako jsi to trefne pojmenoval
, nezbylo, protoze jsem v tu chvili nemel k dispozici kolibku a moje vestavena ctecka v notebooku je pouze na SDcka (jelikoz je ten notebook znacky Panasonic, da se to pochopit). Ale stejne, jestli Ti BT pada, neni to vinou BT, ale neceho jineho.
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #9 v:
16. Květen 2005, 09:37 »
ja mam compaq a v tom nejni ctecta zadna. Koupil jsem Lexar jumb drive trio, zere SD (mam ve fotaku) i vsechny memory sticky a dua zere i bez adapteru. Je malinka a cpe se rovnou do usb, takze ji taham v batohu s notasem vlastne porad a pouzivam i jako flash disk, protoze telefon mam sebou furt u sebe a tim padem i jakoby flash disk s gigem na usb 2.
Jinak k BT netvrdim, ze je problem BT, problem jsou podle mne ovladace. A iTec je taky pekna m***ka, jenze ja mel novy pcko, vezl jsem si ho z Prahy a v elektroworldu v Brne, kde jsem se stavoval, meli jenom toho iteca. Chtel jsem pak koupit neco jineho, ale jelikoz ho vlastne nepouzivam, taxi toho smejda nechavam.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #10 v:
17. Květen 2005, 09:09 »
Uživatel: MartinH 16. Květen 2005, 09:37
ja mam compaq a v tom nejni ctecta zadna. Koupil jsem Lexar jumb drive trio, zere SD (mam ve fotaku) i vsechny memory sticky a dua zere i bez adapteru. Je malinka a cpe se rovnou do usb, takze ji taham v batohu s notasem vlastne porad a pouzivam i jako flash disk, protoze telefon mam sebou furt u sebe a tim padem i jakoby flash disk s gigem na usb 2.
Jinak k BT netvrdim, ze je problem BT, problem jsou podle mne ovladace. A iTec je taky pekna m***ka, jenze ja mel novy pcko, vezl jsem si ho z Prahy a v elektroworldu v Brne, kde jsem se stavoval, meli jenom toho iteca. Chtel jsem pak koupit neco jineho, ale jelikoz ho vlastne nepouzivam, taxi toho smejda nechavam.
To nezni spatne - nemas nejakej link, prip. kdo to tady prodava? Dekuju.
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #11 v:
17. Květen 2005, 09:24 »
bohuzel uz je to chvilka co jsem ji kupoval a vim, ze jsem se s tim docela natrapil, protoze uz koncila vyroba a skoro vsechny katalogy ji sice uvadely, ale jako nedostupnou. Kupoval jsem to na
www.digisoft.cz
, byl snad jediny, kdo ji mel. Jestli je porad, netusim.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #12 v:
18. Květen 2005, 14:59 »
Uživatel: MartinH 17. Květen 2005, 09:24
bohuzel uz je to chvilka co jsem ji kupoval a vim, ze jsem se s tim docela natrapil, protoze uz koncila vyroba a skoro vsechny katalogy ji sice uvadely, ale jako nedostupnou. Kupoval jsem to na
www.digisoft.cz
, byl snad jediny, kdo ji mel. Jestli je porad, netusim.
Tak jsem to zkusil vygooglit podle toho nazvu a v ceskych obchodech to vypada spatne. Zkusim sehnat neco podobneho, uz jen proto, abych si mohl kartu zformatovat podle navodu na vetsi kapacitu...
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #13 v:
18. Květen 2005, 17:36 »
jestli mas gigo a na nem mp3, tak to nema cenu.
uložena
Hony
Uzivatel
«
Odpověď #14 v:
18. Květen 2005, 17:49 »
Ja koupil tuto ctecku 8in1 za 288,- s dani
http://shop.computershop.cz/eshop/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=4126
a naprosta spokojenost. Na kopirovani vetsich souboru na/z kartu (video, mp3) super. Zbytek delam pres bluetooth.
«
Poslední úprava: 18. Květen 2005, 17:51 od Hony
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
BLUETOOTH
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.