SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 18:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia NEO, zatuhavani
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia NEO, zatuhavani  (Zobrazeno 4263 x)
WestFlame
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 24. Listopad 2011, 17:51 »

Zdravim,

uz nejakou dobu resim zatuhavani sveho Xperia NEO. Vzdy se to stane ve "sleep modu" (tzn. vypnuta obrazovka) a kdyz chci telefon zapnout, tak nereaguje, pouze se na chvili podsviti ty tri hardwarove klavesy dole. Jinak ale nijak nereaguje a jedine co mi vzdy pomohlo, bylo vytahnuti baterky. Po jejim opetovnem zandani telefon normalne nabootuje a zase par dni bezi (stava se mi to v rozmezi 1-5 dni). Netusite nekdo cim by to mohlo byt?

Podotykam, ze firmware mam nejnovejsi a telefon nebyl nikdy rootovany ci jinak upravovany, vzdy jen aktualizace pres PC Companion. Launcher jsem chvili zkousel alternativni, ted pro jistotu pouzivam puvodni. Uz jsem i zkousel dvakrat reflash.

Zajimave je, ze se mi zda, ze kdyz se to stane, je telefon na zadni strane teplejsi, coz mi i potvrzuje Battery Monitor Widget (viz. screeny). A zaroven telefon po opetovnem zapnuti ukazuje viditelny pokles baterie, jako kdyby zatuhnul proto, ze by ho neco naplno vytezovalo.

Ted naposledy co jsem delal reflash, tak jsem komplet vymazal SD kartu a nainstaloval jen nejake minimum aplikaci co potrebuji (oproti zakladu asi 7 aplikaci), tak uvidim, jak pobezi. Moc nadeji tomu ale nedavam :-(.

Diky za jakykoli napad co s tim. (krome reklamace, protoze mam obavu, ze vzhledem k tomu, ze se uz neprodava, tak bych novy stejne nedostal)
uložena
kordo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 25. Listopad 2011, 00:38 »

Stale sa predava co sa tyka zatuhnutia skus zmeniÂť fw za nejaky necustomizovany pokial ti to pred updateom nerobilo tak to bude nejaky bug akurat v tej verzii fw ja mam ten co je tu a je dobry nezabudni si ale najprv odzalohovaÂť ten original v pripade reklamacii ak by to nepomohlo.
uložena

Nevies opytaj sa...
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 25. Listopad 2011, 04:47 »

Moze to byt bug vo fw alebo to moze robit nejaka aplikacia.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
WestFlame
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Listopad 2011, 10:59 »

Stale sa predava co sa tyka zatuhnutia skus zmeniÂť fw za nejaky necustomizovany pokial ti to pred updateom nerobilo tak to bude nejaky bug akurat v tej verzii fw ja mam ten co je tu a je dobry nezabudni si ale najprv odzalohovaÂť ten original v pripade reklamacii ak by to nepomohlo.

Vsak nahore pisu, ze problem je tom, ze tam porad mam oficialni ROM. Telefon jsem ani nikdy nerootoval...

Moze to byt bug vo fw alebo to moze robit nejaka aplikacia.

Prave, ze mi neni jasny, co by to mohlo zpusobovat... nemam tam nejake obskurni aplikace. Vsechno to jsou veci, ktere pouziva hromada lidi. A pritom jsem o tom, ze by nekdo mel podobny problem, neslysel...
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 26. Listopad 2011, 16:43 »

Skus tu vypsat aplikace co jsi doinstaloval.... kordo ti psal ze to mas zkusit prehrat firmwarem s jinou customizaci
uložena

WestFlame
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 29. Listopad 2011, 16:24 »

Tak to nechci zakriknout, ale vypada to, ze problem je pryc... zatim Smajlík. Pokud by se tedy nekdo resil podobnou vec, me pravdepodobne pomohlo komplet smazat SD kartu (ani ne naformatovat, ciste jen smazat soubory). Mozna to bylo zpusobeno tim, jak jsem si z pocatku s mobilem hral a spoustel vsechny mozne aplikace... ale teda jestli jo, tak je to poradny fail od vyrobce (aÂť Sony nebo Google), ze je tohle vubec mozne...
uložena
C510
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 24. Prosinec 2011, 20:58 »

no...mam xperiu pro s rovnakym problemom.....uz ho idem otvarat 3ti krat za asi 3-4 tyzdne.....  Undecided

EDIT: telefon asi funguje...ale displej je cierny.....napr. da sa upravit hlasitost zvonenia, neda sa fotit
« Poslední úprava: 24. Prosinec 2011, 21:05 od C510 » uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
kordo
Uzivatel
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 25. Prosinec 2011, 05:13 »

Odzalohuj si pamaÂťovku naformatuj ju a cez seus si sprav obnovu FW snad ti to pomoze
uložena

Nevies opytaj sa...
C510
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 25. Prosinec 2011, 21:24 »

no tak na to nemam nervy....odinstaloval som task managera....uvidime....podla mna to co si napisal, nie je riesenie mojho problemu.
uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Nautillus
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 26. Prosinec 2011, 10:39 »

Ty mas pravo na tu zaruku 2 roky. To ze sa nepredava na tom nic nemeni. SE stale vyraba komponenty aj pre relativne starsie mobilne telefony pretoze to z niecoho musi pokryvat. Okrem toho Neo V je uplne rovnaky az na fotoaparat takze nudza o komponenty, az na fotoaparat, nebude. Cize aj keby ti nedali novy telefon, stale ti mozu vymenit tu chybnu cast. A ty mas nieco cim im to v tom servise mozes dokazat. Mas log a ked nie tak nech to chvilku pouzivaju a sami uvidia. Mas na to pravo..tak tam v pohode bez Mrknutí  Cool
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia NEO, zatuhavani
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.