SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: xrecovery a jeji nefunkcni zaloha
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: xrecovery a jeji nefunkcni zaloha  (Zobrazeno 5169 x)
mijakhany
Uzivatel
Telefon: X10i 2.3.4 XDA + X mini 2.3.4 ofic

Zobrazit profil
« v: 21. Listopad 2011, 11:36 »

Zdravim. Smajlík
Mam 2.3.3 s funkcnim xrecovery menu na sve X10. Vse funguje jak ma (instalace i zaloha).
Ale kdyz dam obnovu - vzdy mam mobil nefunkcni.

Jaky je spravny postup po obnove? Vytahnu baterku na 10min, dam zpatky a pres X10FlashTool pripojim telefon (po vyzvani) a vyckam na dokonceni instalace.
Od te doby nefunguje. Tak musim pres X10FlashTool dat 2,1 - root ,xrecovery a nahraju 2.3.3 a to vse podle navodu zde, ale xrecovery jsem chtel hlavne kvuli zaloze. Co teda delam spatne?
uložena
Petro2
Uzivatel
Telefon: SE X8

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Listopad 2011, 17:05 »

zdar,

ked urobis zalohu v xrec, tak by bolo asi vhodne tu zalohu aj instalovaÂť cez xrec, nie?  Smajlík
uložena
mijakhany
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Listopad 2011, 17:12 »

Jasne.
Mam udelane tri zalohy prez xrecovery ruznych dat a ani jedna mi nefunguje, ikdyz mi vypise complete.
Po spusteti mi zavybruje naskoci logo SonyEricsson a pak uz se nedeje nic.

Napada te neco?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 21. Listopad 2011, 22:26 »

resil jsem stejny problem u zalohy skrze Recoery menu u xperie pro, take po obnove telefon mrtvy a jen logo...
uložena
misoT
Uzivatel
Telefon: xperia arc

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 23. Listopad 2011, 07:52 »

Mam rovnaky problem: neodomknuty bootloader s rootom na xperii arc. Nahral som si recovery menu podla navodu z fora, funguje instalacia zip, ale obnovenie zalohy nie. Po obnoveni a restarte telefonu svieti iba napis sony ericsson, musel som reflash firmwaru.
uložena
zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 23. Listopad 2011, 15:40 »

resil jsem stejny problem u zalohy skrze Recoery menu u xperie pro, take po obnove telefon mrtvy a jen logo...
a co si vyriesil?
uložena
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 24. Listopad 2011, 09:52 »

Tohle by chtelo asi trochu vic popsat. Ja pouzivam xRec docela casto a zatim jsem nemel problem s obnovou (ale vzdy pouzivam obnovu z SD karty). Tak jestli existuje nejaka verze xRec co blbne (pripadne jestli jsou problemy s konkretnim typem telefonu, karty, postupem atp.) tak to tu napiste.

Ja pouzivam tento postup pro obnovu.
1. Factory reset
2. Wipe Dalvik
3. Restore
pokud je to moje ROM (to znamena ze se jen vracim k zaloze sveho telefonu) tak Reboot
pokud neni moje tak znovu 4. Factory reset 5. Wipe Dalvik a pak Reboot

uložena

SE X8 2.3.7 GDX
mijakhany
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 24. Listopad 2011, 11:51 »

2. Wipe Dalvik - v menu nikde tuto nabidku nemam, ale ja mam X10i a co je Dalvik?a co ma za vyznam?

Jeste se mi nepodarilo ani jednou provezt obnovu.

Ja pouziji v menu:
1.Backup and restore
2.Restore
3.Reboot phone

Od teto chvile  zavybruje naskoci logo SonyEricsson a pak nic.
4.Jak jsem psal. zkousel jsem i vyndat baterku, pockat 10min a podle navodu v X10FlashTool pripojit telefon a vyckat na dokonceni instalace, jenze opet nejde. Undecided
uložena
peregrin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 24. Listopad 2011, 12:12 »

Pokud nemas v Advanced Wipe Dalvik tak je to nejaka podivna verze xRec. Kdyz ti po nainstalovani ROM nejde nastartovat telefon tak vetsinou pomuze prave vymazani uzivatelskych dat a nastaveni (factory reset) a odstraneni predkompilovanych aplikaci v Dalvik cache. Zrejmne mas v zalohach ulozeny i neco co ti blokuje start telefonu a nebo ti to uklada naborenou zalohu (chyba karty, programu ...).

Ja bych asi telefon prejel SEUS-em, pres aktualni FlashTool si nechal udelat Root + xRecovery. Pak si udelal zalohu v xRecovery a pokusil se ji obnovit. Pokud tohle nedopadne tak mas divnej telefon Smajlík

Jestli to dopadne tak bych se pokusil pouzit jednu z tech zaloh co mas (ale tu testovaci si urcite nemaz). Pokud telefon nenabehne tak v aktualni verzi xRec budes mit jak faktory reset tak wipe dalwik. Pouzil bych nejdrive wipe dalvik a otestoval funkcnost. Pokud  to nezabere tak faktory reset a otestovat a pokud ani to ne tak se pokusit vratit k te testovaci.
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
mijakhany
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Listopad 2011, 17:08 »

Omluva. V  Advanced Wipe Dalvik  opravdu mam, jen jsem to do ted nepotreboval.

Tak kdyz vymazu data v Wipe Dalvik a udelam zalohu a pote onovu,tak to by zaloha mohla fungovat? -  nyni delam zalohu pro pripad potreby.
Ale moc se mi do toho nechce, protoze prave xrecovery mi nejde nikdy moc nahrat a trva mi to i nekolik dni a ted mam vse nove nahrane asi tyden.

Smajlík Nemel by nekdo chuÂť vyzkouset zda prave Wipe Dalvik na to muze mit vliv? Smajlík
uložena
peregrin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 28. Listopad 2011, 20:24 »

Vymazanim "kese" o nic neprijdes.
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
mijakhany
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 05. Prosinec 2011, 21:40 »

Tak jsem to nevydrzel a vyzkousel jsem to znovu a  Cheesy konecne mi recovery funguje jak maaa.

Postupoval jsem jak pise peregrin
Ja pouzivam tento postup pro obnovu.
1. Factory reset
2. Wipe Dalvik
3. Restore
pokud je to moje ROM (to znamena ze se jen vracim k zaloze sveho telefonu) tak Reboot
pokud neni moje tak znovu 4. Factory reset 5. Wipe Dalvik a pak Reboot

Funguje mi vlastni zaloha i cizi rom!!!
uložena
peregrin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 06. Prosinec 2011, 08:44 »

Vitej v klubu  Smajlík
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: xrecovery a jeji nefunkcni zaloha
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.