SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 07:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: T-MOBILE A W800I
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: T-MOBILE A W800I  (Zobrazeno 14142 x)
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 12. Listopad 2005, 16:48 »

Tak to jo kdyz ho budes myt na smlouvu ja jen kdyby nekomu vadila ta customizace T-mobile jako treba me tak si ho muze koupit levneji jako ja.
uložena
DavidNovak
Anonym
« Odpověď #31 v: 12. Listopad 2005, 17:01 »

Jaka tam je ta customizace
uložena
DavidNovak
Anonym
« Odpověď #32 v: 13. Listopad 2005, 14:34 »

Muze mi tady nekdo na 100% rict jakou ma telefon W800i u T-Mobie barvu.ruzovou nebo oranzovou
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 13. Listopad 2005, 17:55 »

Nereknu ti to na 100% jaka je presne customizace jedine co vim na 100% je ze bude opravdu oranzovej. No a ta customizace ma byt takova, ze budou myt vlastni ikony o hodne horsi nez ma telefon normalne a ruzove menu, ale to se odstrani jinym schematem. Takze kdyz bych si ho tam sel koupit tak musim pak zaplatit za prehrani firmwaru a za odblokovani, ale pokud ho chces na tu smlouvu tak se ti to urcite vyplati.
uložena
DavidNovak
Anonym
« Odpověď #34 v: 13. Listopad 2005, 18:59 »

Tak firmware se da prehrat pres net, tak to je v pohode a ty ikony me ani nevadi.Hlavni je, ze neni ruzovej Cheesy
uložena
Toncek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 13. Listopad 2005, 19:36 »

Ja jsem se sel na nej podivat do T-mobilu, ale vcera ho tam jeste nemeli, ale kdyz se podivas na stranky T-mobilu tak tam mas jeho obrazek a je oranzovej jo a jeste jsem cerpal tadyhttp://k750i.ic.cz/viewtopic.php?t=1182

Pisou tam ze je oranzovej akorad nekomu se na internetu zda s ruzovymi obrysy jenze obrazek ti nekdy nic nerekne kdo ho videl na vlastni oci tak je oranzovej. Jo a jeste mi prijde ze tam neni tlacitko walkman pro spousteni prehravace a bude se tim asi spoustet t-zones, ale to neber moc vazne to je jen takova ma spekulace. Kazdopadne, kdyz se do toho pustis a prehrajes si firmware tak nemas zadny problem.
uložena
Jorge
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 16. Listopad 2005, 14:20 »

Nevite, jestli je W800i od T-mobile blokovany?
uložena

<-------------SE W810i------------->
homy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 16. Listopad 2005, 14:24 »

Nevite, jestli je W800i od T-mobile blokovany?
jsou blokle jen twis sady, normal telefon neni
uložena
oranzovej
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 16. Listopad 2005, 18:14 »

tak kamos uz ho od ich mas a rej tam customizace neni ani prd..ani puntik ruzovej a sou tam jen nejaky hity od Robbieho jinak prej uplne stejnej jako z kramu Smajlík
uložena

Orange Rulez - SE w800i Zvlast - az na ty problemy s aktualziaci Sad
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 16. Listopad 2005, 18:47 »

Pratele, kamaradi: Tak jsem si dnes prinesl W800i od T-Mobilu domu a jsem jak malej kluk  Smajlík. Je to fakt mazlik  Mrknutí. A co se customizace tyka, tak jsem take mile prekvapen. Ikonky tam sice jsou, ale menu (jak hlavni, tak ostatni) je uplne stejne, alespon co si pamatuji ze srazu SEManie (ikony jsou usporadany jako na "cistem" W800i, jen proste misto ikonek s odkazem na SE jsou ikonky s odkazem na TM, ale to asi prekousnu, kdyby ne, je tu preci jeste technicka podpora  Mrknutí). Dokonce ani schema T-Mobile tam neni, zadna TM startup ani shutdown animace, zadne TM zvuky a obrazky. A Robbie Williams? No zrovna fanousek nejsem, ale kdyz uz tam je, proc ho mazat ze... Jinak je tam s nim jedno video, jedna skladba a asi4 obrazky. A co se vzhledu tyka - absolutne bez sebemensiho naznaku T.Mobile!!! Takze zvesti o ruzovem provedeni muzete hodit za hlavu  Smajlík.

No tak jsem se hezky vypovidal a ted jdu moji W800i poradne a hloubkove prozkoumat  Smajlík.

EDIT//: Takze, po hlubsim prozkoumani jsem zjistil i prednastavene dat. ucty, ktere nejdou smazat ani upravit, lze vsak vytvorit jine. A jeste je tam starup a shutdown melodie TM (vcera jsem si toho v zapalu radosti vubec nevsiml  Mrknutí). Jinak vse co jsem psal vyse zustava.
« Poslední úprava: 17. Listopad 2005, 13:44 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
Jorge
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 16. Listopad 2005, 19:03 »

A jak se zbavim tech ikonek aniz bych ztratil zaruku? Nevite?
uložena

<-------------SE W810i------------->
Melory Daylight
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 17. Listopad 2005, 13:12 »

Co je tedy tohle, pokud W800i neni customizovan?

Vice zde: http://www.cybex.cz/produkt.aspx?src=800&scut=ser-ak-w800i
uložena

Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 17. Listopad 2005, 13:56 »

Ahoj, tak abych se priznal, nejak nechapu tvoji reakci  Huh. Jestli to ma byt reakce na muj prispevek, pak asi nectes pozorne. Nikde jsem se o "necustomizaci" nezminil, naopak jsem popsal, co vsechno TM verze obsahuje (dnes jsem jeste doplnil par informaci, ktere jsem vcera prehledl). A jestli mas na mysli barevne provedeni, tak promin, ale jestli opravdu veris vic miniaturnimu obrazku pochybne kvality, nez majiteli resp. majitelum tohoto kousku, pak se zkus take na chvili odtrhnout od PC, vyraz do ulic a zkus se podivat do jakekoli TM prodejny, zas tak malo jich neni  Mrknutí. Jinak ikdyz cybex.cz povazuji spise za jeden z tech serioznejsich e-shopu, tak jeho popis "Sony Ericsson K750i v designu pro T-Mobile" se mi zda drobatko mimo, co by pak tedy byl D750i?
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 17. Listopad 2005, 14:12 »

2Melory Daylight: Opravdu z tveho prispevko nelze poznat o co ti jde. Na tvem obrazku je W800i s "uvodni obrazovkou" od T-Mobile. Jestli mas K750i a toto se ti libi, muzu ti to klidne poslat. A taky to nebude zadny dukaz o tom ze tvuj K750i je customizovan od T-Mobile.  Mrknutí

Jinak ten tvuj link je zcela nanic.  Roll Eyes
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: T-MOBILE A W800I
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 16 dotazů.