SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W960i pomoc
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W960i pomoc  (Zobrazeno 4788 x)
jigda
Uzivatel
Telefon: se xperia x2

Zobrazit profil
« v: 19. Listopad 2011, 18:13 »

Dobry den, Chtel bych se zeptat, jestli lze prehrat na w960i firmware. Pres SEUS to jiz nejde. Ale melo by to jit pres xs++, ale nevim jak na to. Mam xs++ 3.1, ktery ma podporu i pro smartphone a firmware ktery konci koncovkou pda. Potrebuji jeste neco? Ptam se, protoze jsem si objednal telefon u ktereho potrebuju prehrat firmware, ale zatim ho doma nemam. dekuji za odpovedi vsem. Nebo pokud by mi nekdo mohl poslat navod jak flashovat smartphone byl bych moc vdecny. Dekuji za pomoc
uložena
jigda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 24. Listopad 2011, 21:54 »

Dobry den, tak telefon mi jiz prisel, ale pri drzeni tlacitka zapnuti sviti jakmi-le ho povolim tak zhasne a nic se nedeje, pri strceni nabijecky se mobil pouze rosviti a zase nic. Nevite cimby to mohlo byt? Pouze se rozsviti klavesnice a obrazovka zustane cerna ale trochu rozsvicena. Prosim poradte mi. Kdyz jsem to pripojil pres xs++ 3.1 tak mi to napsalo init master failed, prosim poradte.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 24. Listopad 2011, 22:35 »

Odporucam najskor nechat ozivit bateriu, mozno je len slaba bateria. Odporucam nechat na nabijacke aj dlhsi cas. Malo by nabehnut nabijanie, inak nerozsvieti sa spodna led dioda (pasik) nad zapojenou nabijackou na cerveno?

opravene slovo beteria na nabijacka.  Mrknutí
« Poslední úprava: 25. Listopad 2011, 04:02 od roxetak » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
jigda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Listopad 2011, 17:55 »

Dobry den, cervena dioda nesviti. Baterii jsem zcela nabil. Mam i druhou takze 100% baterii to neni. Dekuji
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 26. Listopad 2011, 11:14 »

Tak to potom bude klasicky problem, co som mal i ja. Poskodena flash pamet, takze zohnat telefon s prasknutym displejom. A skombinovat jeden funkcny telefon.
uložena

jigda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 26. Listopad 2011, 11:34 »

Dekuji, ale hold ho prodam jako nefunkcni.
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 26. Listopad 2011, 11:51 »

Moze sa jednat o rovnaky problem co som mal ja. Moj problem ale na tvojom mieste by som si to dal overit v servise, najlepsie v original servise. Pripadne skus este flash podla tohto navodu: Navod na opravu - flash Inak tema malo byt skor umiestnene pod UIQ3, ostatne telefony :-) Iked sa jedna o walkman, je to Symbian UIQ3, jeden z poslednych. Po nom nasledovali malo uspesne, ci neuspesne modely ako g700 a g900.
« Poslední úprava: 26. Listopad 2011, 11:53 od roxetak » uložena

jigda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 26. Listopad 2011, 19:14 »

Asi to bude ta flash pameÂť, nevim do servisu se mi s tim nechce, a prehrat firmware nejde. Napise mi to failed a tim koncim. Skousel jsem to nekolikrat a nic. Ale deuji vsem za rady.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W960i pomoc
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 17 dotazů.