SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 22:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktivni drzak do auta pro Xperii Pro
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktivni drzak do auta pro Xperii Pro  (Zobrazeno 7739 x)
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« v: 25. Říjen 2011, 09:23 »

Eekal jsem na Xperii Pro dost dlouho, nez jsem se dockal. Samozrejme jsem si napred vyhledl, jestli pro ni existuje aktivni drzak do auta. Zjistil jsem, ze existuje a v nabidce jej ma Brodit. Respektive "mel", protoze nyni uz nikde neni. Byl v nabidce Sunnysoftu a vypadal podobne jako tento: http://www.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-512269/brodit-drzak-s-nabijenim-cl-12-24v-pro-sony-ericsson-xperia-neo.html , ale byl samozrejme pro Xperii PRO.

Aktivni drzak s HF sadou mam vzdy v aute propojeny do radia,  ma to velkou vyhodu: Nikdy nemusim resit dobijeni, vzdy mam telefon nabity. Trochu me mrzi a nechapu, proc v recenzi se nikdy neobjevi i hodnoceni existence/ neexistence aktivniho drzaku, nebo nejlepe plne handsfree sady. Asi to malokdo zazil, takovy komfort - nestarat se o baterii a pohodlne telefonovat. To je otazka pro Tebe Jozefe! Ale to jsem trochu odbocil.

Kdyz uz jsem se dockal telefonu, nevite nekdo, proc zmizel ten drzak od Broditu? Neznate nekdo nejaky jiny, ktery by jste mi mohli poradit? Ja uz jsem si "zagooglil" dost a nikde nic. Dekuji.
uložena

Xperia Pro
Strelmistr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia Pro Black

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Říjen 2011, 19:50 »

Taky jsem se pidil po drzaku na Xperii Pro, psal jsem dotaz na  Brodit a vyhradni distributor Sunny Soft mi poslal tuto odpoved :
-----------
Dobry den,
drzaky Brodit zatim v nabidce nema, da se ale predpokladat ze je zacnou vyrabet, az bude telefon bezne dostupny.
V pripade jakychkoliv otazek me nevahejte kontaktovat.
S pratelskym pozdravem a pranim hezkeho dne
Filip Kropacek
Objednavky, Logistika, Technicka podpora k objednavkam
Orders, Logistics, Technical Support to orders
--------------
Pro zatim jsem koupil neaktivni drzak : " CELLY univerzalni drzak FLEX9 pro GSM, GPS a 7" tablety "  za 339 Kc , na MALL.cz
Az bude k mani drzak od Brodit, provedu mozna zmenu, zatim mi tento drzak vyhovuje.
uložena

Historie : Philips Savvy - Siemens S25 - Siemens S45i - Nokia 3110 - Nokia 6230i - Nokia N82 - Nokia E71 / ÂŽivotni omyl bylo BlackBerry / Budoucnost  vidim  v Androidu :  Sony Ericsson Xperia Pro
DejaVu
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia™ Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Listopad 2011, 11:53 »

ja mam zatim toto: http://www.mall.cz/drzaky-mobily-napajeni/sonyericsson-ck100-drzak-s-cl-nabijeckou-do-vozu

nejake problemy jsem s tim zatim nezaznamenal.
Je to univerzal pro vice typu ,takze na Xperii Pro by to melo pasovat taky,kdyz tam narvu Arca Smajlík
uložena
duranduran
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Listopad 2011, 17:14 »

Podivajte se na drzaky na aukru. Jsou tam o dost levnejsi.
uložena

SE Xperia Neo, android 4.0.4
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Listopad 2011, 18:27 »

a nebo spis na ebay, aukro je totiz plny prekupnik prave z ebae a z jinych shopu z Hong Kongu
uložena

- minulost
Switch
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Prosinec 2011, 20:02 »

Dovolil bych si ozivit zdejsi diskusi. Nemate nekdo informace, jestli uz lze sehnat drzak na Xperii pro a dobijeci kabel do auta s ohnutym konektorem do L kvuli jeho hornimu umisteni na telefonu? Dekuji.
uložena

SE Xperia pro, Android 2.3.4
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Prosinec 2011, 22:52 »

Aktivni drzak od Broditu stale vyhlizim, zda se opet objevi, ale nikde nic. Hned bych ho koupil. Pripada mi, ze prislusenstvi pro Xperii Pro skoro zadne neni, protoze samotny telefon mel velke zpozdeni a tak na nej ted ostatni vyrobci kaslou, jako kdyby neexistoval.
uložena

Xperia Pro
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 30. Prosinec 2011, 23:22 »

tak kup nektery z drzaku od sunnysoftu jako http://www.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR-068/sh-drzak-mini-phone-gripper-6-1245-46.html
a k tomu uchyceni jaky bys chtel..autonabijecky s ohnutym microusb jsem nenasel nikde,ale kdyz bude rovna a ten konektor bude kratsi tak by to nemuselo zas tak vadit ne? vzdycky to jde nejak vyresit,nemusis cekat jenom na ten konkretni drzak,kterej stejne v nabidce mozna uz nikdy nebudou mit
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
ota.n
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 31. Prosinec 2011, 10:48 »

... dobijeci kabel do auta s ohnutym konektorem do L kvuli jeho hornimu umisteni na telefonu? ...
Ja to se svou MiniPro vyresil lehkou upravou stareho pasivniho drzaku a upravou koncovky jedne levne autonabijecky ktera je osazena rozebiratelnym USBmicro konektorem. Po rozebrani konektoru je potreba hranatym jehlovym pilnikem upravit jednu pulku krytu a konektor sestavit do L resp. do U, zafixovat vterinovym lepidlem, znovu pripajet draty, a dutiny vcetne puvodnich otvoru vyplnit napr. tavnym lepidlem. Da se to spachat asi za 10minut + doba na zaschnuti lepidla. Na fotce je trochu nepovedeny kousek, ale princip upravy je z toho snad videt.
uložena

Xperia Mini Pro
Switch
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 31. Prosinec 2011, 11:37 »

A co koupit samostatne nejaky univerzalni drzak (treba viz. vyse), tudleto do zasuvky (http://www.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA-910/autonabijecka-brando-cl-usb-adapter-do-auta-700ma-cerna.html) a k tomu nekde sehnat original datovy kabel s koncovkou do L, ktery se dodava spolecne s telefonem ke standardni nabijecce?
uložena

SE Xperia pro, Android 2.3.4
Croog
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 03. Leden 2012, 15:05 »

Teda ze stale neni poradny aktivni drzak pro xperii pro me take trochu zklamalo.  Undecided

Mam v aute z predchoziho SE Vivaz Pro aktivni drzak s nabijenim pevne zamontovanym v aute, kam to stacilo jednou rukou zasunout telefon a dal se nestarat. Takhle lehke to s timhle nebude i kdyby aktivni drzak v nabidce byl, ale takhle je to jeste horsi.

Holt budu muset sehnat nejakej hezkej univerzalni, ktery nebude zakryvat microUSB na telefonu a zkusim ubastlit obycejny microUSB kabel, ktery na druhe strane zapojim do te brodit nabijecky co mam v pristrojovce. Snad to pujde...

Celkem me prekvapuje, ze nejsem schopen najit zadny univerzalni drzak primo od broditu, ktery by vyuzival ten standardni otaceci system uchyceni, jako maji vsechny jejich ostatni drzaky.
uložena
duranduran
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 06. Leden 2012, 17:43 »

Ja jsem od kluka dostal pod stromek k moji SE Xperia Neo tento drzak do auta s autonabijeckou.
a zatim plna spokojenost.

http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=9&t=1155954

http://drzaky-mobily.heureka.cz/drzak-haicom-sony-ericsson-xperia-neo/

uložena

SE Xperia Neo, android 4.0.4
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 07. Leden 2012, 10:34 »

l prechodlu jsem si koupil samostatne proc vyrabet, kdyz stoji par babek ;-)

http://www.ebay.com/itm/Usb-2-0-female-down-angle-90-micro-usb-cable-20CM-/320822502900?pt=PDA_Accessories&hash=item4ab282e5f4
« Poslední úprava: 07. Leden 2012, 10:52 od hensel » uložena

- minulost
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktivni drzak do auta pro Xperii Pro
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 16 dotazů.