SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Květen 2025, 14:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X8 a nefunkcni wifi
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: X8 a nefunkcni wifi  (Zobrazeno 2966 x)
radim.herzan
Uzivatel
Telefon: SE X8

Zobrazit profil
« v: 18. Říjen 2011, 22:05 »

Zdravim,

mam jiz nejaky patek X8ku a hned od zacatku jedu na GingerDX. Vsechno slapalo jak ma, ale cca 14 dni zpet mi prestalo chodit Wifi. Jelikoz nemam datovy tarif, je to zavazny problem Sad
Zkousel jsem fullwipe, flashovat nojsi i starsi verzi ROMky (v12 az v17), ale pokazdy je to to samy.  Respektive wifi po preflasovani chodi, po obnoveni aplikaci pomoci Titanium Backup taky, ale maximalne 2 dny. Potom najednou ve Wifi settings (mam nstaven En jazyk) nevidim zadne aktivni site a pritom jsem v miste kde je to sitema nabito. Dale se ve Wifi settings u polozky Wifi stridaji 2 stavy Conecting a Disconected. Zvlastni je, ze treba za den, dva, wifi zase normalne chodi, nicmene ja nikdy nevydrzim s nervem a flasnu znova libovoulnou ROM. Potom to chodi, fullwipe nezabira
Zkousel jsem i jine ROMky a je to stejny.....

Ma nekdo nejakou ideu, mimo uvest telefon do puvodniho stavu (pomoci SEUS)? To hodlam vyzkouset hned zitra.
Napadlo me, ze by byl HW problem s Wifi,ale to nemam jak overit

Predem diky, za kazdy postrceni
uložena
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Říjen 2011, 08:29 »

Kterou verzi DX mas a na jakem kernelu? Verze 17 ma "Fixed WiFi with stock kernel". Pokud pouzivas LinuxDX kernel tak ten to ma v sobe.
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
radim.herzan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Říjen 2011, 07:30 »

Vyzkousel jsem od v12 po V17 postupne vsechny a delalo to vzdy Sad
LinuxDX jsem chtel vyzkouset, ale nakonec jsem se rozhodl neodemykat bootloader

Momentalne mam od utery, pulnoci, nahranou stock ROM pres SEUS a wifi funguje.... pan buh zaplat
Nicmene pokud si clovek zvykne na A 2.3.*, potom je prechod zpet na 2.1 takove male utrpeni
Zatim jsem nerootnul, tim padem nefunguje Titanium Backup a musel jsem vsechno instalovat rucne :-( A taky jeste trochu zapasim s nedostatkem mista, jelikoz nejde app presouvat na kartu
uložena
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Říjen 2011, 14:29 »

Ja ted jedu uz tyden na tomhle http://forum.semania.cz/index.php/topic,28585.0.html a WiFi je bez problemu.
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
radim.herzan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Říjen 2011, 18:14 »

Jak jsem psal vyse, GingerDX jsem pouzival bez LinuxDX a byly problemy... Mozna bych mohl vyzkouset ROM + Linux
Nicmene na Stock ROMce Wifi funguje, takze se mi zatim nechce moc experimentovat
uložena
radim.herzan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Říjen 2011, 16:45 »

Nasel jsem mozne reseni problemu
Az bude cas, tak vyzkousim
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X8 a nefunkcni wifi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 15 dotazů.