SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Květen 2025, 16:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Telefon nezvoni
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Telefon nezvoni  (Zobrazeno 5012 x)
Strelmistr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia Pro Black

Zobrazit profil
« v: 16. Říjen 2011, 17:56 »

Mam problem se svym founem ( Xperia Pro ), dnes odpoledne jsem ho mel na nabijecce a v tu dobu jsem mel ztraceny hovor, foun vubec nezazvonil  Sad  , prosel jsem nastaveni, tichy profil ani stiseny zvuk jsem nemel, nenasel jsem chybu ! Ted jsem to zkusil znovu, foun ani nehlesl, vytahl jsem nabijeci kabel z telefonu, prozvonil a ZVONI bez problemu.  Celkem divne, nevim proc se to chova tak zvlastne pri nabijeni. Embarrassed

Omlouvam se moderatorum, ted jsem si vsiml ze prispevek je ve spatnem vlakne, patri do problemu, prosim o presunuti, diky.
« Poslední úprava: 16. Říjen 2011, 18:06 od Strelmistr » uložena

Historie : Philips Savvy - Siemens S25 - Siemens S45i - Nokia 3110 - Nokia 6230i - Nokia N82 - Nokia E71 / ÂŽivotni omyl bylo BlackBerry / Budoucnost  vidim  v Androidu :  Sony Ericsson Xperia Pro
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 23. Říjen 2011, 08:30 »

Ak si to nevypol pri slideovani po displeji a mas vypnute vybrovanie, si osobne myslim ze je to standardne spravanie telefonu na nabijacke. Aby s vibrovanim a zvonenim nespadol a neprezvonil az na zem.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
afi
Uzivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Říjen 2011, 16:27 »

obcas se mi na Neu stane, ze mi sviti hlaska ztracenych hovoru(myslim, ze to dela prave po startu, ci nabijeni, uz nevim) a pritom zadny aktualni neni, proste to jenom hlasi co ma v seznamu. ÂŽe je to treba dva dny a uz jsem to videl mu nevadi. Chvilku mi trvalo nez jsme si na to zvyknul :-)
uložena
solo25
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2, SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 23. Říjen 2011, 16:42 »

afi: uplne to same se mi obcas take stane
uložena

zazalohovane customizace pro region CE(CR,SVK, POL-no brand)>: 2.3.3 (0.368),   2.3.4 ( 0.42)
Strelmistr
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Pro Black

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Říjen 2011, 16:01 »

Tak vidim ze nejsu sam koho potkal nejaky ten problem, ale stalo se mi to zatim jednou, od te doby nic !
uložena

Historie : Philips Savvy - Siemens S25 - Siemens S45i - Nokia 3110 - Nokia 6230i - Nokia N82 - Nokia E71 / ÂŽivotni omyl bylo BlackBerry / Budoucnost  vidim  v Androidu :  Sony Ericsson Xperia Pro
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 24. Říjen 2011, 20:44 »

to nic neni na Vodafonu 845 mi jednou za cas najede ikonka nahore na liste bud zeleny plus nebo zluta hvezdicka - oboji mi znaci missed call - ale zadny zmeskany hovor nemam... zahady jsou s kazdym telefonem
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Telefon nezvoni
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 18 dotazů.