SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Trojice barevnych variant Sony Ericssonu XPERIA Neo - ktera se vam libi nejvice?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Trojice barevnych variant Sony Ericssonu XPERIA Neo - ktera se vam libi nejvice?  (Zobrazeno 4838 x)
Joza
Anonym
« v: 12. Říjen 2011, 06:45 »

V navaznosti na dnesni clanek zde zakladam toto tema. Do redakce se nam totiz konecne dostala posledni varianta telefonu uvedeneho v nazvu tematu a to ve stribrne barve. Ackoliv jsem sam byl dosud fanouskem vinove (jakkoliv vyrazne barvy moc nemusim, je zkratka krasna), tak po zkusenosti se stribrnou variantou mam naprosto jasno - prave tuto bych pri nakupu telefonu preferoval. Jak jste na tom vy?

uložena
JirikH
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Říjen 2011, 08:55 »

Stribrnou barvu jsem teda nazivo nevidel, ale jsem vlastnik modreho Nea a nemenil bych Cheesy  Cool Cheesy
uložena

Nokia 6610i (stale nekdy pouzivam - funguje bezchyby) , Siemens M65, SE K750i, Samsung U900 Soul, SE W880i (2. telefon), SE Xperia Neo (hlavni telefon - nemenil bych:-))
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Říjen 2011, 13:11 »

jelikoz mam cervenou,tak cervena  Smajlík
ale modra je taky fajn!
stribrna se mi na fotkach nelibi vubec!
uložena
Mrak
Uzivatel
Telefon: Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Říjen 2011, 18:09 »

Novej telefon jsem vybiral dlouho a nakonec jsem se rozhodl pro stribrny a nedal bych na nej dopustit, je to nejlepsi barva. Modra je druha. Taky jsem vzal stribrnou z praktickeho hlediska, nejsou na tom tolik videt otisky prstu. Smajlík
uložena
GTA4
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Říjen 2011, 19:26 »

modra ,cerveny telefon bych nechtel nikdy stribrny je na mne moc svetly
modre Neo budu mit jako predcasny darek  k vanocum
« Poslední úprava: 07. Prosinec 2011, 19:15 od GTA4 » uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 13. Říjen 2011, 19:58 »

To je jedno, ked bude moj, bude sa mi pacit i strieborny, i cierny ci cerveny :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Říjen 2011, 21:10 »

jednoznacne vinove cerveny, ladil by k Vaiu ve stejne barve  Grin jen se musi nasetrit
uložena

freezer
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson NEO silver

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Říjen 2011, 16:09 »

tak jsem is konecne poridil stribrnou verzi a je luxusni. po dvou letech navrat k SE pres HTC a myslim, ze jsem udelal dobre. jen bych se rad zeptal:
nejsem zadnej Facebook maniak, ale HTC melo moznost sparovat kontakty na googlu s kontaky na Facebooku. tady na to nejak nemuzu prijit. takze mam pak kontakty duplicitne. taky mi chybi widget "bookmarks" - neznate dobrou alternativu?

diky
uložena

drive ve vlastnictvi: Motorola T2288, Motorola T192, Motorola C350, SE K700i, HTC S710i, SE W580i, SE W910i, W890i Sparkling silver,  HTC HERO white, SE NEO silver
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 14. Říjen 2011, 16:18 »

a jaky OS v telefonu mate? V Androidu 2.3.4 je jiz Facebook integrovan v nove verzi a na mnohem propracovanejsi urovni (pak bych radil zalohu stavajici firmwaru a nasledne aktualizaci na novy Android, oboji v navodech). PS: vitame zpet u SE Smajlík
uložena
freezer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 14. Říjen 2011, 16:30 »

no, podle navodu jsem vcera nahral 2.3.4. Takze myslite, ze to ma kontakty parovat automaticky? protoze manualni moznost jsem nenasel :-(
uložena

drive ve vlastnictvi: Motorola T2288, Motorola T192, Motorola C350, SE K700i, HTC S710i, SE W580i, SE W910i, W890i Sparkling silver,  HTC HERO white, SE NEO silver
Joza
Anonym
« Odpověď #10 v: 14. Říjen 2011, 22:31 »

Ono podle me zalezi, jak si to nastavite (Nastaveni/Sony Ericsson/Facebook). Ale zkusit to nemam jak, jsem tezce nesocialni Smajlík
uložena
freezer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 14. Říjen 2011, 23:04 »

tak jsem to vyresil po vasem :-) vypnul jsem ty kontakty z FB :-) holt ozelim fotky ke kontaktum...skoda, ale preziju to ;-)
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Trojice barevnych variant Sony Ericssonu XPERIA Neo - ktera se vam libi nejvice?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 19 dotazů.