SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 06:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s Cyanogen ROM 7.1 na telefonech Sony Ericsson (generalni diskuze)
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s Cyanogen ROM 7.1 na telefonech Sony Ericsson (generalni diskuze)  (Zobrazeno 45420 x)
Mara232
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 1100 ->SE xperia x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 12. Prosinec 2011, 20:52 »

Zdravim Vas, mam problem. Pri instalaci teto rom ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1373239 ) me z marketu mi zmizla aplikace timescape od semania i xda. Nevite nekdo, co by to mohlo byt? V marketu mam vse povoleno. Dekuji za odpovedi.

EDIT:tak uz jsem zjistil proc. Tahle ROM prejmenuje mobil na x10a misto x10i, A stim neni semania timescape kompatibilni. Nevi nekdo, jak zmenit nazev x10 na x10i?? Dik za odpovedi.
« Poslední úprava: 13. Prosinec 2011, 20:33 od Mara232 » uložena
Ttomik
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 12. Prosinec 2011, 21:15 »

Nebo, co takhle android 2.4, nebo vis, ten neni?
uložena
mijakhany
Uzivatel
Telefon: X10i 2.3.4 XDA + X mini 2.3.4 ofic

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 12. Prosinec 2011, 22:00 »

Domnivam se ze ne, az na testovaci android 4. Ja cekam na doladeni android 4 a juknu na ni!  Cheesy
« Poslední úprava: 12. Prosinec 2011, 22:29 od mijakhany » uložena
Ttomik
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 12. Prosinec 2011, 22:12 »

Uz ji taky hledam, ale zatim jsem nenasel
uložena
akva
Uzivatel
Telefon: xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 13. Prosinec 2011, 17:11 »

Zdravim,mam jen takovy dotaz,kdyz jsem v nastaveni v zalozce zvuky,tak mi tam pred nahranim teto jinak skvele romky slo nahlednout do hudebni knihovny a dat si tak jakykoliv vyzvanici ton ,ted mi to ale dava na vyber jen ty zakladni tony co v x10i jsou nevote kde to nastavit ci ktery program stahnout? predem dekuji za odpoved/radu :-)
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #95 v: 15. Prosinec 2011, 18:18 »

nejjednodussi je vytvorit si slozky media\audio\alarms pro zvuky budiku, media\audio\notifications pro sms, eml... a media\audio\ringtones pro zvoneni. Tam umistis svoje melodie a budou se ti nabizet. CM hold vychazi z cisteho androidu, kde je takto reseno.  Mrknutí
uložena
shedy
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 21. Prosinec 2011, 16:03 »

Udelal jsem vsechno podle navodu,ale kdyz doinstaluju rom a zobrazi se uvodni obrazovka a ta se vzdy zasekne,zkousel jsem to preinstalovat a porad to samy nevite cim to je?
uložena

Sony Ericsson Xperia Mini - Ofiko 2.3.4
NIKO_1
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA MINI ST15i

Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 27. Prosinec 2011, 10:45 »

Po instalacii si po mne telefon pyta kod pin odomknutia siete pre kartu sim Angry Stretol sa s tym uz niekto???Pripadne dalo by sa to neako obyst, sa mi to nechce znova cele preinstalovat..
« Poslední úprava: 27. Prosinec 2011, 10:51 od NIKO_1 » uložena
akva
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 27. Prosinec 2011, 12:03 »

Udelal jsem vsechno podle navodu,ale kdyz doinstaluju rom a zobrazi se uvodni obrazovka a ta se vzdy zasekne,zkousel jsem to preinstalovat a porad to samy nevite cim to je?

mne se to stalo taky kdyz jsi daval ve flastoolu kernel downgrade tak zase pres flashtool dej kerne upgrade a melo by to problem vyresit.
uložena
akva
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 27. Prosinec 2011, 12:03 »

Po instalacii si po mne telefon pyta kod pin odomknutia siete pre kartu sim Angry Stretol sa s tym uz niekto???Pripadne dalo by sa to neako obyst, sa mi to nechce znova cele preinstalovat..

mne se to ptalo taky dal jsem normalne zrusit a telefon normalne funguje :-)
uložena
NIKO_1
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA MINI ST15i

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 27. Prosinec 2011, 12:49 »

mne se to ptalo taky dal jsem normalne zrusit a telefon normalne funguje :-)
No uz aj mne  Smajlík, ale najprv po instalacii sa mi nedalo volat ani poslat sms, tak som myslel, ze je to sposobene tym,ze mam zablokovanu siet, vsetko vyriesil reset...
« Poslední úprava: 27. Prosinec 2011, 12:53 od NIKO_1 » uložena
shedy
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 03. Leden 2012, 20:43 »

mne se to stalo taky kdyz jsi daval ve flastoolu kernel downgrade tak zase pres flashtool dej kerne upgrade a melo by to problem vyresit.

Promin,ale nic takoveho jsem nedaval. Jen jsem odemknul bootloader,root,pak nahozeni kernelu z rom a potom naistalovani rom. A deje se pokazde to same :-(
uložena

Sony Ericsson Xperia Mini - Ofiko 2.3.4
pajik57
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 04. Leden 2012, 10:14 »

Dobry den vsem.  
Chtel bych se zeptat na par veci ohledne cyanogen rom.  Je tato rom funkcni na nejnovejsim firmwaru pro xperii arc?  Tedy na 2.3.4 (62)? Zatim jsem pouzival se mania rom pro svuj arc ale aplikace market mi zacala psat jak za aplikace ktere mi bezne funguji nejsou s mym telefonem kompatibilni:-( nevimvzda je to tim ze ta rom z se mania pracuje na Fw 2.3.4 (42)... Mohl by mi s timto nekdo poradit?  S flashovanim mam dost zkusenosti i s rootem ale nevyznam se ve verzich cyanogen romu a hlavne nevim zda uz jsou 100%funkcni na arcu.  
Dekuji vsem kteri mne odpovi moc mi, pomuzete:-)
A omlouvam se ze pisi bez diakritiky ale pisi z telefonu:-)
Pokud by byl nekdo tak hodny a pridal jsem treba odkaz na verzi Cyanogen romu pro arc nebo mi zkusil vysvetlit proc mi to market hlasi byl bych mu moc vdecny.
Zatim sem se s tim nesetkal :-)
« Poslední úprava: 04. Leden 2012, 15:43 od pajik57 » uložena
mars
Anonym
« Odpověď #103 v: 04. Leden 2012, 17:34 »

oficialni CM ROM skocilo u Arcu v nightly verzi na cisle 20 a nyni se jiz pracuje pouze na CM9 zalozenem na ICS. Arc jsem nakonec opustil, ale pokud si pamatuju, tak tato verze byla jiz naprosto pouzitelna, funkcni bylo prakticky vse, krome zivych tapet, 3D foto a nejsem si jisty FM radiem, protoze to jsem snad nikdy v zadnem telefonu nepouzil. Obcas se objevil restart, ale proti ofiko ROM byl telefon rozhodne rychlejsi a pouzitelnejsi.

Co se tyka kompatibility aplikaci, tak CM ROM se identifikuje jako Sony Ericsson Xperia Arc, kdezto ofiko ROM jako LT15, proto se muze stat, ze aplikace na marketu se tvari jako nekompatibilni, ac normalne funguje.

na XDA pokracuje neoficialni CM distribuce dalsich ROM pod Freexperia Project, ale s nimi uz zkusenost nemam.

link na CM:
http://download.cyanogenmod.com/?device=anzu

link na XDA a Freexperia Project
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1102523
uložena
pajik57
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 04. Leden 2012, 17:50 »

MOc dekuji za radu  a pomoc :-) zkusim Cyanogen Mod  :-) nez vyjde ICS na ktery se tesim :-)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s Cyanogen ROM 7.1 na telefonech Sony Ericsson (generalni diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.