SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Duben 2025, 07:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak na root telefonu s Androidem 2.3.4 skrze bootloader (nepouzivat)
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak na root telefonu s Androidem 2.3.4 skrze bootloader (nepouzivat)  (Zobrazeno 14890 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #15 v: 22. Říjen 2011, 18:25 »

povolene ladeni?
uložena
Pepsik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 23. Říjen 2011, 14:53 »

Chci se zeptat, prehral jsem fw ARC S ale telefon stale ukazuje LT15i ... Normalni, nebo jsem udelal nekde chybu?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #17 v: 23. Říjen 2011, 15:02 »

neco je spatne, poslete log z flasheru
uložena
vvcrx
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: x10mini,Xmini

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 30. Říjen 2011, 13:30 »

ahoj jozko,jen se chci zeptat,podle tveho navodu jsem instaloval nejnovejsi firm 4.0.2.A.0.42 na me Xmini,vsechny zalohy mam v titanium backup,ten ale bohuzel nemuzu rozjet,protoze mi to hlasi ze pristroj neni rootnuty,zkousel sem root znovu,ale porad nic.Chci se zeptat,jestli je treba znovu otevrit bootloader,nebo kde delam chybu,diky.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #19 v: 30. Říjen 2011, 13:36 »

no a jakou metodou jste rootoval?
uložena
vvcrx
Uzivatel
Telefon: x10mini,Xmini

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 30. Říjen 2011, 13:44 »

podle tehle stranek,stahl boot.img a pres prikazovy radek
edit: nemam proste v hlave jasno,jestli po nove aktualizaci se zamnknul bootlaeder,jestli se ztratil root(coz urcite si myslim) a jak to rootnout znova,abych si dal telefon pres titan do puvodniho stavu.
EDIT: vse vyreseno podle doomlorda
« Poslední úprava: 30. Říjen 2011, 15:27 od vvcrx » uložena
nyqi
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 31. Říjen 2011, 17:06 »

Ahoj, mam dotaz. Pujde mi tento root na Xperii Mini Pro ?? Dik za odpoved.
uložena
Ton@l
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 01. Listopad 2011, 17:49 »

Ahoj, mam dotaz. Pujde mi tento root na Xperii Mini Pro ?? Dik za odpoved.
podle tohoto to navodu funguje dnes overeno:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321582
 Smajlík
uložena
jsemtata
Uzivatel
Telefon: Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 01. Listopad 2011, 23:16 »

Tak vas zdravim,jsem tu novy,nove s Erikem,ale nikoli androidem a tak jsem chtel zkusit root podle jednoducheho navodu DooMLorda a ....NIC,NULA telefon se nepripojil.A to jsem mel povoleno ladeni i data na pozadi.nemuze to byt tim,ze mam novy FW 4.0.2.A.0.42 ,docela me to stve,zkousim to uz druhy den.A dle navodu od Cmara na otevreni bootloaderu a nasledneho rootu taky nic,tam se mi pro zmenu nenainstaluji ovladace.Tak nevim co delam spatne nebo jestli jsem uplny koste.Jinak spokojenost,vydrz baterie pri par telefonech,sms,zapnuty wi-fi a hrach dva dny,s novym firm.Je mozny ze by to byla sedivka??Teda kupoval jsem ho v kamennym obchode,ktery tady ma dalsi pobocky,ale navod polsky,slovensky,cesky.Je mozny ze by to vozili sem a tady to vydavali za ofiko.Ale aktualizace zase probehli v pohode,tak nevim proc to nejde.Jo otazka,nevite kde se da upravit barva a frekvence blikani LED na hovory,sms a tak dal??Nebo nejaka aplikace,stahl jsem z marketu na htc,nastavil,ale moc nefunguje,vlastne jen hovory a to na pul.neco na neo nebo SE asi neni ze,aby to opravdu bylo funkcni?Diky kluci,odvadite skvelou praci.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #24 v: 01. Listopad 2011, 23:52 »

Co se tyka rootu, v obou pripadech bude problem v nekorektne nainstalovanych ovladacich, sam jsem s tim dost bojoval. a bez spravne instalace nefunguje zadny z navodu spravne...
uložena
Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 02. Listopad 2011, 08:27 »

Me napriklad nesel spustit ten soubor runme.bat ktery jsem stahoval z ulozto. Zkusil jsem stahnout primo z xda od doomlorda a ten ficel na poprve. Root behem par vterin. Genialni.  Cheesy
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
kirisek95
Uzivatel
Telefon: xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 03. Listopad 2011, 18:48 »

Jak je to ted s rootem mini pro 2.3.4, diky za info Smajlík a bude vse fungovat podle starych navodu? (Dodelani rebootu ¨, zmena ukazatele baterie atd... nebo rovnou cela ROM)
uložena
appalacio
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 06. Listopad 2011, 20:13 »

Jak to vypada s moznosti rootu pro Sony Ericsson Xperia Pro?

edit: nove vlakno, kde je popsan root - vse funguje http://forum.semania.cz/index.php/topic,28697.0.html
« Poslední úprava: 07. Listopad 2011, 09:33 od appalacio » uložena
jsemtata
Uzivatel
Telefon: Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 08. Listopad 2011, 11:30 »

Co se tyka rootu, v obou pripadech bude problem v nekorektne nainstalovanych ovladacich, sam jsem s tim dost bojoval. a bez spravne instalace nefunguje zadny z navodu spravne...

Tak diky,teda nevim co to ma znamenat nekorektne nastavene ovladace,ale po znovu preinstalovani fw telefonu uz vim ze se o to nemam pokouset,proste to nejde a nejde :-).Nejsem zadnej genius na kompy a telefony,tak to radeji necham vam,vy se v tom vyznate mnohem lip.Jinak diky.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #29 v: 08. Listopad 2011, 19:53 »

OT: ja s tim bojoval taky dlouho (nejsem Win znalec a uz par tydnu pouzivam Mac), nakonec pomohl doomLord z XDA na dalku pres TeamViewer Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak na root telefonu s Androidem 2.3.4 skrze bootloader (nepouzivat)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.