SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 16:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson prave zacal uvolnovat Android 2.3.4 pro sve telefony
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson prave zacal uvolnovat Android 2.3.4 pro sve telefony  (Zobrazeno 57863 x)
cecetka
Uzivatel
Telefon: SE Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 05. Říjen 2011, 21:04 »

Mam Arc 2.3.3 ( 4.0.A.2.368 ), muzu aktualizovat pres Wotan na 2.3.4 ( 4.0.1.A.0.283 ) ?
uložena
cecetka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 05. Říjen 2011, 21:13 »

nejsem nijak extra vzdelan v cele problematice, ale zkusil jsem to takto:
na strankach wotan jsem si nasel postup - stahnout nejaky soubor do Pc - ten USBflash a potom jsem uz jen aktualizoval mobilka, jen pres ten wotan to chce registraci, takze narychlo se registrovat a pak spustit v tom wotanu prislusny novy firmware 234 baltic......no a vse slo zcela samo, vyhledal i ten USB flash v Pc. Mobil je nemeckeho puvodu, ale jinak absolutne zadny problem.  cili ptam se, ze bylo to spatne ? mobil funguje se vsim , ma vse co ma mit, cislovani vseho mozneho sedi na cisla na semania strankach. Nic narocneho, co by jiny nesvedl.

to bych chtel zkusit u meho Arcu , tak doufam , ze to pujde  Mrknutí
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 05. Říjen 2011, 22:49 »

Mna to taktiez zacina pekne stvat. Mam SE arc od Orange SK a FW 3.0.1.A.0.150, Android 2.3.3 a nic ani cez OTA, ani cez PCC ani cez SEUS II... Pockam do konca tohto mesiaca a ked sa nic nebude diat tak to flashnem podla navodu z tohto fora. Stve ma to ze nie je ziadna dostupna informacia kedy to bude vypustene mysliac na brandovane mobily. Je to nefer. Sme v 21. storoci a neda sa dopracovat k takejto informacii vobec. Mna len stve ze po full flashi sa mi nechce vsetko instalovat a nastavovat od podlahy uz som na to stary...

mas pravdu,aj ked tu mnohi si zastavaju SE, klamu. Problem je v SE,a jehoo politike podpory. Nie si sam,mam telefon bez operatorskej customizacie,z ofiko predaja,a  update nikde. A nezaujimaju ma reci typu: stiahni si cez wotan, pouzi postupy tu,a podobne. Nie ja chcem update od vyrobcu,ale cakam zatial a marne,pretoze vyrobca z nejakych dovodov stale meska. Ako vzdy,klasika Mrknutí
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
cecetka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 06. Říjen 2011, 06:45 »

tak ted jsem cetl na strankach SE , ze 2.3.4 pro Arc,Neo,Play je zatim jen pro severske zeme , pro zbytek bude na konci rijna nebo na zacatku listopadu http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/09/26/new-gingerbread-software-available-in-nordic-countries/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=new-gingerbread-software-available-in-nordic-countries
uložena
Palee
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA arc

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 06. Říjen 2011, 09:38 »

tak ted jsem cetl na strankach SE , ze 2.3.4 pro Arc,Neo,Play je zatim jen pro severske zeme , pro zbytek bude na konci rijna nebo na zacatku listopadu http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/09/26/new-gingerbread-software-available-in-nordic-countries/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=new-gingerbread-software-available-in-nordic-countries

No vidis clovece keby som si toto precital vcera tak by som flash nerobil. Vcera som si stiahol z tohto fora flash tool a aj fw pre arc a spravil som to. Vsetko ide atd len som prisiel o zaruku a chcel by som aj vediet o co som prisiel. Ale mozno customizovany fw bude horsi mozno bude v nom kopa zbytocnosti. Neriesim robil som to na vlastne riziko, je to moj problem. Len co by ma zaujimalo ci potom v buducnosti nebude problem s aktualizaciou cez napr SEUS II. Tento fw z tohto fora je global generic? Bude mozna dalsia aktualizacia cez SEUS II? Mozno tazka otazka ale rad by som vedel odpoved. Co sa tyka SE a ich fw som si isty ze customizuju fw oni a nie operator. Neuverim tvrdenie ze nejaky programmer od napr operatora Orange SK to zbucha v nejakom kancli a tak bude dostupny cez SEUS II. Podla mna meska SE s tym a oni robia custom fw pre danych operatorov. Tot moj nazor. Co sa tyka vcerajsieho mojho flashu na android 2.3.4 s novym fw teda aktualnym vsetko slape a som spokojny. Momentalne robim test vydrze a precital som si toho vela napr ze netreba pouzivat task killer, netreba pouzivat juice defender atd. Robim test a to: Plne nabitie juice defender off, task killer off, normalne pouzivanie budem to testovat tak tyzden. Potom skusim plne nabitie normalne pouzivanie, task killer on, juice deffender off atd az po stav task kiler on juice defender on. Samozrejme porovnam to aj s vydrzou so starym fw. Potom podam hlasenie.
uložena

R320s>T300>T610>K750i>W910i>W995>Xperia arc
Joza
Anonym
« Odpověď #65 v: 06. Říjen 2011, 09:47 »

Jak uz jsem tady psal, pro Arc z CZ distribuce jeste ofiko neni ani ctyrkovy firmware, takze tezko cekat nejake rychle uvedeni Androidu 2.3.4... Podle meho tim vyrobce zbytecne trati, ale je to jeho rozhodnuti a ma na to pravo... Pokud clovek udela zalohu sveho FW a pote aktualizuje, nemuze o nic prijit
uložena
Palee
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA arc

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 06. Říjen 2011, 11:05 »

Jak uz jsem tady psal, pro Arc z CZ distribuce jeste ofiko neni ani ctyrkovy firmware, takze tezko cekat nejake rychle uvedeni Androidu 2.3.4... Podle meho tim vyrobce zbytecne trati, ale je to jeho rozhodnuti a ma na to pravo... Pokud clovek udela zalohu sveho FW a pote aktualizuje, nemuze o nic prijit
Mna to specialne nezaujima. Neurobil som ani zalohu orig fw. Proste som to flashol a hotovo. Uvedomujem si ze som prisiel o zaruku. Proste to neriesim. Nieco sa snim stane? tak si tu opravu zaplatim. Verim tomu ze to bude OK. No a ked vyjde nieco nove som si isty ze sikovni ludia z tohto fora to sem daju ihned ako to vyjde. Za co im vopred dakujem. Keby orig fw resp. custom fw vysiel tyzden, dva tyzdne po oficialnom generic kaslem na to ale budem cakat na nejaky custom fw 4 mesiace ked uz vyjde novsi? treba si uvedomit aj druhu stranku flashovania na vlastnu past a to je ze ked sa clovek dozije nejakeho noveho fw a bude cakat pol roka? tak jeho mobil uz bude pomaly moralne zastaraly. Ja si ten svoj kym ho mam chcem uzit vzdy s tym najnovsim co je a je mi jedno ze nie je orig. Ano flashol som a som spokojny, tesim sa novym funkciam, lepsej vydrzi a aj sa arc zrychlil oproti staremu fw. Takze max spokojnost. Takze dakujem tomuto foru resp. sikovnym ludom co to tu spravuju.
uložena

R320s>T300>T610>K750i>W910i>W995>Xperia arc
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 06. Říjen 2011, 15:32 »

No vidis clovece keby som si toto precital vcera tak by som flash nerobil.
S rychlosti, jakou SE u nas siri aktualizace bude ta rijnova tak zacatkem 2012.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #68 v: 08. Říjen 2011, 17:17 »

tak sotva jsme se dockali Androidu 2.3.4 a uz se pro nas chysta dalsi aktualizace, novy firmware 4.0.2.A.0.42 uz je certifikovany pro vetsinu telefonu, ale na jeho nasazeni si podle meho tak dva tri tydny pockame...
uložena
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 08. Říjen 2011, 20:08 »

tak jsem chtel tento tyden nahrat novy Fw pres Wotan,kdyz jeste neni na Seusu,ale kdyz uz se blizi dalsi verze,tak se na to asi vyprdnu a pockam na ni.nejaky zmeny co bude novy FW mit nevis Jozko?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #70 v: 08. Říjen 2011, 20:38 »

Osobne si myslim, ze takto bys mohl cekat do nekonecna... Navic nikde neni napsane, ze ten FW skutecne pujde ven, muze jit jen o nejaky build pro SE pripadne se muze objevit za dlouho. Ale dle vyrazne zmeny v oznaceni si od nej slibuji hodne, to budu uprimny
uložena
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 10. Říjen 2011, 14:37 »

tak jsem te Jozko poslechl a FW nahral  Smajlík mas pravdu,nema cenu cekat.tak hup,jdu testovat.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #72 v: 11. Říjen 2011, 22:26 »

Do tri dnu ocekavam distribuci noveho FW, pokud se u SE nic nepokazi. Zase abych zacal zhavit Emmu Smajlík
uložena
cecetka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 11. Říjen 2011, 22:31 »

No tak to je super :-)
uložena
JirikH
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 12. Říjen 2011, 09:04 »

Tak to by byla parada:-) jeste aby to vyslo. A bude to dostupne i pres OTA nebo PCC? 
uložena

Nokia 6610i (stale nekdy pouzivam - funguje bezchyby) , Siemens M65, SE K750i, Samsung U900 Soul, SE W880i (2. telefon), SE Xperia Neo (hlavni telefon - nemenil bych:-))
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson prave zacal uvolnovat Android 2.3.4 pro sve telefony
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.