SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 18:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania ROM pro Sony Ericsson XPERIA Mini Pro - Android 2.3.3 (diskuze)
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SEMania ROM pro Sony Ericsson XPERIA Mini Pro - Android 2.3.3 (diskuze)  (Zobrazeno 19154 x)
Joza
Anonym
« v: 11. Září 2011, 12:23 »

Diskuze o nasledujici ROM:
http://forum.semania.cz/index.php/topic,28448.0.html

« Poslední úprava: 12. Listopad 2011, 17:04 od Jozef Cmar » uložena
Malinka
Uzivatel
Telefon: SE Mini Pro Black

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Září 2011, 07:56 »

Zdravim,
rad bych se zeptal jak se po delsim testovani (predpokladam, ze tu rom mas v telefonu uz minumalne par dni) chova vydrz telefonu. Ja ho mam od minuleho tydne a pri beznem pouzivani se na vic jak 24 hodin nedostanu. Beznym pouzivanim myslim tak jeden hovor, 20 sms a tu a tam precteni zprav na internetu. Takze mi neprijde, ze bych nejak zasadne telefon vycerpaval. Projevilo se orezani tech ruznych aplikaci na vydrzi? Kolik tak zhruba da?

Diky za info
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Září 2011, 14:21 »

Vydrz se mi zvedla o cca 25 procent, ale idealni je zkombinovat to s taktem procesoru tak, aby se upravoval podle potreby a aktualni vytizenosti. Telefon pouzivam jako rezervni, pri necinnosti mi tak bezi procesor na 122 MHz a na vydrzi se to projevi
uložena
Malinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Září 2011, 06:00 »

Diky za odpoved, jeste bych si dovolil jednu otazku. Pisete, ze jste odstranil facebook a vsechny navazujici veci, ale ja mam momentalne spoustu kontaktu v telefonu provazanych s facebook uctem (i treba kvuli fotce a tak) a chtel bych to zachovat. Co se stane, kdyz si zalohu kontaktu nahraju do vasi romky, kde tohle chybi? Budou ty kontakty vubec pouzitelne? A pripadne da se do te romky tohle doinstalovat, kdybych to tam chtel pouzivat?

Mozna se ptam blbe, ale mam prvni android a zatim se moc neorientuju.

Diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #4 v: 19. Září 2011, 06:54 »

Stran tech kontaktu uprimne netusim, ale mozna by tim padem bylo lepsi, kdybych FB primo nemazal a pouze jej take presunul do slozky data (kdo chce, smaze si tyto aplikace, kdo je pouziva, ten je odstranovat nebude...)
uložena
Malinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Září 2011, 08:51 »

To by, myslim, bylo uplne skvele. Nechat aplikace tak jak jsou, jen je presunout tak, aby i amater jako ja, mohl vymazat ty co nepouziva a ostatni si mohl nechat. Super napad, dle meho. (Samozrejme u veci operacniho systemu, ktere odstranujes nebo menis je jasne, ze tam to zustane jak je).
uložena
kohucik16
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 24. Září 2011, 01:20 »

konecne mam root tak zajtra by som vyskusal len som chcel vediet ako je to z facebookom je v data alebo je zmazan
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 24. Září 2011, 07:11 »

smazan
uložena
pepan33
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA MINI PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 26. Září 2011, 13:13 »

zdravim mam dotaz. naistaloval sem tuto romku. Jak sa da zmenit poradi naistalovanych aplikaci? z vyroby tam bylo tlacitko ze sem si to mohl poprehazovat podla seba a  jozko to tam ma abecedne  dik za radu
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #9 v: 26. Září 2011, 13:28 »

Tohle je veci launcheru, v Zeamu to je defaultne abecedne...
uložena
pepan33
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 26. Září 2011, 17:15 »

ok diki
uložena
nyqi
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 27. Září 2011, 16:18 »

Mam dotaz ohledne teto ROM pro Sony Ericsson XPERIA Mini Pro. ROM se mi podarila podle navodu bez problemu nahrat jen jsem tam dal kernel co radili v uzivatele v diskuzi, ale bohuzel na tomhle novem FW mi nefunguje GPS ( nenajde satelity ani do pul hodiny ). Dal mam QWERTZ klavesnici a misto pismenka Z se zada Y. Chtel jsem se zeptat, zda je nejak mozne nahrat do telefonu puvodni FW ( myslim ze to byl 4.0.A.2.335 ). Telefon podle vseho pochazi z nemecke distribuce. Jeste jedna vec, v kontaktech, kdyz tapnu na nejaky kontakt tak se nestane nic. Mela by se otevrit nabidka s moznosti zaslat zpravu, volat a pod. Velmi Vas prosim o jakekoliv informace. Ted mam zpet cisty aktualni FW 4.0.A.2.368 - na tomto FW funguje GPS bez problemu a kontakty taky. Nicmene stale pretrvava problem se zamenou Z za Y ! ( uz si pomalu zvykam  Smajlík ).
Moc dekuji za rady !
uložena
pepan33
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 28. Září 2011, 20:10 »

k tem kontaktum musis klikat na ikonku(ne na text ci cislo) a vybehne moznost zavolat a poslat sms a kdyz chces upravit kontakt podrz na nem prst a ukaze se nabidka
uložena
peku
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 29. Září 2011, 08:21 »

Xperia MiniPro sk17i
Tento navod byl teda boj, ale po dvou dnech je vse uspesne nainstalovano a vse slape. Ale chtel poprosit moderatory, kteri sem pisi tyto navody aby mely ohled na uplne novacky. Jako jsem treba ja, toto je muj prvni android a takovy to typ telefonu vubec. Spoustu veci jako treba pripojeni ve flash modu pro xperii minipro (podrzeni tl. hlasitost minus a pripojeni kabelu) jsem hledal asi 3 hodiny. Pripojeni telefonu v rezimu fastboot to same nikde ani zminka jak na to (podrzeni tl. hlasitost plus a pripojeni kabelu). Dale je v navodu spatny odkaz na boot.img, spravny soubor lze nalezt na "http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227593" je tam primo odkaz na MiniPro a to jeste netusim zda je potreba v telefonu nastavit ladeni po kabelu, ja ho pro jistotu zapnul. Dale v navodu "spusÂťte Recovery menu" dalsi hlednani na netu a nic a pak jsem si vsimnul , ze je to napsano na foru k Root a Recovery, ale kdyby to tam nenapsal Ondra tak podle navodu skonci novacek (jako ja) pred posledni metou a nic (zapnout telefon a pak pomalu mackat tl. na zapnuti tel az nabehne Recovery menu). Dale z navodu nebylo jasne jestli nahrat  soubor s novou ROM zazipovany nebo ne, ale precetl jsem si to v tom Recovery menu, ale znamenalo to jedno vypnuti tel. navic. Takze na kartu nahrat soubor zazipovany ( a to stacilo pridat jedno slovo do navodu). Jinak diky za tuto upravu vypada a chova se opravdu skvele. Mrknutí
« Poslední úprava: 29. Září 2011, 08:38 od peku » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #14 v: 29. Září 2011, 11:02 »

Zkusim na to jeste trochu propracovat Smajlík Ale diky za reakce, aspon je nejaka zpetna vazba. Kernel uz skutecne neni aktualni, aktualnia uz ale neni ani ten na XDA, mam k dispozici novejsi verzi...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania ROM pro Sony Ericsson XPERIA Mini Pro - Android 2.3.3 (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.