SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 22:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak se porvat s Ram u Xperia Arc?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak se porvat s Ram u Xperia Arc?  (Zobrazeno 4651 x)
kucis
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Arc

Zobrazit profil
« v: 31. Srpen 2011, 20:26 »

Zdravim vsechny, porad nemuzu prijit na to, jak osefovat procesy u meho Arc... Mam FW 4.0.A.2.368 s ROOTEM, takze moznosti by meli byt velke, pravda oproti X10 je to zmena, ale porad nechapu jak mi muze volna pamet spadnout az na cca 70mb, kdyz na tom nic nedelam. Pres Advance Task Killer se mi povede dostat na 130mb volne pameti (ale i to se mi zda malo), ale za 30s kouknu do killera a najednou uz jenom 100mb volne. Uz jsem umazal i nejake systemove aplikace, ktere nepotrebuju... Dekuji
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 31. Srpen 2011, 20:30 »

RAM je do toho, aby se uzivala. Takze Android se snazi ze vsech svych sil o to, aby byla co nejvice vyuzita.

Doby, kdy jsme se divali na velikost RAM pameti a snazili se o to, aby volna byla co nejvic, jsou nenavratne pryc.

Pochopte to konecne a vykopejte se svych pocitacu stary XPcka, ktery vas do teto hovadiny uci!! PameÂť je od toho, aby se uzivala a ne, aby byla prazdna!
uložena
HanysR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Srpen 2011, 20:32 »

Měl jsi někdy problém, že ti nešly spustit aplikace kvůli nedostatku paměti? Budu hádat - neměl. Hlavně to neřeš, Android OS si umí vše vyřešit sám. Jen používej a neřeš paměť. Uvidíš, že problém mít nebudeš. Je zbytečné mít i Task Killer. Jsou to staré zvyky z WM kde to byla nutnost.
HUDASP: napsals to rychleji :-D
uložena
kucis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 31. Srpen 2011, 20:35 »

Ja vim, jen se proste snazim z telefonu dostat maximum, ale jak vidim, tak to asi nikdo neresi...
uložena
HanysR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 31. Srpen 2011, 20:38 »

Jaké maximum?Huh Ty se snažíš mít tak maximálně dobrý pocit. Nic víc. A na to se vykašli a používej.
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 31. Srpen 2011, 20:58 »

osobne jsem problem s RAM nemel ani na WM - nikdy se mi nestalo, pokud pamatuju spravne, ze by mi neco padlo, kvuli nedostatku operacni pameti, jo nedostatek interni pameti, to je jina. Co bych dal za to, kdybych na svem vodafonu mel 70MB volneho mista - nemam a jede v pohode.
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
kucis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 31. Srpen 2011, 21:24 »

Ok, tak to teda nebudu resit...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak se porvat s Ram u Xperia Arc?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.