SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 13:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Mini Pro dorazil do redakce - ptejte se co vas zajima
Strana: 1 ... 12 13 [14]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Mini Pro dorazil do redakce - ptejte se co vas zajima  (Zobrazeno 69585 x)
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #195 v: 18. Leden 2012, 16:52 »

Ja mam teda mini pro, ale i psani na SW klavesnici mi nedela problem. Pochopitelne mam SW klavesnici nastavenou na klasickou telefonni (ne qwerty) + T9. Mit na mini nastavenou SW qwerty pri psani na vysku je podle me masochismus (alespon pro moje prsty).

Takze, pokud manzelce nastavis klasickou alfanumerickou klavesnici, podle me s ni nebude mit problem (pochybuju, ze ma vetsi tlapu, nez ja Mrknutí ) a asi bych ji tim padem vzal Xperii mini vzhledem k pevnejsi konstrukci.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
duranduran
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #196 v: 20. Leden 2012, 11:57 »

Taky to tak vidim.
uložena

SE Xperia Neo, android 4.0.4
Kristian747
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini Pro + 8GB

Zobrazit profil
« Odpověď #197 v: 20. Leden 2012, 17:30 »

Nazdar

Pred casom som tu riesil, ze defaultny prehravac nepodporuje pracu s foldermi a vytvaranie si playlistov z nich (co zvladal aj moj predosly K810 a W995). Nikto mi nevedel poskytnuÂť FREE alternativu, ktora by to vedela, mozno tak Winamp, kde mi zase chybal EQ. Nakoniec som nasiel, ale zabudol som to sem napisaÂť, mozno to niekomu pomoze. Zacal som pouzivaÂť MortPlayer - Je free, jednoducho prehrava vami zvoleny folder s hudbou,obsahuje nechutne mnozstvo nastaveni, ma prepracovany equalizer, da sa nastaviÂť aj ovladanie pomocou tlacidiel na handsfree, ma aj widget pre ovladanie... Som s nim absolutne spokojny, takze odporucam tym, ktori potrebuju prehravaÂť po priecinkoch, a nie po playlistoch a ID tagoch...

Tu je download z marketu:
https://market.android.com/details?id=de.stohelit.folderplayer&feature=search_result

Tu je aj widget:
https://market.android.com/details?id=de.stohelit.playerwidgets&feature=search_result

Urcite je toho na markete viac, ale tento momentalne spana uplne vsetko co chcem, takze stoji za skusku. Pripadne mozte napisaÂť aj nejake alternativy, mozno budu lepsie Smajlík
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #198 v: 20. Leden 2012, 23:06 »

tak s mortplayerem to jde zatim fajn,prvni dojem hruza,ze si mam zvykat uplne na jiny ovladani a prostredi,ale nakonec fajn,jenom mi porad chybi to co umi poweramp-vybirani si slozek ze kterych se obsah prehrava,ne ze si stanovim jednu korenovou a konec..
vzhled (rozlozeni obrazovky) jsem si nastavil na car,je to jednoduche a zaroven rychle.jen pri prechodu z jinych prehravacum nejspis potrebuje trochu zvyku,ale za vyzkouseni urcite stoji,pripadne jako primarni prehravac.za mne je porad lepsi poweramp,jenom mu musim skoro kazde dva dny mazat data a nastavovat slozky odznova,vypise ze licence nemohla byt overena a konec..unlocker mam pro tu danou verzi ale funguje jenom chvili,driv fungoval jen do doby co jsem se prpojil k internetu..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 12 13 [14]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Mini Pro dorazil do redakce - ptejte se co vas zajima
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 17 dotazů.