SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 06:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vyrazne zlepseni rychlosti u x10 (2.3.3) - Uncap FPS pres xRecovery (diskuze)
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vyrazne zlepseni rychlosti u x10 (2.3.3) - Uncap FPS pres xRecovery (diskuze)  (Zobrazeno 20738 x)
xdomx22
Uzivatel
Telefon: SE X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 27. Říjen 2011, 22:55 »

jestli jsi dokazal odemknout bootloader, tak bys to mel snad zmaknout ne?.. uprime nechapu proc sis ho teda odemykal, jestli jak rikas jses amater a nevis poradne co je, a jak vyuzivat root a xrecovery, natoz nejaky nahravani novych kernelu a ROM, tak je pro tebe odemknutej bootloader naprosto zbytecnej, a odemykat ho byl pro tebe zbytecnej risk, ze neco zkazis.. navic si ho nejspis asi delal pres Flashtool ne? tak bys mel trochu vedet jak s nim pracovat, dival ses vubec na tu stranku co jsem ti poslal a na to video co v ni je? jednodusejc to uz snad ani neslo.... no dobra.. jestli mas skutecne odemcenej bootloader jak rikas,  tak to bude mozna nepatrne jednodussi.. ujisti se, ze mas stock 2.3.3 a zaskrtly Nezname zdroje a Ladeni USB (v nastaveni/aplikace/vyvoj)

1) stahni si novej FlashTool 0.3.0.0 tady:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 a rozbal ho..

2) stahni soubor x10_2.3.3_stock-with-xrecovery-v3.ftf od tud:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1256935&highlight=root+bootloader

3) ten soubor se mozna stahne s koncovkou .zip tak ji prepis na .ftf a tento soubor potom premisti do slozky firmwares ve slozce FlashToolu

4) spusÂť FlashTool, klikni na flash, vyber ten tvuj stahnutej ftf soubor, klikni na OK, podle obrazku pripoj mobil ve Flash modu (pri vypnutym telefonu drz tlacitko zpet a pripoj kabel), pockej az se to dokonci a je hotovo..

..doufam, ze jsem pomohl, napis jak jsi dopadl Smajlík[/color][/color]

no,vse jsem udelal,ale jaky ten busy box to potrebuji?a co mam v nem tad? jestd ten busy box a uz jdu na to zrychleni
rychlosti,napis prosim jakou tu verzu a co mam v tot delat

tak uz si teda ten root s xrecovery zmaknul?? o busybox se nestarej ten uz mas s tim rootem a je zbytecny cpat tam novej (nebo spis zbytecna prace navic..) jestli uz teda mas xrecovery tak udelej zalohu a muzes se do toho pustit Mrknutí
uložena
Mara232
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 1100 ->SE xperia x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 28. Říjen 2011, 06:40 »

No prave ze recovery stale nemam,nevim cim to je sak jsem udelal vse poctive a u toho busy boxu,nemoze to byt kvuli tomu? zkusim to jrste jednou a uvidime,dostanu se do neho tak,ze pri zabrneni zacnu mackat zpet,ne? Nalis prosim co stim muze byt
« Poslední úprava: 28. Říjen 2011, 06:49 od Mara232 » uložena
xdomx22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 28. Říjen 2011, 10:53 »

do xrecovery najedes tak, ze mackas nebo drzis (nebo to treba stridej :-)..) pravy tlacitko "zpet", po tom co se ti pri zapnuti telefonu rozsviti bilej napis SonyEricsson.. a drzis (nebo mackas) do doby nez to do toho xrecovery najede... busyboxem to nebude.. ten navod by mel zahrnovat root, busybox, superuser a xrecovery.. (navic starej busybox nicemu nevadi, ja mam taky hodne starej)spis se mrkni jestli mas zaskrtly v nastaveni/aplikace/"nezname zdroje" a nastaveni/aplikace/vyvoj/"ladeni USB" ...... jestli to nemas tak to zaskrtni a zkus to znovu, kdyz nic tak udelej celej root podle navodu znovu..
uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 28. Říjen 2011, 16:31 »

tak,uz to konocne mam,musel jsem to sebrat sice trosku oklikou kvuli tomu recovery menu,ale nakonec jsem ho tam dal a pak to byla jednoduchost.jinac moc dik a doufam ze zase vydas neco podobneho co pomuze moji x10 ke krasnemu duchodu nebo novemu detstvi Cheesy
jak mam v tom tinanium backu tu aplikaci zmrazit? napise mi to vzdy jen aplikace muzou byt zmrazeny v donate verzi,jak na to,aby jsem je zmrazil?
hned jsem do toho nainstaloval BE,no a nemas jeste nebo nevis jeste o nejakych vychytavkach ktere zlepsi rychlost,prostredi xperie? na tom videu http://www.youtube.com/watch?v=DvflKTXl8cQ&feature=BFa&list=ULoGUpfb6-5ec&lf=mfu_in_order to je ta uprava co mam nebo nejaka nova rom,jak se to popripade upravuje?
ale znovu,moc dekuji za ty pomoce,za navod na recovery i kdyz bylo trosku slozitejsi nez jsem si myslel,ale nakonec jsem to zprovoznil takze valkorise DIKY Cheesy
Muzu se te jeste zeptat,nemel by si takovy navod i na x8 kamarad ju ma a nevi jak nahrat xcovery
« Poslední úprava: 28. Říjen 2011, 23:35 od Mara232 » uložena
xdomx22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 29. Říjen 2011, 02:28 »

slaaava... no tak to blahopreju Grin jo nemas zac.. jinak ten uncap jsem nevydal ja ale uzivatel a vyvojar zdzihu z XDA ;-)

v ty aplikaci Titanium backup ty aplikace nemas mrazit ale odinstalovat ale davej bacha co odinstalovavas protoze ti pak treba neco nemusi fungovat (a vypisovat aplikace, co muzes nebo nemuzes odinstalovat ti tady nebudu.. to si treba nekde najdi seznam veci co muzes smazat).. jinak kdyz neco pose*es tak jen flashni zalohu z xrecovery (kterou uz sis doufam udelal)

na tom videu ma nejspis nakou custom ROM, ale jeji rychlost oproti originalni ROM se zvysila taky hlavne kvuli uncapu FPS kterou ta ROM ma uz v sobe...
na dalsi upravy zatim zapomen dokud nebudes vedet trochu vic..
jestli umis trochu anglicky tak tady byses taky mohl dost veci dozvedet http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=614

x8 nemam, a tak s ni nemam ani zkusenosti, a nako se o ni ani nezajimam... na druhou stranu uz sem ti jednou rikal aÂť se tady naucis cist a hledat..!!!. navod na xrecovery i root pro x8 tady je!!

uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 29. Říjen 2011, 06:42 »

Pockej,proc mam na dalsi upravy zapomenout? Vim ze toho moc nevım,ale nejake jednoduchosti by tu snad byly,jinac budu muset cist jeste vic,no a co je tak sloziteho na prehrani ROM?
uložena
xdomx22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 30. Říjen 2011, 01:40 »

tak samozrejme ze to muzes upravovat jak chces.., ale je lepsi vedet co delas a jaky to muze mit po pripade rizika atd..
uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 30. Říjen 2011, 01:49 »

Zdravim te,imstaloval jsem si nove jadro a stal se jeden problem. Kernel jsem nainstaloval pres xcovery,vse ok,mobil jede,ale kdyz se chci dostat do recovery menu tak me mobil zamrzne a musim vyndat baterku,mam povolene aj ladeni,aj nezname zdroje a nejde to,kdyz po opetovnem startu nic nemackam mobil se normalne rozjede. Nevis cim to je? Odkaz na ten kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1135475
Napis mi prosim popripade jak to opravit protoze xcovery me slo,zalohu mam stale na SD karte,mam doinstalovany bravia engine a aÂť se mi netrha ten zvuk
uložena
xdomx22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 30. Říjen 2011, 06:17 »

timhle sis krasne odpovedel na tvoji otazku o 3 prispevky vys........
ten kernel, kterej sis tam hodil neni pro odemcenej bootloader..
mel by sis pres flashtool flashnout nejakej jinej kernel (pro odemcenej bootloader)
hod si tam tenhle, ten je dobrej:
http://doomlord.sylvester20007.com/x10/x10_gb/unlocked/v05-FS/x10_2.3.3_DooMKernel-v05-FS.ftf

a pak pres xrecovery flashni moduly pro wifi:
http://doomlord.sylvester20007.com/x10/x10_gb/unlocked/v05-FS/x10_gb_DooMKernel-v05-FS_wifi.zip
« Poslední úprava: 30. Říjen 2011, 12:07 od xdomx22 » uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 30. Říjen 2011, 13:09 »

jj,tak uz me to jde vse,ale wifi i kdyz jsem udelal tu upravu tak mi stale nejede :-( nevis co stim?
« Poslední úprava: 30. Říjen 2011, 16:54 od Mara232 » uložena
xdomx22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 30. Říjen 2011, 23:16 »

nevim co stim... jestli jsi pres xrecovery ty moduly nainstaloval tak by to melo slapat v pohode, nevim co stim zas delas.. nejdriv zkontroluj si jestli v tvym okoli je opravdu wifi siÂť, pak jestli mas zapnutou wifi, a pak se v Nastaveni/bezdrat. pripojeni a site/nastaveni wifi/ znovu pripoj k nejakej siti..
uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 31. Říjen 2011, 07:04 »

ty moduly jsem nainstaloval,napsalo ni to ze je to kompletni,kdyz chci zapnout wifi napise to Chyba. Vse jsem udelal,ale ta wifina mi nejde.
uložena
xdomx22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 31. Říjen 2011, 09:01 »

tak nevim, tahle chyba se deje prave kdyz ty moduly nemas..

-zkus najet do xrecovery, dej "wipe cache partition",
-potom jdi do "advanced options" a dej "wipe dalvik cache",
-nakonec taky v "advanced options" dej "Fix Permissions"
-potom dej "reboot" a melo by to pomoct.. (zapnuti telefonu bude trvat trochu dyl, protoze tim ze smazes ty cache, tak si je telefon musi vytvorit znovu, ten Fix permissions by mel stacit ale pro jistotu dej i ty cache)

jestli to nepomuze, tak to zkus cely znovu stahnout a nainstalovat, treba se to jen blbe stahlo..
uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 31. Říjen 2011, 15:46 »

jo,zkusim to,jen, a kdyby jsem mel zakmknuty bootloader,tak me vtom kernelu od doomlord to xcovery jede?
« Poslední úprava: 31. Říjen 2011, 16:40 od Mara232 » uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 31. Říjen 2011, 16:59 »

tak ani,kdyz jsem vse nainstaloval,opravil tak mi nejde :-(
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vyrazne zlepseni rychlosti u x10 (2.3.3) - Uncap FPS pres xRecovery (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 18 dotazů.