SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Skusenosti so Sony Ericsson X10 s operacnym systemom Android 2.3
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Skusenosti so Sony Ericsson X10 s operacnym systemom Android 2.3  (Zobrazeno 33417 x)
kdyr
Uzivatel
Telefon: k750i + k790i + g900 + x1; x2; x10

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 09. Srpen 2011, 07:30 »

WB ted vydal novou 2.3, kde je opraven ten problem s trhanim a vyuzitim CPU. A to CPU takovy vyuziti mam obcas i na sve X10 s 2.2 od WB

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192988
uložena
Srandista
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 11. Srpen 2011, 08:06 »

tak se oficaialni SE rom u me moc neohrala, zkusil jsem nejdrive WB TW rom, ktera je take hodne povedena, hlavne sviznejsi a ted uz se vsemi moznymi vychytavkami, nicmene vcera sem zahledl FREEX10 Gb rom od Z, a svete div se, GingerBread, nejake aplikace od SE (tel. seznam, fotoaparat a pod.), a takhle nejak bych si predstavoval GB na nasich X10. NIC nelaguje, neseka se, je hodne svizna, spotreba baterie v pohode... Nechapu, nechapu, proc SE nemuze udelat neco pouzitelneho, kdyz kluci z Xda to zvladnou za par dni! Urcite stoji za vyzkouseni. (jedinny bug, co zatim byl - zamerne pisu byl - ze se po instalaci rom nezobrazuji detaily kontaktu, ale tusim ze na strance 12-13 je odkaz na aplikaci InfiniteView.apk, staci si ji poslat mailem do telefonu a nainstalovat, funguje to), no a v romce nejsou zadny aplikace navic vc. Googlovskych, vse se da ale dotahnout z marketu. Jo a funguje na tom i novy market (s tim novym vzhledem).
Smajlík

O to viac ma prekvapila dnesna sprava od z, pretoze jeho romka bola aj za taku kratku dobu podla mna velmi polularna...

Hi guys,

It was kind of learning project about merging SE framework with AOSP files to get everything working. Since this ROM is no different than all of the stock ROM clones, I will no longer maintain it. Instead, I'll try to come up with something fresh

Thanks for testing and your feedback!

Cheers,
z
uložena
OverGo
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 11. Srpen 2011, 13:53 »

O to viac ma prekvapila dnesna sprava od z, pretoze jeho romka bola aj za taku kratku dobu podla mna velmi polularna...

Hi guys,

It was kind of learning project about merging SE framework with AOSP files to get everything working. Since this ROM is no different than all of the stock ROM clones, I will no longer maintain it. Instead, I'll try to come up with something fresh

Thanks for testing and your feedback!

Cheers,
z
[/quote]

sorry za OT
tu spravu od "z" musis prelozit lebo nie kazdy tu je programator  B-)
uložena
Srandista
Uzivatel
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 11. Srpen 2011, 14:08 »

Cituji
Ahojte,

Bol to poucny projekt, spajanie SE frameworku so subormy z projektu AOSP, aby vsetko fungovalo ako malo. Pretoze ale tato ROM nie je nijako odlisna od zvysnych ROM vychadzajucich zo zakladnej ROM, nebudem ju nadalej udrziavat. Namiesto toho skusim prijst s niecim novym.

Vdaka za testovanie a vasu spatnu vazbu.

Ahoj,
z

Asi nejak takto.
uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 11. Srpen 2011, 16:06 »

v polozke nastavenia - aplikacie - vsetky sa nachadza editor videa. ako je to s nim? da sa nejako spojazdniÂť?
uložena
andys007
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 12. Srpen 2011, 18:00 »

A mantinel s IQ nocneho stolika....ze "OverGo"  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
Joza
Anonym
« Odpověď #21 v: 13. Srpen 2011, 13:51 »

Ac nerad (snad rok jsem nemusel coby mod na nic sahnout), tentokrat uz jsem po nekolika upozornenich neodolal a udelil zakaz na 7 dni. Panove (a pripadne damy), vedeni webu beru spoustu casu a nas tady neni tolik, zkusme se k sobe chovat s respektem. Joza
uložena
miro285
Uzivatel
Telefon: X10

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 13. Srpen 2011, 20:10 »

Ty kokos, ja ten telefon asi rozbijem. Doslova si robi co chce. Pri snahe o odblokovanie, slide reaguje az na niekoÂľky pokus, takisto ikony na ploche, nereaguje, a ked, tak oneskorene, casto sa stava, ze ked kliknem na ikonu, zozelenie, ako keby som ju siel presunuÂť/odstraniÂť. Ked spustim operu, pri posuvani hore/dole mi to zacne zoomovaÂť, mrzne to. Teraz posledne mi poslal prazdnu sms, po jej odoslani si sam zacal ÂťukaÂť bodky do dalsej spravy. Proste ten telefon si robi co chce a maximalne ma vytaca. Nevie niekto to co s tym?  Sad

To uz nemozem napisaÂť ani 1 sms! Ono mi to samo pise pismenka, ciarky, bodky, maze mi text, zapina shift a caps, nemam slov  Angry
« Poslední úprava: 13. Srpen 2011, 20:24 od miro285 » uložena
marosf
Uzivatel
Telefon: SE Xperia arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 13. Srpen 2011, 20:33 »

Takto sa vacsinou spravaju telefony s kapacitnymi displejmi ak ich chceme ovladaÂť mokrymi rukami. Ak to tak nie je, tak by som odporucil este raz preflashovaÂť.
uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 14. Srpen 2011, 12:30 »

s podobnym spravanim displeja som sa tiez stretol, ale na HTC HD2. na X10 sa mi zase stava (ale to bude asi na kazdom takom telefone), ze ked napr. snezi na displej, tak ten absolutne nereaguje
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 17. Srpen 2011, 13:18 »

Prisel nekdo na to, jak si separatne nastavit zvukove upozorneni na dosly mail v gmailu? V gmail app nic neni a kdyz nastavim centralni zvuk upozorneni v nastaveni-zvuk, tak mi pak stejna melodie hraje i pri dosle SMS (tam mam ovsem jinz zvuk, takze hrajou naraz melodie dve), coz nechci. Na 2.1 to slo v pohode, tady nic.
uložena
gumideg
Uzivatel
Telefon: Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 21. Srpen 2011, 14:53 »

Ma nekdo taky problem s mazanim SMS ja kdyz ji mazu tak mi SMS zustane sice prazdna bez textu, ale zustane mi tam komu jsem ji odesilal nebo koncept! Jde to nejak odstranit nebo je to chyba noveho FW 2.3.3
uložena
janca-s-pt
Anonym
« Odpověď #27 v: 21. Srpen 2011, 19:01 »

Prisel nekdo na to, jak si separatne nastavit zvukove upozorneni na dosly mail v gmailu? V gmail app nic neni a kdyz nastavim centralni zvuk upozorneni v nastaveni-zvuk, tak mi pak stejna melodie hraje i pri dosle SMS (tam mam ovsem jinz zvuk, takze hrajou naraz melodie dve), coz nechci. Na 2.1 to slo v pohode, tady nic.

Pokud se nepletu, tak nastaveni upozorneni v Gmailu je v nastaveni - nastaveni uctu (vybrat pouzivany ucet) - upozornit stitky. Lze zde nastavit ton na vsechnu doporucenou postu ci jednotlive stitky.

uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 22. Srpen 2011, 07:43 »

Nevim jak vam, ale mi se zda, ze se vyrazne zlepsila kvalita zobrazeni displeje. Barvy jsou mnohem verohodnejsi a celkove zivejsi. ÂŽe by preci jen SE do X10 tajne implementoval Bravia Engine?
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 22. Srpen 2011, 09:15 »

janca-s-pt: Diky moc, tam jsem to opravdu nehledal Cheesy

Jinak obecne ma nekdo taky problem s nedostatkem ram (tedy predpokladam, ze je to ono)? Od updatu mi totiz dela problem udrzet v pameti LauncherPro, takze kdyz pustim nejakou aplikaci nebo hru, tak pri navratu na Home se mi launcherpro velice casto znova vykrasluje, coz je velmi otravne a zdrzujici. Angry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Skusenosti so Sony Ericsson X10 s operacnym systemom Android 2.3
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 18 dotazů.