SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Květen 2025, 17:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dostupnost modelu Arc, Neo a Pro - generalni diskuze
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 20
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dostupnost modelu Arc, Neo a Pro - generalni diskuze  (Zobrazeno 91123 x)
verbatim
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 09. Červenec 2011, 10:30 »

ze, kdo doveze nejakou tu sedivku tak si ji necha taky zaplatit. jinak by ta cena mohla byt i o litr nizsi. Ale kde neni konkurence...neni nizka cena.

Tak ted uz jsem se zase zorientoval. To mas pravdu, koukam, ze x-store, az ho nekdy naskladni ho maji o cca 400 Kc levnejsi nez Mobildick, ale cena za Play - to jsem tedy koukal!

Nakupuji tam vice nez 5 let a ze to uz bylo telefonu,i nejake reklamace probehly,vsechny bezproblemu a vcas reseny.

Proto jsem taky psal, ze pokud s nimi mate dobre zkusenosti, coz evidentne mas, ale to, co tam je psano se jiste na na nejake pravde (aÂť uz vetsi, nebo mensi) zaklada.
Mne vytrestala jednou v Mobil-Pohotovosti vidina levnejsiho telefonu (tehdy T65i) a takove jednani, jake jsem zazil... Od te doby jedine ofiko, protoze ja se nemam a ani nechci hadat o to, na co mam prokazatelne narok a to se u Mobil-Pohotovosti stalo...

Tak treba taky muze neco znamenat, kdyz tam nakupujes jiz takovou dobu a jiste se vetsinou, ne-li vzdy, jednalo o drazsi pristroje vyssi tridy. Tak to by byli sami proti sobe, kdyby si Te jako zakaznika nehyckali a nechovali se k Tobe tak, jak by se meli chovat s naprostou samozrejmosti i k ostatnim zakaznikum (viz. problemy s uplatnovanim reklamace, ktere se treba z vyse zmineneho duvodu Tebe tykat nebudou, protoze jsi tam "provareny" a nevyplatilo by se jim prijit o takoveho zakaznika.)
« Poslední úprava: 09. Červenec 2011, 10:32 od verbatim » uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
htcjirka
Uzivatel
Telefon: Nokia Lumia 920 White + Yellow

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 09. Červenec 2011, 11:25 »

Spatnou zkusenost zazijes vsude a je to jedno jestli je to sedivka nebo pro oficialni trh,osobne jsem zazil horsi pristup z oficialni distribuci nez se sedivkou,takze o tomto neni.Na heureku napise kazdy co che.Osobne jsem zazil, kdyz do prodejny Mobildick prisli dva kluci reklamovat telefon,ktery mel uplne rozstriskanou predni dotykovku a ze pry se to stalo samovolne ,kdyz sedeli v hospode a ten druhy byl jako svedek,rozcileni pak odchazeli s neuspechem.Dokazu si pak zive predstavit co takovi napisou na heureku.
« Poslední úprava: 09. Červenec 2011, 13:22 od htcjirka » uložena

Nokia Lumia 920 + DT-900 - Windows Phone 8.0.10211.204 (1232.5957.1308.1)
afi
Uzivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 09. Červenec 2011, 12:58 »

No, napsal jsem to trochu sportovni terminologii :-) (udelat-koupit) ale pri cenach offiko Play a sedivky Play by jsem chtel vedet za kolik to nakupuji a jejich marze. Aby by jsme se pobavili :-))
uložena
carreaum
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 09. Červenec 2011, 18:13 »

Co se tyce mobildicku. Ono je hezke, kdyz se tady nekdo zmini, reklamace probehly v poradku. Ony jsou totiz reklamace a reklamace. Samozrejme reklamace drobneho charakteru a nenarocne povahy budou takrka vzdy vyreseny k prospechu uzivatele. Ale ma nekdo z vas zkusenost s reklamaci, ktera byla zavaznejsiho razu. Špatny dotykovy displej nebo vadna zakladni deska? Chtel bych pak videt postoj prodejce, kdy telefon je neopravitelny a on musi z vlastni kapsy nabidnout uzivateli novy mobilni telefon, pripadne vratit penize.....

Ja bych u drazsiho telefonu sedivku neriskoval. I kdyz jsem vazne zamyslel o koupi z max-mobil.cz a nyni pry maji skladem nekolik kusu, potvrzeno ze samotneho e-shopu.
uložena

History W995 -> N86 -> I8910 -> now Satio Noir

About 65 phones
htcjirka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 09. Červenec 2011, 18:27 »

V nekolika pripadech se jednalo i o vymenu zakladni desky ,ted nyni o vymenu celeho Arcu(ktery jsem bral pro znameho),ktery se restaroval,vymena za novy kus.Dotykovky take bezproblemu,zejmena u HD1 a TD2.Takze zadne drobne opravy,netreba ocernovat vsechny obchody se sedivkami.Ofiko servisy se chovaji nekdy hure a prasacky co se oprav i pristupu tyce.
« Poslední úprava: 09. Červenec 2011, 18:32 od htcjirka » uložena

afi
Uzivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 09. Červenec 2011, 18:47 »

Tak i ty prodejci sedivky nekde kupuji a zase by meli mit zaruku tam. tak s tim maji sice starosti ale stat je to moc nemusi.
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 09. Červenec 2011, 22:56 »

A hlavne do pul roku si zakaznik muze automaticky vybrat vymenu za novy kus, kdyz jde reklamovat zbozi. Pripadne si nechat vratit penize, kdyz vymena neni mozna. Ale po pul roce uz muze byt s reklamaci v sedivych obchodech peknej problem.
Co se tyce mobil pohotovosti, tak ja tam mel taky prisernou zkusenost, nastesti jsem tam kupoval oficialni zbozi, takze jsem si opravu domluvil v autorizovanym servisu. Kdyz jsem prvne reklamoval primo u MP, tak mi po mesici mobil vratili s informaci o prehrati softwaru a stale s vadnou klavesnici.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #52 v: 10. Červenec 2011, 08:00 »

afi: Ano, to by ale nesmeli do telefonu nahrat cestinu, coz delaji. Pokud to udelaji, zaruka pada.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
htcjirka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 10. Červenec 2011, 10:06 »

To s tou cestinou ale neplati u Androidu,tam uz obsazena je v zakladu samozrejme.
uložena

petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 11. Červenec 2011, 06:48 »

Tak vyrazim pro telefon, uvidime co to bude zac Smajlík
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 11. Červenec 2011, 07:08 »

petulinka1: do toho mobildicku? Tak pak dej vedet, jak si na tom.... Mrknutí
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
htcjirka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 11. Červenec 2011, 07:52 »

Tak vyrazim pro telefon, uvidime co to bude zac Smajlík

Sedivka ,ale slusny prodejce.
uložena

petulinka1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 11. Červenec 2011, 13:17 »

ze to je sedivka vim, ale tak to se da nejak skousnout...

cestou jsem si musela vybrat protoze karty proste neberou (nebylo zrovna prijemny jit po praze s deviti litrama v batohu). prijdu tam, vytasej na me cervenej misto modryho, coz me sice trosku nastvalo, ale barva neomezuje funkce, tak jsem to po chvilce hadani se vzdala, nebot bych se modryho nedozila...pani mi tam ukazala dokonce i jak se zapina, nacez na me vybafla cinstina (nebo japonstina?), coz prekvapilo zrejme i tu pani Cheesy jelikoz honem rychle hledala cestinu...ted se snazim marne prihlasit pres google ucet a wifinu (net pres operatora mam vypnutej uplne)...jinak se mi telefon hodne libi a jediny, co mi trosku vadi, je umisteni usbcka a kratkej kabel - ve finale mi hodne vadi pri psani :/

ale konecne mam Neo!!!  Cheesy Grin
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 11. Červenec 2011, 13:53 »

tak to gratuluji. Rad bych vedel, jak se pise na SW klavesnici, jestli to jde bezproblemu. Jsem totiz docela nas****j ohledne situace kolem modelu PRO, zvlasÂť kdyz to na SE blogu zduvodnej tim, ze chteji stihnout uspokojit zakazniky, kteri cekaji na NEO a ARC, to nemusej vubec predstavovat dalsi a dalsi modely. Takze bud skoncim s SE a pujdu do Desire Z (HTC, starsi model, "jenom" 800MHz CPU, ale ma HW klavesnici), pripadne Desire S (tam jsou zase pry problemy s WiFi a signalem), nebo dam jeste SE sanci a vezmu NEO - ono kdo vi, kdy bude PRO skutecne na trhu.
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
petulinka1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 11. Červenec 2011, 14:01 »

na sw klavesnici se pise vyborne (az se dostanu do marketu, tak zkusim i neco jinyho) na sirku, kdyz mas telefon na vysku, tak uz je to horsi, ale porad se to da...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 20
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dostupnost modelu Arc, Neo a Pro - generalni diskuze
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.