SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 17:43
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Strana:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
15
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi? (Zobrazeno 89701 x)
hensel
Uzivatel
Re: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
«
Odpověď #165 v:
19. Listopad 2011, 11:44 »
Uživatel: TheRendy 18. Listopad 2011, 20:10
Hm... opravdu skoda takovychto uzitecnych detailu ... vsichni se honi za displejem a jadrama a tohle nedomysli. Treba se me libi LG OB, kterej ma tlacitko G a jsou tam zajimavy ficurky.
A neumel by to treba nejaky jiny prehravac stazeny z marketu?
Diky
jako treba ja se bez tohoto objedu nemam problem sahnout do kapsy a vyndat founa ;-)
«
Poslední úprava: 19. Listopad 2011, 20:23 od hensel
»
uložena
- minulost
TheRendy
Uzivatel
«
Odpověď #166 v:
20. Listopad 2011, 18:39 »
No vidis to, a to ja zase ne
Jiz 5 let pouzivam tlacitka volume pro posouvani v hudbe a taky tlacitko pro pause/play na K750i. Verim, ze je to zkratka zvyk. Ale chtel jsem spis poukazat na jinou skutecnost. Driv si kazdy vyrobce delal SW sam, SE platforma byla pro me tim nejlepsim, co jsem kdy pouzival.
Ted vyrobci vyrobi HW a SW doda Google (mluve o Androidu). Takze hodne se znazi diverzifikovat svuj produkt "zelezem" a na SW uz se tolik nehledi a nechavaj tu praci na Marketu. A to je podle me velka skoda, vymyslet se da ledacos a implementovat to do Androidu si myslim taky neni problem (nejsem programator). Kor kdyz mluvime o SE, ktery uz zdaleka nepatri mezi technologicke lidry v mobilnim svete (taky skoda). ByÂť se mi soucasna strategie SE celkem zamlouva (zadne honeni za velikosti a xjadrama a buh vi cim jeste), ale stale je co zlepsovat a tohle by mohl jednim ze zpusobu, jak odlisit svuj produkt od ostatnich vyrobcu. Napr HTC ma svuj Sense, Samsung Touchwiz apod. SE ma ten svuj Timescape, ktery spatny vylozene neni, ale holt se musi jeste propracovat i zbytek systemu a dat svym Xperiim zajimave utility a ficurky, ktere mohou zaujmout.
Co je tezkeho dat do prehravace aby se vyuzivala tlacitka na volume pro posun ve skladbach, nebo vyuziti home key pro pause/play apod. Proste dotahnout veci az do konce. To jsou presne veci, ktere zprijemnuji praci s telefonem a o tom to je.
Ja jeste zadny Android nevlastnim, ale brzy budu a bude to Xperia, ponevadz to je srdcovka a to vice zamrzi takovyhle veci.
Treba HTC maji to, ze pri vyzvaneni prichoziho hovoru muzete ztlumit vyzvaneni otocenim displejem dolu, nebo ztisit pohybem k sobe apod. Nevim jestli takovyhle veci Xperie maji, ale to jsem dal priklad, aby se vedelo o cem ze tady tlacham
«
Poslední úprava: 20. Listopad 2011, 23:02 od TheRendy
»
uložena
Stanin
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #167 v:
21. Listopad 2011, 09:29 »
Zdravim,
hledam nahradu za svuj iPhone 2G (hlavne kvuli absenci GPS a 3G) a libi se mi SE Ray. Chci se zeptat vas, kteri s nim uz maji zkusenosti. Jak je to s kvalitou a hlasitosti vyzvaneni? To moje chrestitko skoro nezvoni a rad bych si zase poridil mobil, ktery umi vyzvanet hlasite a ne potichu a k tomu vsemu chrastit. Jak to vypada s WiFi? Dozvidam se, ze jsou s ni problemy.
Dekuju za odpovedi.
uložena
Ericsson A 2618s -> Nokia 3310 -> Alcatel OT DB (docasne zapujceni) -> Siemens M55 -> Sony Ericsson K 700i -> Sony Ericsson K 750i -> Sony Ericsson K 550i -> Nokia 6303 Classic -> Apple iPhone 8GB
Milhims
Uzivatel
Telefon: Arc S
«
Odpověď #168 v:
21. Listopad 2011, 11:53 »
Tak o iPhonu 2G jsem nikdy neslysel diky za novou informaci. Myslim ze kdyz ted mas telefon bez GPS a 3G resit hlasitost vyzvaneni mi prijde prinejmensim zvlastni. Na hlasitost si tu nikdo nestezuje. Ono asi zalezi co si zvolis za vyzvaneni ale nemyslim ze hlasitost vyzvaneni je problem je v poradku. Ja s Wifi problem nemam zadny kdyz se pripojim tak drzi. GPS taky je v poradku telefon u radici paky vozidla a signal drzi. Misto 3G pouzivam wifi je to hlavne kvuli setreni energie. Normalne mam 2G kdyz prijdu domu dam wifi a stahnu co potrebuji
uložena
Stanin
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #169 v:
21. Listopad 2011, 12:09 »
Uživatel: Milhims 21. Listopad 2011, 11:53
Tak o iPhonu 2G jsem nikdy neslysel diky za novou informaci. Myslim ze kdyz ted mas telefon bez GPS a 3G resit hlasitost vyzvaneni mi prijde prinejmensim zvlastni. Na hlasitost si tu nikdo nestezuje. Ono asi zalezi co si zvolis za vyzvaneni ale nemyslim ze hlasitost vyzvaneni je problem je v poradku. Ja s Wifi problem nemam zadny kdyz se pripojim tak drzi. GPS taky je v poradku telefon u radici paky vozidla a signal drzi. Misto 3G pouzivam wifi je to hlavne kvuli setreni energie. Normalne mam 2G kdyz prijdu domu dam wifi a stahnu co potrebuji
Diky za odpoved. mam prvni iPhone, ktery se tu ani neprodaval. Nekde se oznacuje jako "2G", ale ofiko to je proste iPhone. Tak jsem to chtel tim "2G" upresnit, aby bylo jasno
Nevim, proc bych nemel resit vyzvaneni. U myho iPhone to je na dve veci a i kdyz to dam na plny pecky, tak staci trochu hluku a je po vsem. Kdyz zvolim "hlasitejsi" vyzvaneni, tak to sice je trochu lip slyset, ale uz to nezni jako melodie, ale jako... no, jak to jen popsat.. mozna sypani skla je tomu podobne. Nerad bych dal strasil lidi na verejnych mistech (ok, ted mozna trochu prehanim). Ale slo mi hlavne o tu WiFi. Vyzvaneni si muzu "osahat" v prodejne
uložena
Ericsson A 2618s -> Nokia 3310 -> Alcatel OT DB (docasne zapujceni) -> Siemens M55 -> Sony Ericsson K 700i -> Sony Ericsson K 750i -> Sony Ericsson K 550i -> Nokia 6303 Classic -> Apple iPhone 8GB
gsmman
Uzivatel
Telefon: SE Ray
«
Odpověď #170 v:
21. Listopad 2011, 15:25 »
Zkopcim sem svuj dotaz z Problemu,treba tady najdu nejakeho zachrance:)
Mam problem s instalaci aplikaci ktery si stahnu odkudkoliv z webu...zkousel sem app installer,Nezname zdroje povolene mam,...proste v Astru najedu na kartu,otevru aplikaci a ikona Nainstalovat ktera je v levem dolnin rohu proste nereaguje muzu dat akorat zrusit,netusim uz v cem je problem...ma nekdo radu?...mam SE Ray,dneska sem ho konecne aktualizoval na 2.3.4 a problem stale to pokracuje...kdyz sem raye koupil tak to nedelalo,problem se proste objevil...
uložena
Milhims
Uzivatel
Telefon: Arc S
«
Odpověď #171 v:
21. Listopad 2011, 16:06 »
to Stanin: nemas treba rozbitej reprak telefonu? Tohle je zvlastni. Navis jak rikas muzes si to vyzkouset v prodejne.
to gsmman: problem s instalaci aplikaci se mi stane pouze kdyz je problem v celem balicku. Jako ze neni stacena cela proste je soubor poskozeny. Mozna to je tvuj problem. Na instalaci nepouzivam nic sloziteho staci obycejny spravce souboru ve kterem dohledas stazeny balicek aplikace.
uložena
gsmman
Uzivatel
Telefon: SE Ray
«
Odpověď #172 v:
21. Listopad 2011, 16:10 »
Kdyz je spatnej balicek nebo to neni verze pro muj foun tak i tak jde na Nainstalovat kliknout a az pak to napise bud ze Mobil nei podporovan(nabo naka podobna hlaska) a nebo Chybna analyza balicku...a ykousel sem to i s aplikaci ktera musi 100% fungovat a nepustilo ji to...
uložena
messer19
Uzivatel
Telefon: K810i
«
Odpověď #173 v:
23. Listopad 2011, 06:48 »
Zdravim pani,
tak som sa po dlhej dobe (od cias SE K810i) vratil k SE
Cakam, kedy dorazi Ray a dufam, ze budem spokojny. Prechadzam z HTC Sensation. Ako vsetci vieme, androidy neoplyvaju dlhou vydrzou baterie, a po tych 4" a vacsich displejoch - zrutoch baterie, ktore som vyskusal, sa chcem vratit k niecomu kompaktnejsiemu. Dufam, ze si na ten mensi displej rychlo zvyknem a hlavne vydrz bude aspon 2 cele dni.
uložena
bukic
Uzivatel
Telefon: Xperia Ray
«
Odpověď #174 v:
23. Listopad 2011, 09:58 »
Gratulujem k novemu Ray...
Ja som sa tiez po dlhej dobe vratil k SE a som spokojny. Baterku som naformatoval v duchu davnych tradicii, vyhodil som z ,,raja,, FB a podobne cipoviny a ked to neprehanam s netom a hrami, nieje problem vydrzat na nabitie viac ako tri dni...
uložena
messer19
Uzivatel
«
Odpověď #175 v:
23. Listopad 2011, 16:46 »
Diky moc
Tak to vyzera fakt dobre s tou vydrzou. Ja sa hram minimalne. Hlavne potrebujem byt online kvoli mailom, inak net neriesim.
uložena
petr_p
Uzivatel
«
Odpověď #176 v:
24. Listopad 2011, 09:23 »
Uživatel: Milhims 21. Listopad 2011, 11:53
... Myslim ze kdyz ted mas telefon bez GPS a 3G resit hlasitost vyzvaneni mi prijde prinejmensim zvlastni. ...
Absolutne jsem nepochopil, jak s vyzvanenim souvisi GPS a 3G. Jako ze kdyz bude mit tyhle fce tak jestli se mu nekdo dovola nema resit?
Jsou lidi, kteri si kupuji predevsim telefon v tom puvodnim vyznamu slova a vsechny tyhle ficurky jsou jen bonus navic, ne opacne, ze to je hracka a telefonovani je bonus. K otazce: Ray rozhodne nema repracek idealne reseny, mel jsem predtim Nokii a znela krasne a hlasite na jakekoliv pisnicce. Ray je kdyz lezi na stole trochu utlumeny a kdyz lezi na kozenem pouzdre tak jeste vic. Musel jsem si zvolit jinou vyzvaneci melodii nez jsem byl zvykly (vic agresivni, vic vysek) a pak uz to bylo ok. Ani kvalita zvuku (mluvim o hudbe/vyzvaneni, ne hovoru) pres repracek neni moc dobra, coz me u SE prekvapilo. Takze pokud zvolis spravnou melodii tak na vyzvaneni ani kvalitu hovoru si stezovat nebudes ale pokud hledas v tomto smeru to nejlepsi, Ray to neni.
uložena
TheRendy
Uzivatel
«
Odpověď #177 v:
24. Listopad 2011, 14:22 »
Zdravicko vespolek
Pokud si koupim u VF Ray, lze aktualizovat SW pomoci PC nezavisle na tom, ze je to od VF, nebo proste musim pockat, nez VF uvolni svoji vlastni verzi?
A jeste by me zajimala kvalita audio vystupu, jestli hraje na slusne urovni (jak se od SE ocekava)? Samozrejme ve spojeni s kvalitnimi sluchatkami.
uložena
petr_p
Uzivatel
«
Odpověď #178 v:
24. Listopad 2011, 21:02 »
Silne pochybuji, ze by VF pripravoval/upravoval ty hromady telefonu a verzi fw, podle me je tam cista verze pro nas trh, ale radsi aÂť to jeste nekdo potvrdi.
Kvalita pres sluchatka mi prijde slusna (pouzivam Koss Porta Pro).
uložena
messer19
Uzivatel
«
Odpověď #179 v:
24. Listopad 2011, 22:24 »
Tak dnes mi konecne prisiel a je jednym slovom KRASNY
Reakcie su bleskove, obraz je jemnucky. Este si zvyknut na prtavu klavesnicu, ale mam tenke prsty
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
15
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.