SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 20:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Bugy platformy A200
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Bugy platformy A200  (Zobrazeno 16726 x)
Skrble
Uzivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901

Zobrazit profil
« v: 12. Červen 2011, 16:16 »

Jiz pracuji s platformou A200 (jako pouhy uzivatel) nejakych par let a za tu dobu se mi povedlo objevit par bugu. Nektere cas opravil, nektere zustaly a nektere navzdy zustanou. Zajimalo by me, s jakymi chybami jste se na jednotlivych modelech setkali ? Smajlík

C902:
-restarty - zpocatku to bylo k nevydrzeni, ale to si s prvnimi kousky A200 asi zazil kazdy z nas Smajlík
-tlacitko zkratek - pri kontrole aktualizace softwaru vypadlo, sem tam i samovolne

C510:
-ma ho babicka .. ani nevite jak ji stve ze dorucenka o poslani sms vzdy ukaze o 2h nizsi cas Cheesy

Elm:
-java - SE pravdepodobne sÂťoural i jo javy a vysledkem je ze vetsina her se neuveritelne dlouho nacita, zvuky nefunguji jak maji, grafika je nekompletni ci zprehazena apod
-zvoneni - jiz ponekolikate se mi stalo ze telefon odmita zvonit pri prichozim hovoru, budiku, nove sms a jinych systemovych zvucich. pri poslechu hudby ale zadny problem neni .. SEUS vzdycky tak na mesic pomuze
-samovolne stisky klaves - neni nic milejsiho nez kdyz pisete text a do toho se zacne sama zvysovat hlasitost, mackat kontextova tlacitka atd, ackoliv jste se jich samozrejme ani nedotkli.. opet SEUS pomuze na mesic az dva
-fotoaparat - pri prvnim ostreni na chvilku zamrzne, ackoliv kamarad ma Elm s prvni verzi sw a nic takoveho nema ...
-a o slavne T9 jsem toho jiz napsal azaz Cheesy jen nevim, jestli to je bug, nebo "specifikace"

tak .. ted se pochlubte vy, zajima me to Cheesy
uložena

HPM-65 forever !!!
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Červen 2011, 16:24 »

co se tyka dorucenky u C510 - jedna se o spatne nastavene casove pasmo, reseni zabere tak deset vterin... V praci se s tim potkavam snad kazdy tyden Smajlík
uložena
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Červen 2011, 16:47 »

sakra.. az babcin mobil uvidim tak to ocekuju .. dik Cheesy

edit - teda, cekal jsem decentni smajliky .. necham jich
uložena

HPM-65 forever !!!
C510
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Červen 2011, 17:10 »

Elm:
-java - SE pravdepodobne sÂťoural i jo javy a vysledkem je ze vetsina her se neuveritelne dlouho nacita, zvuky nefunguji jak maji, grafika je nekompletni ci zprehazena apod
-zvoneni - jiz ponekolikate se mi stalo ze telefon odmita zvonit pri prichozim hovoru, budiku, nove sms a jinych systemovych zvucich. pri poslechu hudby ale zadny problem neni .. SEUS vzdycky tak na mesic pomuze
-samovolne stisky klaves - neni nic milejsiho nez kdyz pisete text a do toho se zacne sama zvysovat hlasitost, mackat kontextova tlacitka atd, ackoliv jste se jich samozrejme ani nedotkli.. opet SEUS pomuze na mesic az dva
-fotoaparat - pri prvnim ostreni na chvilku zamrzne, ackoliv kamarad ma Elm s prvni verzi sw a nic takoveho nema ...
-a o slavne T9 jsem toho jiz napsal azaz Cheesy jen nevim, jestli to je bug, nebo "specifikace"
s javou nemam problem, ani so zvoneniami a uz vobec nie so samovolne sa stlacajucimi tlacitikami!  Roll Eyes Grin Grin
Fotoaparat sa pri prvom ostreni sekne...to je pravda. a T9 no dajme tomu ze hej.
Inak - fotak Elmu je z mojho pohladu o 100 percent lepsi oproti tomu v C510 Smajlík
uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
michalko58
Uzivatel
Telefon: T29, T68i, T610, K600i, K610i, K530i, X10 Mini Pro, momentalne Elm

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Červen 2011, 21:30 »

ELM

- Neviem preco, ale v zozname hovorov obcas pri nejakom (nahodnom) kontakte zabudne, ze ho ma v tel. zozname a ukazuje len cislo. Zalezi asi ako sa telefon vyspi...
- Pri pisani na icq (java) sa obcas stane akoby sa postlacali ine tlacidla (vacsinou lave softwarove), pripadne pismena, ktorych som sa ani nedotkol
- na druhom Elme, co mame doma sa zas stava, ze je taky celkovo spomaleny a pomoze az SEUS.
- niekedy sa z nicoho nic vypne - uplne nahodne a nepredvidatelne
uložena
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Červen 2011, 13:05 »

Elm:
s javou nemam problem, ani so zvoneniami a uz vobec nie so samovolne sa stlacajucimi tlacitikami!  Roll Eyes Grin Grin
Fotoaparat sa pri prvom ostreni sekne...to je pravda. a T9 no dajme tomu ze hej.
Inak - fotak Elmu je z mojho pohladu o 100 percent lepsi oproti tomu v C510 Smajlík

mno, asi jak zvoneni, tak java atd je asi zalezitost dle kusu telefonu .. sekani foÂťaku me nekdy pekne vytoci, ale jiste to neni nic co by se dalo opravit (s prichodem novyho fw, i kdyz pochybuju ze nejakej bude). a souhlasim, foÂťak C510 nema se zbytkem rady cyber-shot nic spolecneho. Ach jak me cyber-shoty chybi... Sad ne proto ze by fotily o kdovijaklip, ale kazdej z nich mel krytku foÂťaku ..
uložena

HPM-65 forever !!!
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Červen 2011, 13:13 »

ELM

- Neviem preco, ale v zozname hovorov obcas pri nejakom (nahodnom) kontakte zabudne, ze ho ma v tel. zozname a ukazuje len cislo. Zalezi asi ako sa telefon vyspi...
- Pri pisani na icq (java) sa obcas stane akoby sa postlacali ine tlacidla (vacsinou lave softwarove), pripadne pismena, ktorych som sa ani nedotkol
- na druhom Elme, co mame doma sa zas stava, ze je taky celkovo spomaleny a pomoze az SEUS.
- niekedy sa z nicoho nic vypne - uplne nahodne a nepredvidatelne

- taky se mi stava, ale mam v telefonu 108 cisel a v kontaktu jsem s taks patnacti, takze si to vetsinou dokazu odvodit .. ale to je jen detail, i kdyz neprijemny
- jsem moc rad ze to neni vada u me - kdyz jsem obcas na skypu, podobne jako tobe se mi mackaji i jina tlacitka a to me priserne stve. hlavne ovladani hlasitosti, to zabere celej desplej .. vzdy dva tydny po seusu v poho, pak to je zase zly ..
- celkove zpomaleni ? neni to nejakej brand firmware, nebezi na pozadi moc her atd ? nebo me se hrozne zpomali kdyz ho par dni nevypnu ..
- samovolnymi restarty trpela a200 vzdycky, ale tedka je to uz jen vyjimacna zalezitost ne ? Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
michalko58
Uzivatel
Telefon: T29, T68i, T610, K600i, K610i, K530i, X10 Mini Pro, momentalne Elm

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 13. Červen 2011, 14:02 »

To celkove spomalenie nie je na mojom Elme, ale na otcovom. On tam nema nejak vela aplikacii a vyuziva hlavne (da sa povedat iba) gmail. Celkove spomalenie je oproti mojmu dost viditelne. Netusim cim to je, lebo ma presne ten isty FW ako ja. Nebrandovany, najnovsi oficialny a na pozadi nebezi nic. Taktiez ho na noc vypina, cize tym by to byt nemalo. Je to divne.

Kazdopadne oproti mojej, nastastie uz byvalej, x10 mini pro, je toto uplne nic. Vydrz baterie je paradna, telefon v podstate poslucha a robi to, co ma, na rozdiel od androidu, ktory si robi co chce.  Tongue A to som nanho skusal vselijake figle  Grin

SE by mal konecne pochopit, ze len Android nie je spravna cesta, a ze ludia chcu klasicky, nedotykovy, dobre vybaveny telefon.  Angry
uložena
C510
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Červen 2011, 15:19 »

Ach jak me cyber-shoty chybi... Sad ne proto ze by fotily o kdovijaklip, ale kazdej z nich mel krytku foÂťaku ..
no ...s odstupom casu sledujem, ze krytka je tam tak na dve veci - jednou z nich je aby sa pod krytkou drzala hrba prachu ktora tam zostane a druhou je fakt ze krytka pri kazdom zavreti a otvoreni sosovku jemne poskriabe. Takze nemozem suhlasit s tym ze by som chcel krytku opat. Naopak na Elme krytka nie je ....a sosovka sa nespini a ani sa neposkrabala - zrejme aj vdaka tomu ze je telefon prijemne prehnuty a sosovka sa nedotyka povrchu ked je telefon polozeny.
uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 13. Červen 2011, 16:00 »

Iked to sem nepatri, lebo sa jedna o K770i a teda o DB2020. Ale pri animovanej teme sa neustale po urcitom case vypne. Isty cas som si myslel, ze to robim ja, ze som to nechtiac vypol pri manipulacii. Ale po nastaveni klasickeho menu bez animacie (clarity) bez restartu az do teraz, medzitym by sa mi to pri theme s animaciou uz minimalne 3x vyplo.

Co sa tyka g502 tak pri tom ako ho intenzivne vyuzivam, hlavne stale vysi na nete. Tie obcasne restarty sa daju pochopit :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 13. Červen 2011, 18:10 »

To celkove spomalenie nie je na mojom Elme, ale na otcovom. On tam nema nejak vela aplikacii a vyuziva hlavne (da sa povedat iba) gmail. Celkove spomalenie je oproti mojmu dost viditelne. Netusim cim to je, lebo ma presne ten isty FW ako ja. Nebrandovany, najnovsi oficialny a na pozadi nebezi nic. Taktiez ho na noc vypina, cize tym by to byt nemalo. Je to divne.

Kazdopadne oproti mojej, nastastie uz byvalej, x10 mini pro, je toto uplne nic. Vydrz baterie je paradna, telefon v podstate poslucha a robi to, co ma, na rozdiel od androidu, ktory si robi co chce.  Tongue A to som nanho skusal vselijake figle  Grin

SE by mal konecne pochopit, ze len Android nie je spravna cesta, a ze ludia chcu klasicky, nedotykovy, dobre vybaveny telefon.  Angry

to teda taky netusim. mozna zkusit reklamaci ... ale jestli to tvymu tatovi nevadi tak je to jedno Smajlík

hele jako souhlas s tebou, klasiky sou mi nejmilejsi Smajlík jak jsi psal - vydrz, dale vetsi odolnost (i kdyz uz jsem se naucil s telefonem hezky zachazet), prakticky blbuvzdorny .. a zaroven doufam ze se mnu sdilis nazor, ze misto nejakyho *****niho Yenda moh se udelat jakykoliv A200 navic ... protoze A200 bylo jediny co tak umel, mam pocit ze Androidy neni to jeho prave orechove. nemam tim na mysli uplne od nich odejit, ale doplnovat sortiment i klasikama (aspon sem tam).. ale stojim si za svym ze SE jde z kopce a nemyslim ze nas bude jeste dlouho zlobit.. a jestli ho koupi cinani, tak tu klasik bude dost Cheesy
uložena

HPM-65 forever !!!
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 13. Červen 2011, 18:13 »

Z platformy A200 mam v aktivni sluzbe W995 a C902 Smajlík

W995:

Mam.li sluchatka v jack konektoru a nekdo mi vola - telefon jen problikne, hovor se prijme a ja dotycneho slysim, ale on me NE!
(kdo vi, jestli by fungoval mikrofon na sluchatkach - pokud by byl pritomen)

Kdyz chci zpet zavolat na to cislo - do seznamu volanych cisel se dostanu, ale zavolat nelze - telefon nereaguje na "zelene tlacitko".

Jakmile vsak vytahnu sluchatka, tak uz volat lze...

Jina situace je, kdyz mam v jacku sluchatka a ja iniciuji hovor - pak zavolat lze - telefon reaguje na "zelene tlacitko"

Jinak jsem zjistil takovou kravinku - mam na smerove klavese doprava nasteveneho spravce souboru, paklize vyÂťukam kombinaci a dostanu se do servisniho menu a vyjdu z nej - tzn. opet se ocitnu ve spravci souboru - nefunguje ani prava ani leva kontextova klavesa... Jen kdyz se v nabidce posunu - napr na polozku hudba - pak zminovane klavesy funguji...

Se sluchatky v jacku mam jeste jednu historku - doslo k nejakemu bugu a nenacetl se nazev pisnicky, prehravani slo spustit - ale neslo vypnout  Grin - pokazde doslo ke stiseni zvuku a pauze - a prehravani pak zase zacalo... Pomohl az "cervene" sluchatko  Mrknutí

Pokud si v Mediich prohlizim foto - po nejake dobe mi mizi ikonky her, ale i nahledy foto.

Obcas neslo zobrazit foto - telefon napsal, ze " foto je moc velke pro toto pouziti " Grin

Pokud nemam telefon vysunut-pracuji na nem-a pak pohasne (ne uplne) podsviceni klaves na casti s displejem-vysunu-li v tom momente telefon - zminovane klavesy se opet rozzari, ale podsviceni alfanumericke klavesnice se vypne. Je nutne telefon zasunout a znovu vysunout  Smajlík

Ale zase reset byl opravdu exotickou zalezitosti... Zazil jsem snad jen jeden.

C902:

Z pocatku opravdu tragedie, co se poctu resetu tyka. Nove verze FW vsak opravdu pomahaly. Nyni se sem tam podari telefon resetovat, ale neni to nic strasneho a jiz to nebrani pohodlnemu pouzivani telefonu jako drive, kdy jsem treba poslouchal hudbu a najednou (dost casto) se vypl zvuk a ja vytahnu telefon z pouzdra a vidim cerny diplej a modre rozsvicenou spousÂť fotoaparatu...

Reset pri pameÂťove narocnejsich hrach (u W995 se nacetly korektne)

Pokud si v Mediich prohlizim foto - po nejake dobe mi mizi ikonky her , ale i nahledy foto.

Obcas neslo zobrazit foto, v nahledu se zobrazil takovy divny bily obdelnicek.

Celkova pomalost telefonu a hlavne medii, ale tady to spis bylo zavineno HW telefonu, myslim si, ze tu A200 zvladal jen tak tak  Mrknutí
« Poslední úprava: 13. Červen 2011, 18:15 od verbatim » uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 13. Červen 2011, 18:15 »

Ach jak me cyber-shoty chybi... Sad ne proto ze by fotily o kdovijaklip, ale kazdej z nich mel krytku foÂťaku ..
no ...s odstupom casu sledujem, ze krytka je tam tak na dve veci - jednou z nich je aby sa pod krytkou drzala hrba prachu ktora tam zostane a druhou je fakt ze krytka pri kazdom zavreti a otvoreni sosovku jemne poskriabe. Takze nemozem suhlasit s tym ze by som chcel krytku opat. Naopak na Elme krytka nie je ....a sosovka sa nespini a ani sa neposkrabala - zrejme aj vdaka tomu ze je telefon prijemne prehnuty a sosovka sa nedotyka povrchu ked je telefon polozeny.

jako ano, prach je previt, ale pro me lepsi trocha prachu a trochu poskrabany plasty pod tim (sklicko cocky se mi nepodarilo ani na K750i, ani na C902 nikdy odrit), protoze staci jeden nesikovny par a nikdy nevis esli jsi se trefil na zadni kryt nebo prave misto s cockou .. ale je to dosti osobni nazor Smajlík
presto prave krytka foÂťaku delala moji (ted uz kaput Sad ) C902 vyjimecnou. na prvni pohled totiz zadna krytka ani cocka videt neni a tak napis 5.0mpx vzbuzoval pri prvnim kontaktu telefonu s lidmi celkem zvedavost .. to bylo vzdycky ,,kde to ma foÂťak ? mas tu 5mpx a zadnej tu neni . sis to tam napsal !!''. pak sem to vitezoslavne odsoupl a vsichni zirali Cheesy
uložena

HPM-65 forever !!!
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 13. Červen 2011, 18:19 »

Iked to sem nepatri, lebo sa jedna o K770i a teda o DB2020. Ale pri animovanej teme sa neustale po urcitom case vypne. Isty cas som si myslel, ze to robim ja, ze som to nechtiac vypol pri manipulacii. Ale po nastaveni klasickeho menu bez animacie (clarity) bez restartu az do teraz, medzitym by sa mi to pri theme s animaciou uz minimalne 3x vyplo.

Co sa tyka g502 tak pri tom ako ho intenzivne vyuzivam, hlavne stale vysi na nete. Tie obcasne restarty sa daju pochopit :-)

K770i a celkove platforma A100 a restarty ? to bych neveril Smajlík co treba mobile ram booster nebo jak se to menuje ? to by mohlo pomoci..
G502 je zlatej mobil. ne barvou ale spolehlivosti. mel jsem ho par dni a zadny problem.
ale vis co .. zalezi kdy se restartuje .. kdyz treba poslouchas hudbu v buse tak to prehlidnes s klidem .. ale v momente kdy mas v opere rozepsanej dlouhej text a pak se resetuje, to je zly Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 13. Červen 2011, 18:26 »

Z platformy A200 mam v aktivni sluzbe W995 a C902 Smajlík

W995:

Mam.li sluchatka v jack konektoru a nekdo mi vola - telefon jen problikne, hovor se prijme a ja dotycneho slysim, ale on me NE!
(kdo vi, jestli by fungoval mikrofon na sluchatkach - pokud by byl pritomen)

Kdyz chci zpet zavolat na to cislo - do seznamu volanych cisel se dostanu, ale zavolat nelze - telefon nereaguje na "zelene tlacitko".

Jakmile vsak vytahnu sluchatka, tak uz volat lze...

Jina situace je, kdyz mam v jacku sluchatka a ja iniciuji hovor - pak zavolat lze - telefon reaguje na "zelene tlacitko"

Jinak jsem zjistil takovou kravinku - mam na smerove klavese doprava nasteveneho spravce souboru, paklize vyÂťukam kombinaci a dostanu se do servisniho menu a vyjdu z nej - tzn. opet se ocitnu ve spravci souboru - nefunguje ani prava ani leva kontextova klavesa... Jen kdyz se v nabidce posunu - napr na polozku hudba - pak zminovane klavesy funguji...

Se sluchatky v jacku mam jeste jednu historku - doslo k nejakemu bugu a nenacetl se nazev pisnicky, prehravani slo spustit - ale neslo vypnout  Grin - pokazde doslo ke stiseni zvuku a pauze - a prehravani pak zase zacalo... Pomohl az "cervene" sluchatko  Mrknutí

Pokud si v Mediich prohlizim foto - po nejake dobe mi mizi ikonky her, ale i nahledy foto.

Obcas neslo zobrazit foto - telefon napsal, ze " foto je moc velke pro toto pouziti " Grin

Pokud nemam telefon vysunut-pracuji na nem-a pak pohasne (ne uplne) podsviceni klaves na casti s displejem-vysunu-li v tom momente telefon - zminovane klavesy se opet rozzari, ale podsviceni alfanumericke klavesnice se vypne. Je nutne telefon zasunout a znovu vysunout  Smajlík

Ale zase reset byl opravdu exotickou zalezitosti... Zazil jsem snad jen jeden.

C902:

Z pocatku opravdu tragedie, co se poctu resetu tyka. Nove verze FW vsak opravdu pomahaly. Nyni se sem tam podari telefon resetovat, ale neni to nic strasneho a jiz to nebrani pohodlnemu pouzivani telefonu jako drive, kdy jsem treba poslouchal hudbu a najednou (dost casto) se vypl zvuk a ja vytahnu telefon z pouzdra a vidim cerny diplej a modre rozsvicenou spousÂť fotoaparatu...

Reset pri pameÂťove narocnejsich hrach (u W995 se nacetly korektne)

Pokud si v Mediich prohlizim foto - po nejake dobe mi mizi ikonky her , ale i nahledy foto.

Obcas neslo zobrazit foto, v nahledu se zobrazil takovy divny bily obdelnicek.

Celkova pomalost telefonu a hlavne medii, ale tady to spis bylo zavineno HW telefonu, myslim si, ze tu A200 zvladal jen tak tak  Mrknutí

Zajimavy postrehy z W995 .. obrazek moc velkej Cheesy
mno ja si myslim, ze resety jsou u W995 takrka vylouceny diky velky ram (myslim teda). Na C902 to zezacatku padalo priserne to mas recht, ale i potom to zustalo pomaly a hlavne v mediich podle me hlavne kvuli ty ramce. co me na C902 vadilo, pak prave dementni media - na Elmakovi hudbu minimalizuju a nic se nedeje, protoze se minimalizuje jen hudebni cast medii. v starsich A200 se minimalizovavaly nacteny "cely media" (nevim jak to popsat), takze to mobil kterej se s RAM nedostal nad 2.5mb nemohl utahnout ..

prosimte to by me zajimalo - na C902 se mi sekaly hry kdyz sem mel pusteny herni zvuky. na elmakovi to nepoznam, tam je cela java nejak blba. Ale podival by jsi se mi jak to je treba u W995 ? zkus treba nejakou tu zavodni ferrari a povez mi jestli je to se zvuky pomalejsi .. diky moc Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Bugy platformy A200
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 15 dotazů.