SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oprava x10 mini pro - sluchatko
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Oprava x10 mini pro - sluchatko  (Zobrazeno 2929 x)
Lukmas
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 26. Květen 2011, 12:49 »

Ahoj, po padu na kole s telefonem mi nefunguje sluchatko telefonu (reproduktor pro hovory). Tento dil jsem bohuzel nikde nenasel,poradi nekdo? Je nutne tento dil pajet, nebo ho  jednoduse vymenim.  Rozebiral nekdo celou x10 mini pro?  Dekuji za rady. Telefon je v zaruce u VF, bohuzel pri pau lehonce naprasklo i kryci sklicko displeje, takze reklamaci bych urcite neuhral..
uložena
Wartof
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE x10 mini pro, Nokia n900

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Květen 2011, 15:35 »

Cau, kde sehnat reproduktor ti neporadim. Ale vymena je hodne jednoducha, oproti modelu x10 mini nemusi nikde nic sroubovat atd. Staci zapomoci nejakeho silnejsiho trsatka sundat predni kryt, ve kterem je umisten reproduktor. Nic se nepaji atd.
uložena
Lukmas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Květen 2011, 08:49 »

Aha, diky, tak to je fajn. Ten repracek snad sezenu, jeste obejdu mistni opravny... A ten kryt sundam jak, presne jsem to nepochopil, vysunu klavesnici a zespodu to nejak vycvaknu? Zkusim jeste najit nejake video, abych ho nezlomil... Diky
uložena
Wartof
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE x10 mini pro, Nokia n900

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 27. Květen 2011, 16:42 »

Vysun klavesnici, drz telefon jako by jsi psal na qwerty klavesnici a otoc jej. Zde do praveho horniho rohu opatrne zasun trsatko a pomalu jed doleva dokud nevycvaknes vsechny zapadky. Jde to trochu ztuha, tak si s tim pohraj. Kryt pote sundas, jen si dej pozor, at neprtrhnes kabel, musis jej odpojit. Ted mas predni kryt sundanej a v klidu si muzes vymenit repracek. Pak jen jeste poradim, jakmile budes nasazovat kryt nazpet,  dela se to bud z prave, nebo leve strany (ted si nemuzu vzpomenout, je to uz delsi dobu co jsem jej opravoval), poznas to podle zobacku... Kdyz by si je ohnul, tak uz kryt nebude sedet v zapadkach. A taky mysli na zapojeni kabele zase z5, parkrat se mi stalo, ze jsem na to zapomnel Cheesy . Tot asi vse, urcite koukni po nejakem videu, ale neni to nic sloziteho.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oprava x10 mini pro - sluchatko
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.