SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 03:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: RAM problem P900
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: RAM problem P900  (Zobrazeno 4674 x)
petusko22
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 29. Říjen 2005, 19:35 »

Tak mam problem s mojim smartom a mohol by mi ho niekto objasnit,pripadne pomoct vyriesit?  Ked zapnem telefon a skontrolujem si kapacitu RAM, tak mi ukaze asi 7 MB co je cca. 40% ( program Sman ) .Ale spustim operu,zacnem surfovat a pamat sa mi pomaly, ale isto zacne stracat.Pri surfovani po wapovych strankach to az take markantne nie je.Ale ked prezeram webove stranky, po takej hodinke a nacitani dvadsiatich web stranok sa RAM zmensi na nepouzitelnu hodnotu ( pod 5% , co je pod 1 MB ). V takom pripade vymazem cache pamat,ukoncim operu, dam compact memory, ale to nepomoze. RAM pamat,po vypnuti opery uz ostane na mizernej hodnote ( pod 15% co je asi 2MB ),nech robim co chcem.A majitelia SE P900 vedia, ze to je nepouzitelna RAM. Vtedy pomoze len vypnut a zapnut phone.Vtedy je tych 7 MB a 40%  RAM pamate naspat.Ale ja nechcem vypinat a zapinat phone kazde 2 hodiny.Tak mi prosim poradte,co s tym.By the way, na starej P800 mi to robilo tiez. Vstavany browser je na web nepouzitelny, a Netfrontu na tento popisany problem netreba ani 2 hodiny.Ten to stiha do 20 minut.Tak vopred dakujem za podnety,rady a skusenosti.
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #1 v: 30. Říjen 2005, 01:12 »

Kup si p910 a mas po broblemu,svuj problem zadnym programem nevyresis,zadny task manager a jine programy na uvolnovani pameti nepomuzou,mazani cache nepomuze,je vzdy mene pameti nez pred otevrenim.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Říjen 2005, 08:36 »

Nevim zda by to P910i uplne vyresila, ikdyz je pravda, ze ma jednou tolik vetsi ram nez P900. Nemas tam hozenej nejakej program, kterej by to mohl takhle zpomalovat a je to P900 flashnuta na P910i?
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
kmozis
Anonym
« Odpověď #3 v: 30. Říjen 2005, 10:20 »

To, co tady popisujes, jsem se svou byvlou P900 prodelal take. Nekdy mi opera behem nacitani stranek kvuli tomu i padala.
P910i uz takove problemy nema...
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #4 v: 30. Říjen 2005, 11:28 »

Presne tak p910i uz takovy problem nema,po rozjeti systemu ma 21MB,po spusteni opery a dluhodobem surfovani a nacitani slozitych strranek nebo velkeho vetsiho mnozstvi stranek se to propadne na 15MB a niz uz to neleze,po uzavreni opery se to uz na 21Mb nevrati,jenze to u p910i nevadi.Kdezto u p800,p900 ktera ma po rozbaleni systemu nejakych 8Mb se to operou pekne vyzdime a musi se tel vypnout,i kdyz operu clovek zavre,pouzije nejaky program na uvolneni pameti tak se mu tam vrati jen par mega,nikdy uz tam nezbyde 8Mb,ale treba jen 3Mb oteviraci pameti,coz je nepouzitelne.To je problem p800 i p900.Ale jen pro toho kdo hodne vyuziva operu a naplno.Ten kdo jde na internet pres operu na par stranek na chvilku tak takove problemy nezaznamena
uložena
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Říjen 2005, 20:44 »

Caute! Je normalne ze mi na P910i ubudne kazdy den 2-3% RAM? Po 6 dnoch mi ubudne asi 14% a ak to pojde takto dalej tak budem na 0%. Samozrejme ked Pcko vypnem a zapnem tak sa vsetko vrati spat (asi 66%). Ale ja mam zvyk mat mobil zapnuty 24 hodin denne a preto sa pitam. Je to normalne?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #6 v: 30. Říjen 2005, 20:52 »

A nezustava Ti neco otevreneho ? Mne telefon jede v kuse treba 3tydny a tohle se mne nestava.
uložena
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 31. Říjen 2005, 08:00 »

Nie! Ked zapnem fon tak mam asi 62% vecer ked vsetko vypnem cez Smana tak mi ostane mozno 58%.  Sad
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #8 v: 31. Říjen 2005, 08:07 »

No a neni to prave tim, ze chodis na net ? To Ti pak SMan nepomuze, jedine ten restart.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #9 v: 31. Říjen 2005, 08:27 »

zkus par dni pockat. Ja ram na p910 vubec nesleduji, ale kdyz se sem tam podivam, tak mam vzdy obsazeno vice, nez po restartu i kdyz apps ukoncim. Tak exaktne jako Ty bych to zacal merit, az pri realnem problemu s nedostatkem ramky
uložena
bajlak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 01. Listopad 2005, 16:53 »

Mam stejny problem ja mam 5300 KB RAM pri zapnuti telefonu. Pustim operu, cokoliv jinyho nemam tam skoro nic cim to je a mam p900@p910 Jak se toho zbavim ??
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #11 v: 01. Listopad 2005, 19:51 »

No je to prave tou Operou, nacitani stranek atd.
uložena
bajlak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 02. Listopad 2005, 16:21 »

No ale ja i kdyz operu treba ani neotevru po zapnuti tel mam 5300 Kb a to je dost malo pustim cokoliv treba zpravy mp3 player a neni tam nic co as tim ?
uložena
bajlak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 03. Listopad 2005, 15:18 »

Tak mi asi nekdo nepomuze  Cry
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #14 v: 03. Listopad 2005, 15:23 »

ale to co popisujes je celkem normalni u p900, malo ramky byl a je proste problem tohoto pristroje. Na to pomoc neni. I kdyz mam pocit, ze jsem nekde cetl, ze po restartu telefonu mivaji majitele folno tak kolem 7-8 MB volnych. Ale to musi rici nejaky p900ar. Jedina pomoc je nenechavat bezet apps na pozadi.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: RAM problem P900
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 16 dotazů.