SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mate Sony Ericsson s Androidem a pouzivate root? Pak pozor na zaruku
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mate Sony Ericsson s Androidem a pouzivate root? Pak pozor na zaruku  (Zobrazeno 40744 x)
Srandista
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 09. Červen 2011, 18:34 »

Ludia byt vami, tak si dam bacha aj na starsie telefony... Trosku som patral po nete a narazil som na toto:

Cituji
In the latest release of Emma a new feature has been implemented: TDS – Tampered Device Service which detects if the software of the phone has been modified or rooted.

Modified SW is out of warranty. However, the consumer should be offered to buy back the warranty at own expense. In short; this is done by swapping the board, as an out of warranty repair. Once the board is changed, repair can be done according to SEMC repair process.

Cize upraveny soft by sa mohol pri oprave hodne predrazit...

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #106 v: 10. Červen 2011, 07:25 »

X10 Mini je pri pripojeni na Emma (samozrejme myslen telefon s vlastni ROM) bez problemu...
uložena
Srandista
Uzivatel
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 10. Červen 2011, 07:46 »

Chcem len podotknut, ze ten obrazok nie je odo mna... Len som chcel ludi upozornit, co by sa mohlo stat s upravenym FW, nech nie su nahodou nemilo prekvapeny...
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 11. Červen 2011, 00:02 »

tak toto je teda naloz. doteraz som patril skor medzi SE pozitivnych ludi ale tymto si to u mna riadne posrali...  ved to je absolutne absurdne, najprv mi neumoznia prehranie fw, zrusia mi zaruku a k tomu mi este ponuknu ze si mozem zaruku kupit naspat? Dakujem SE.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 11. Červen 2011, 10:27 »

X10 Mini je pri pripojeni na Emma (samozrejme myslen telefon s vlastni ROM) bez problemu...

Telefon s tvoji ROM nema kompletne prekopanej build.prop, jako "opravdove" custom ROM, ne? Jinak sorry za pohrdani:) Cyanogen mne zkazil.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #110 v: 11. Červen 2011, 17:23 »

Kompletne ne, jen par tweaku Smajlík. Kazdopadne pro detekci staci i pritomnost superuser, coz samozrejme v ROM mam Smajlík
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #111 v: 13. Červen 2011, 06:52 »

ved to je absolutne absurdne, najprv mi neumoznia prehranie fw, zrusia mi zaruku a k tomu mi este ponuknu ze si mozem zaruku kupit naspat? Dakujem SE.
Kde to nabizeji? To jsem jeste nevidel...
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 13. Červen 2011, 10:23 »

vid srandistov prvy prispevok na tejto stranke

Cituji
Modified SW is out of warranty. However, the consumer should be offered to buy back the warranty at own expense. In short; this is done by swapping the board, as an out of warranty repair. Once the board is changed, repair can be done according to SEMC repair process.

ta druha cast prispevku mi vsak nejak vypadla z kontextu takze ako to vlastne je? ze aby sa mi vratila zaruka mi musia vymenit zakladnu dosku? Shocked
uložena
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 13. Červen 2011, 11:48 »

no pochopil jsem to asi jako ty: pokud chces zpet zaruku, vymeni ti za penize zakladni desku, tim padem mas nove imei a zaruku
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #114 v: 13. Červen 2011, 12:43 »

ÂŽasnu. SE jen tak dal!
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #115 v: 14. Červen 2011, 14:39 »

Zajimave, toho jsem si nevsiml, zjistim detaily
uložena
beck5
Uzivatel
Telefon: Se Xperia X10i sw: 2.3.3

Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 24. Červenec 2011, 10:59 »

Zajimave, toho jsem si nevsiml, zjistim detaily

No ako Jozko zistil si nieco o tom viac
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #117 v: 24. Červenec 2011, 11:18 »

no v podstate nakonec nebylo co zjisÂťovat - pokud se necha vymenit zakladni deska (v podstate novy telefon a novy IMEI), mate novou zaruku... Nic vic, nic mene... Spise ale nyni resim, jak obejit tu detekci tak, aby mi SEUS prehral firmware i na upravenem telefonu
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #118 v: 24. Červenec 2011, 12:49 »

s origo ROM by stacilo jenom odrootovat,u upravenych asi nahrat originalni build prop.je ale hodne dobry mit flasher a v nem firmwary na vsechny telefony se kterejma pracujes,muzes si prehrat firmware stejne jako pres A2 uploader a nic neresis,i kdyby skoncila free akce wotanu
edit: jenze je nutny sehnat firmwary pro flasher (ja mam treba jenom pro X8 a to 2.1.1.C.0.0)
« Poslední úprava: 24. Červenec 2011, 13:06 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Joza
Anonym
« Odpověď #119 v: 02. Srpen 2011, 07:06 »

Trochu to tady ozivim, zacal jsem testovat root u modelu Arc a jednotlive aspekty, jak na nej...
- na zacatku Arc s rootem a odemknutym bootloaderem
- pred pripojenim k Emma jsem odstranil superuser.apk a provedl relock bootloaderu
- zbytek zmen v systemu jsem nechal

A Emma v pohode, takze takto to jde urcite... Tim padem bych se rootu ani odemknuti bootloaderu nebal...
Jen teda relock bootloaderu si vyzadal update FW, tel totiz po nem nenajel...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mate Sony Ericsson s Androidem a pouzivate root? Pak pozor na zaruku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.