SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Duben 2025, 15:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mate Sony Ericsson s Androidem a pouzivate root? Pak pozor na zaruku
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mate Sony Ericsson s Androidem a pouzivate root? Pak pozor na zaruku  (Zobrazeno 41186 x)
marosf
Uzivatel
Telefon: SE Xperia arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 27. Květen 2011, 07:12 »

HTC si to zrejme moze dovolit, nakoniec v porovnani so SE je to maly vyrobca.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #91 v: 27. Květen 2011, 07:14 »

No, nejsem si uplne jisty, jestli je SE proti HTC maly vyrobce... Kdysi mozna...

http://www.mobilmania.cz/clanky/top-10-svetovych-mobilnich-vyrobcu-za-prvni-ctvrtleti/sc-3-a-1316370/default.aspx
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 27. Květen 2011, 08:22 »

marosf:: opravdu v dnesni dobe tvrdit, ze HTC je maly vyrobce? koukni na ty vysledky prodeje, vcera jsem na to koukal a bylo mi skoro smutno, ze se SE dostal na uroven cinskych HUAWEII. HTC jede hodne solidne uz par let a SE docela dost drti - troufam si tvrdit, ze obrat nastal s (ne)vyrabenim X1i pro SE.
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 27. Květen 2011, 12:30 »

Zajimalo by me jak to bude s X10 po updatu na 2.3ku. Budou taky u ni kontrolovat root?  Huh
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Joza
Anonym
« Odpověď #94 v: 27. Květen 2011, 12:33 »

Testni a dej pak vedet Smajlík
uložena
Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 27. Květen 2011, 13:44 »

Vim ze to jeste neni jak zjistit, ale zeptal jsem se jenom jestli se nekde neco nesuska nebo nejake zakulisni informace nejsou.  Mrknutí
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Radek178
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 28. Květen 2011, 10:36 »

Ahoj, potreboval bych poradit. Prave dnes se rozhoduju koupit prvni dotykovej tel. Bud X8 nebo X10 mini. Postupne bych chtel upgradovat Android az na 2.3 a dal, jak budou vychazet. Pri precteni tohoto clanku silne uvazuju o tom, ze SE uz nechci ani videt, pritom poslednich nekolik let pouzivam jen SE. Nerozumim bootloaderum a rootnuti, takze se zeptam polopate. Pokud si do tel. nahraju soft s vyssi verzi Androida z XDA, tak jsem prisel o zaruku? Jsem v tomto lama a potreboval bych objektivne poradit od nekoho, kdo se v tom vyzna. Dnes totiz musim vybrat mobily, protoze mne konci 2leta lhuta u operatora.

Jestli jo, tak kupuju LG nebo Samsung. Jak si dovoluji nepovolit prehrani Seusem? To je prece naprosta blbost, co kdyz jsem si tel. flashnul az po zaruce? Je otresny, ze nepovoli napriklad telefonu po zaruce prehrat doma FW a tim padem me nuti jit do servisu a platit za to. Po zaruce uz jim to prece muze byt jedno, ne? Nejsem ten typ, co meni tel, co pul roku. Nektery mam treba 3 roky a dyl.
Tam uz je to pripadne nic nemuze stat a navic, jak jsem se docetl, tak HTC telefony sam odekmne, tak co SE vymysli za pi.oviny? Nejenze jejich aktualizace Androida jsou opozdene, nekde je ani pry nenabidnou, ale jeste tohle. To je fakt asi konec pro SE, pokud je to teda vse pravda.
« Poslední úprava: 28. Květen 2011, 10:38 od Radek178 » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #97 v: 28. Květen 2011, 11:15 »

X8 ani X10 Mini zatim SEUSem detekovany nejsou, oficialne si je na Android 2.3 ani dalsi verze nikdy neprehrajes...
Po zaruce muzes na flasohovani pouzivat jine alternativni metody, treba flasher prave z XDA. U novych telefonu roku 2011 pak je nejrychlejsi metoda pres ADB a odemknuty bootloader, to se ale netyka X10 Mini ani X8

Edit - dle prispevku v tematu k novemu OS 2.3.3 je zrejme, ze pokud pred pripojenim k SEUS provede unroot a smazete superuser, seus nic nepozna. Je tedy dost mozne, ze se skutecne detekuje pouze bootloader. V tom pripade ma kazdy, kdo to chtel jen zkusi odemknout a nic nenahral docela pech. PS: ani po aktualizaci skrze WotanServer se Emma neplete...
« Poslední úprava: 28. Květen 2011, 15:06 od Jozef Cmar » uložena
Radek178
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 28. Květen 2011, 15:35 »

Diky moc, sice tomu poradne nerozumim, ale hledam po netu dal. Mel jsem sem napsat driv... BOhuzel u O2 nemaji zadny letosni model od SE, takze musim vybirat ze starsich. Ale jsem rad, ze aspon u nich na to kaslou.
uložena
dartananr
Uzivatel
Telefon: xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 01. Červen 2011, 21:38 »

Uz sa s tym nieco vykoumalo Huh? Angry
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #100 v: 01. Červen 2011, 21:46 »

Nevim, jestli je co vubec koumat. Jestli je IMEI danyho telefonu v nejakym blacklistu, tak jediny koumaci jsou nejaci hackeri, co se znova nabouraj k Sony do databaze. Øeseni jednoduche - bud flashovat pouze a jedine pomoci flasheru, nebo neodemykat bootloader anebo vzdy unroot telefonu pred pripojenim k SEUS.
uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 02. Červen 2011, 07:32 »

sice je toto trosku ot, ale: cital som clanok, ze hackeri pripravuju dalsi utok na sony

http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/ostatni/hackeri-konec-sony-se-blizi-dd7-/clanek.A110531_143702_bw-zurnal-ostatni_osk.idn
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 04. Červen 2011, 07:28 »

no je to skutocne off topic ale takymto tempom sony o chvilu klakne, to je uz neuveritelne ale kazdy tyzden je u nich nieco hacknute
uložena
Vai
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #103 v: 04. Červen 2011, 18:25 »

Mimo tema to zas az tak byt nemusi. Kdyz uz Sony prohrava na jedne fronte, tak se asi rozhodli, ze aspon s "uzivateli" zatoci na jine. V kazdem pripade tohle zruseni zaruky u rootnuteho pristroje muze mnohe potencionalni zajemce o telefony SE jen a jen odradit.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #104 v: 04. Červen 2011, 18:28 »

Coz o bezne uzivatele, valne vetsine zakazniku je to burt. Jde o komunitu, to je pro nas horsi.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mate Sony Ericsson s Androidem a pouzivate root? Pak pozor na zaruku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.066 sekund, 18 dotazů.