SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem s nabijenim x10
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: problem s nabijenim x10  (Zobrazeno 6236 x)
Bella
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: XPERIA X10 Sensuous Black

Zobrazit profil
« v: 12. Duben 2011, 09:33 »

Zdravim, v posledni dobe se mi stavalo, ze se mi telefon sam vypinal a vcera jsem ho pripojila k PC, on se vypnul a doted ho nemuzu zapnout, zkousela jsem ho dat nabijet do site, ale nereagoval, ani nesvitila cervena kontrolka. Nechala jsem to teda vypnuty a nabijela pres noc. Rano nic, vsechno stejny, zapnout ho nejde. Kdyz ho chci zapnout, tak trikrat rychle za sebou zaplika cervena kontrolka a nic. Nevite nekdo, co by s tim mohlo byt?
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Duben 2011, 11:52 »

Zkus vytahnout baterii a nechat ho tak lezet aspon hodku. Pak vyzkouset. Jinak zkusit pujcit od nekoho nabitou baterii a vymenit. Jak nepujde ani tak zapnout, tak bych zkusil SEUS a prehral firm.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Bella
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Duben 2011, 14:08 »

Zkus vytahnout baterii a nechat ho tak lezet aspon hodku. Pak vyzkouset. Jinak zkusit pujcit od nekoho nabitou baterii a vymenit. Jak nepujde ani tak zapnout, tak bych zkusil SEUS a prehral firm.

Ok, dik za rady, jeste s tim jdu dneska na Mobilpohotovost vyzkouset jinou baterku a jinou nabijecku, doufam, ze bude v pohode, rychle se na nej zvyka
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Duben 2011, 15:44 »

Pokud budes zkouset prehrat ten firm tak jedine s pujcenou nabitou baterii. Nemuselo by to dobre dopadnout, kdyby ti klekl tel behem updatu.
uložena

Bella
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Duben 2011, 16:59 »

Pokud budes zkouset prehrat ten firm tak jedine s pujcenou nabitou baterii. Nemuselo by to dobre dopadnout, kdyby ti klekl tel behem updatu.

Tak to dopadlo dost blbe: na servisu na Mobilpohotovosti mi rekli, ze je v pr...software a ze to doma sama nezmaknu a ze mi to opravej za 800,-Kc. Zkousel tam jinou nabijecku i jinou baterku a telefon porad to samy. Tak nevim, no, sem majitelkou mrtvoly X10 :-( Do toho firmu se bojim, vlastne ani nevim, jestli bych se tam nejak dostala, kdyz je to takhle chciply a nejde zapnout vubec ani s jinou baterkou Undecided Cry
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 12. Duben 2011, 20:13 »

X10 se da flesovat i jinou SE baterkou (osobni zkusenosti mam s baterii z G502). Napeti maj stejny, staci jen poradne drzet behem procesu:)
uložena
Mida
Uzivatel
Telefon: K850i modified FS, X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Duben 2011, 18:45 »

To ja mam trochu jiny problem pri nabijeni, ale navazu na tohle tema.  
Mam x10 neco pres mesic,  zezacatku jsem ji vybil parkrat az do uplneho vybiti, tak jsem vedel, ze se nabiji i ve vypnutem stavu.  Ale dnes jsem zjistil, ze se mi telefon pokud je vypnuty po pripojeni na nabijecku zapne!   Shocked

Koukal jsem na to jak zjara, nevite cim to muze byt???  Mam cislo sestaveni 2.1.1.A.0.16. Predtim jsem mel ROM ne 2.1 ale 1.6.  Dokaze mi nekdo napsat,  ktera ROM po pripojeni na nabijecku nabiji telefon ve vypnutem stavu??  Predem diky!
« Poslední úprava: 14. Duben 2011, 04:15 od Mida » uložena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 13. Duben 2011, 19:14 »

Je to normalni vec. Takhle to vymysleli soudruzi v SEcku.
uložena

Mida
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Duben 2011, 22:07 »

Tak za normalni vec to urcite neberu.

Jak rikam, predtim mne telefon nabijel normalne ve vypnutem stavu!! Normalne pres cely displej byl velky indikator baterie.

Ale ted uz ve vypnutem stavu nabijet nejde, po pripojeni nabijecky se normalne zapne.  Undecided

Jen nevim, na jakem systemu mi to predtim nabijelo ve vypnutem stavu.

EDIT: Tak jsem se docetl na zahr.strankach, ze to same se stalo chlapikovi po root-nuti telefonu!
          Kazdopadne problem vyresen, nainstaloval jsem pres x-recovery opravny balicek a telefon mi opet nabiji i ve vypnutem stavu!!  Mrknutí  Xrecovery BEST!
« Poslední úprava: 14. Duben 2011, 05:19 od Mida » uložena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
Bella
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 15. Duben 2011, 20:44 »

Zdravim, v posledni dobe se mi stavalo, ze se mi telefon sam vypinal a vcera jsem ho pripojila k PC, on se vypnul a doted ho nemuzu zapnout, zkousela jsem ho dat nabijet do site, ale nereagoval, ani nesvitila cervena kontrolka. Nechala jsem to teda vypnuty a nabijela pres noc. Rano nic, vsechno stejny, zapnout ho nejde. Kdyz ho chci zapnout, tak trikrat rychle za sebou zaplika cervena kontrolka a nic. Nevite nekdo, co by s tim mohlo byt?

Takze uz mam telefon zase doma, v servisu mi bylo receno, ze byly odstraneny nejake studene spoje u konektoru pro nabijeni (coz absolutne nevim, co znamena, jeste jsem si to nevygooglila) a prehrali software. Diky tem spatnym spojum se to pry zkratovalo a proto neslo nabijet.
uložena
palopx
Uzivatel
Telefon: se - P1i, X1i, X1o

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 25. Duben 2011, 16:41 »

Jak rikam, predtim mne telefon nabijel normalne ve vypnutem stavu!! Normalne pres cely displej byl velky indikator baterie.

Ale ted uz ve vypnutem stavu nabijet nejde, po pripojeni nabijecky se normalne zapne.  Undecided

EDIT: Tak jsem se docetl na zahr.strankach, ze to same se stalo chlapikovi po root-nuti telefonu!
          Kazdopadne problem vyresen, nainstaloval jsem pres x-recovery opravny balicek a telefon mi opet nabiji i ve vypnutem stavu!!  Mrknutí  Xrecovery BEST!

a nevies poradiÂť ako na to?
uložena
OverGo
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 30. Duben 2011, 11:18 »

Takze uz mam telefon zase doma, v servisu mi bylo receno, ze byly odstraneny nejake studene spoje u konektoru pro nabijeni (coz absolutne nevim, co znamena, jeste jsem si to nevygooglila) a prehrali software. Diky tem spatnym spojum se to pry zkratovalo a proto neslo nabijet.
[/quote]

starsie X10ny mali problem s USB konektorom mal som ten isty problem mne menili celu maticnu dosku a je po problemoh
uložena
Mida
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 18. Květen 2011, 16:33 »

a nevies poradiÂť ako na to?

Staci vstoupit do xrecovery menu a nahrat pomoci polozky install custom.zip prilozeny soubor,ktery je ale potreba nejprve rozbalit v PC,v RARu najdete ZIP soubor a ten teprve pouzijete.
Doporucuji napred take pomoci xrecovery provest kompletni zalohu telefonu, kdyby se pripadna uprava nelibyla.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problem s nabijenim x10
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.