SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
10. Duben 2025, 08:34
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson XPERIA Play v redakci - mate otazky
Strana: [
1
]
2
3
4
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson XPERIA Play v redakci - mate otazky (Zobrazeno 19410 x)
Joza
Anonym
«
v:
07. Duben 2011, 05:53 »
Vcera jsem mel moznost zucastnit se tiskove konference a krome fotografii a spousty zkusenosti s novinkami jsem si odvezl take jeden kus Sony Ericssonu XPERIA Play, tedy prvniho PSP telefonu. Prave v techto chvilich se rozbiha jeho podrobne testovani, vy mate v tomto tematu moznost ptat se na jakekoliv veci, ktere vas napadnou a ja se budu snazit postupne odpovidat. Predem upozornuji, ze toho mam nyni moc, takze se muze stat, ze na odpoved si pockate trochu dele. Snad o vikendu ale vse dorazim, primarne nyni potrebuji zpracovat a vydat material ze vcerejsiho dne. Prvni dojmy - telefon je plastovy, ale ma solidni hmotnost a pracuje se s nim velmi dobre. Herni tlacitka jsou kouzelna, stejne tak i Crash Bandicoot
uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia E5
Re: Sony Ericsson XPERIA Play v redakci - mate otazky
«
Odpověď #1 v:
07. Duben 2011, 08:47 »
Funguji herni tlacitka s PS emulatorem a GBA emulatorem? Je tam tedy nejaky oficialni moznost jak hrat PS1 hry nebo zase jen pres ten komercni emu?
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510
«
Odpověď #2 v:
07. Duben 2011, 09:50 »
no oficialne sa snad hraju prave cez sw dodavany uz v zaklade... neoficialne by PSX 4 Droid mal urcite makat, tusim ze tlacitka sa tam daju napapovat, takze by nemal byt problem no nie som si isty.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #3 v:
07. Duben 2011, 22:21 »
Tlacitka a emulator prubnu o vikendu, ale myslim si, ze v tomto smeru vse bude fungovat korektne. Dojmy zatim stale pozitivni, telefon se libi snad kazdemu, komu jej ukazu, spousta lidi ani nepozna, ze jim ukazuji telefon a nikoliv konzoly. Teprve kdyz zacnu vytacet cislo, jsou prekvapeni
uložena
Piti20
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
08. Duben 2011, 20:17 »
ako je na tom s vydrzou baterie pri hrani hier?
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #5 v:
09. Duben 2011, 09:15 »
No vcera jsem hral nekolik hodin v kuse a v pohode, dnes jsem telefon nabil a jak se ratim z prace, zapnu Crashe a testneme vydrz do dusledku.
uložena
Otacon24
Uzivatel
«
Odpověď #6 v:
12. Duben 2011, 10:53 »
Zdravicko. Muj posledni mobil, ktery mam dlouha leta je jeste z dob, kdy byl barevny displej poslednim vykrikem moderni doby a netouzil jsem po necem lepsim, protoze na volani a sms mi ta krabicka staci, ale kdyz jsem uvidel tenhle stroj, tak mi srdecko zaplesalo. Kombinace handheldu a smartphonu je naprosto genialni napad, jsem na to nazhaveny jak vyfuk u ferari
Anyway, videl jsem, ze na android marketu jsou emulatory SNESu a GBA, konkretne snesoid a gameboid, rad bych vedel, jestli u nich funguji herni tlacitka. A druha otazka, ktera me teda zajima vice: pokud si ted koupim xperii play v Ceskem eshopu, ktera jeste neni oficialne u nas v prodeji (predpokladam, ze tomaji nekde z vyspelejsich casti Evropy), nebude tam nejaky problem s dostupnosti her pres PS suite? Budu tam mit ty predinstalovane hry? (ty by mely byt na karte u kazdeho prodejniho kusu at je odkudkoliv ne?) Dik.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
Telefon: LG G7
«
Odpověď #7 v:
21. Duben 2011, 22:34 »
No tak mi se tento telefon taky dostal do rukou na vyzkouseni, je to poradny kousek docela prekvapi ta hmotnost, telefon se v kapse urcite neztrati, na uzkou kapsu u mych kalhot to ale neni nejsem zadny balvan a tak s tim mam docela problem, telefon jsem nosil schvalne dva dny v kapse a urcite jsem si na tu velikost moc nezvykl. Kdyz jsem telefon zapujcil nekomu jinemu kazdy si zatim vsimal hlavne hmotnosti v pomeru k velikosti. Pohledove vetsina lidi nic moc nerikala az do te doby kdy jsem telefon vysunul, to uz vetsina lidi jen otevrela pusu a vsichni se zajimali o hry, verim ze slovo Playstation zna hodne lidi a kazdy vi jak takovy ovladac vypada. Konstrukcne je telefon velmi dobre zpracovany to potvrdilo vice lidi kteri meli moznost si telefon osahat, toto tvrdim i ja.
System je dost svizny je to docela skok oproti predchozi generaci Xperii, vadi mi snad jen to ze SE neustale pouziva tu svou grafickou nadstavbu, podle mne by byl telefon bez ni jeste sviznejsi, obcas se mi stava ze se prechazeni mezi kartami drobne zadrhne to je podle mne zpusobeno samotnym prostredim od SE, protoze ovladani ve hrach a programech je jinak svizne bez zadrhavani.
Poslech hudby je dostatecne kvalitni a telefon pres reproduktory hraje dostatecne nahlas, pritom reproduktory jsou dost malinke ale onen "lepsi" zvuk je zpusoben akustickymi kanalky v krytu pristroje, rozhodne se nemusi nikdo bat ze by pristroj pri vyzvaneni neslysel. 3,5 jack je pro mne nevhodne umisteny na boku, pri poslechu hudby nedam telefon do kapsy uz vubec, a lakat zlodeje se mi taky nechce.
Klavesnice pri psani sms je paradni, nikdy bych neveril ze tohle reknu nejsem totiz zvykly psat na displeji, hlavne na lezato se pise skvele. Hodne se mi libi odezva displeje a reakce na dotek jsou fakt presne, to treba o X10 mini pro nemuzu rict.
Fotoaparat me moc nenadchnul, myslim ze ten by mel byt u tak draheho pristroje na urovni, zkousel jsem fotit hlavne s pouzitim automatiky ale fotky s toho moc pekne nejsou, takova stara K800i zvladne podle mne lepsi fotky. Trochu taky postradam Tlacitko spouste alespon kvuli aktivaci fotoaparatu, nemusel bych ho pouzivat na foceni kdyz uz Âťapu po displeji. Jsem Hlavne rad za to ze telefon obsahuje prisvetlovaci diodu kterou pouzivam docela casto. Nataceni videa mne taky moc neoslnilo video se nekdy kouse pri nataceni hlavne pri malinko vetsim pohybu, kousance zustanou i p prehravanem vysledku, to vubec nechapu co s tim ten telefon dela pritom pro nej neni problem prehrat video v HD kvalite ve formatu avi (pres aplikaci Vplayer, pres tento program se nahravka taky trha).
No a hrani her, jsem vlastnikem PS3, a tak mam asi takovyto pohled. Konzoli PSP se hry z Play asi nevyrovnaji PSP je podle mne o nejaky kousek dopredu a to mluvim o stare PSP, hry s Play jsou takove jine pripominaji mi hry na mem starem PSone. Oproti PSP ma ale Play vyhodu a to je podle mne cena her a dostupnost her nejen na PSstore nebo v obchode jak je to u PSP, ale i u jinych vyrobcu jako je treba Gameloft a to urcite za nizsi ceny, vyhoda hrani her na Play oproti ostatnim vyrobcum mobilu je onen vysuvny ovladac ktery nema konkurenci, tapani po displeji a zaclaneni si prstem pri hrani na dotekovem displeji je nesmysl, Play se na to hrani hodi nejlepe. Hrani v autobuse neni problem a vydrz na baterii je celkem dost slusna, osobne mne uchvatila hra Star Battalion.
Musim narazit taky na jednu vec kterou tu nakousl Mars a nemohl jsem si toho nevsimnout i u modelu Play, myslim si ze modely Play a Neo majii nejaky bug v podobe spatne fungujiciho cidla podsviceni, podsviceni mam na maximum, s tim ze nejde cidlo podsviceni v menu vypnou jsem se smiril a tak jsem myslel ze s nim zatocim v podobe aplikace ktera podsviceni dovede regulovat jak automaticky tak na pevno treba rovnou na 100procent poklepanim na treba nejaky widget, zkousel jsem celkem 4 aplikace vsechny fungovaly tak jak ukazovaly a intenzitu svetla menily podle prikazu, ale jake bylo me zjisteni kdyz jsem intenzitu nastavil na 100procent v tmave mistnosti, opakuji 100procent a ne zadne auto, schvalne jsem si zapnul svetlo na W995 a Led diodou jsem zasvitil primo na cidlo, proste jsem to prilozil telo na telo, intenzita osvetleni se vyrazne zvetsila, tak ze zadne vadne kusy ale chyba v FW.
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1
«
Odpověď #8 v:
22. Duben 2011, 00:06 »
Ganimed: jak zminujes to sekani pri presunech obrazovek, neni to nahodou zpusobeny nekteryma widgetama? Na videich co jsem koukal, tak se to obcas zpomali, kdyz se najede na obrazovku s widgetem Timescape, kterej to asi sekne, jak naraz natahuje dost dat.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #9 v:
22. Duben 2011, 07:26 »
Dle mne neodlazeny launcher, dle zkusenosti se seka snad na vsech telefonech, kde ho lide zkouseli (osobne pouzivam Launcher7, a ten jede jak z praku). Jinak pekne shrhuti. Sice jsem telefon v ruce nemel, ale takova cihla se dnes uz moc nenosi.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
24. Duben 2011, 10:17 »
Tak zkousel jsem i bezdratova sluchatka a neni zadny problem jak s poslechem hudby tak i s hranim her a smerovanim zvuku do sluchatek. Tento prispevek pisu primo s Play a opery mini.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #11 v:
24. Duben 2011, 10:25 »
Puvodne jsem hodne uvazoval nad modelem Pro, ale po Play je mi skutecne smutno, takze do Play urcite pujdu, jakmile to bude mozne. Tedy pokud se mi pro ni podari odladit jednotlive upravy
Root, Recovery menu, smazani zbytecnych veci, procisteni pameti, to vse me i vas na SEManii jiz brzy ceka.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
«
Odpověď #12 v:
25. Duben 2011, 17:20 »
No poridil jsem par fotek pomoci play nahledy ktere zde umistim jsou zmensene pro predstavu, originaly jsem dal na uloz to
http://www.ulozto.cz/8772984/fotky-z-play-rar
tak kdo chce tak si stahne. Osobne z vysledku fotoaparatu na Play nadseny nejsem. Fotky jsou hodne nekvalitmi.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #13 v:
26. Duben 2011, 19:48 »
Tak aspon po dlouhe dobe mam radost, ze spatne fotografie nejsou rukama, jak mi tady nekdo nedavno rekl. A docela me to mrzi, byl jsem zvykly na vic... Dokud je fotka zmensena, je to v pohode, v originalni velikosti ale slabota
XPERIA Play je na nasem trhu od dnesniho dne oficialne v prodeji
KDo bude mezi prvnimi majiteli?
«
Poslední úprava: 26. Duben 2011, 21:06 od Jozef Cmar
»
uložena
Piti20
Uzivatel
«
Odpověď #14 v:
26. Duben 2011, 19:50 »
myslim ze vela ludi sa nechysta, to by tu bolo potom viac otazok ako jedna strana...
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
4
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.