SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 00:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 ... 28 29 [30] 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 156580 x)
Killer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia NEO V

Zobrazit profil
« Odpověď #435 v: 16. Prosinec 2011, 09:25 »

Zdravim, tak se mi zacala Xperia NEO V opet vypinat. Od minule dala skoro mesic pokoj a najednou zase. Usne a uz se nevzbudi Sad Netusite, cim by to mohlo byt? Nechce se mi jej davat pred Vanoci do opravy Sad
« Poslední úprava: 16. Prosinec 2011, 09:54 od Killer » uložena
miromen
Uzivatel
Telefon: SE ARC

Zobrazit profil
« Odpověď #436 v: 16. Prosinec 2011, 14:02 »

nemam porovnani s arcem, ale neo hraje hodne hodne nahlas:) a reprodukce je az necekane kvalitni (na mobilni reproduktuurek:-) )

Nevim kolik jsi mel mobilu v ruce ale NEO hraje dost potichu a me osobne to odradilo od nakupu tohoto telefonu.
uložena
miromen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #437 v: 16. Prosinec 2011, 14:07 »

Zdravim, nevite jak nahlas hraje(reproduktor) Neo, v porovnani s Arc?vice, mene...
Ktery je hlasitejsi, diky
NEO je dost potiche. ARC ma repracek znatelne hlasitejsi.
V odkaze je test nejen hlasitosti ale i kvality zvuku a ten potvrzuje to co jsem osobne slysel. Rozdil je opravdu vyrazny.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo-review-595p4.php
uložena
maco1988
Uzivatel
Telefon: Xperia NEO

Zobrazit profil
« Odpověď #438 v: 16. Prosinec 2011, 14:08 »

nemam porovnani s arcem, ale neo hraje hodne hodne nahlas:) a reprodukce je az necekane kvalitni (na mobilni reproduktuurek:-) )

Nevim kolik jsi mel mobilu v ruce ale NEO hraje dost potichu a me osobne to odradilo od nakupu tohoto telefonu.

mal si zapnutu funkciu Xloud??ta velmi zosilni zvuk...a este mi pomohol prehravac Power AMP ,kde som si nastavil EQ a teraz moje NEO hraje jak boh Smajlík
uložena
miromen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #439 v: 16. Prosinec 2011, 15:07 »

Xloud jsem aktivoval ale pres jiny prehravac nezkousel. To az tak tomu pomuze ?
uložena
maco1988
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #440 v: 16. Prosinec 2011, 15:15 »

ziaden iny stiahnuty prehravac mi tak nepomohol ,ako Power AMP ...ak si dobre nastavis EQ,tak je to parada...necudujem sa ,ze je to najlepsi a najpopularnejsi prehravac hudby pre Android.
uložena
miromen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #441 v: 16. Prosinec 2011, 15:34 »

Tak jsem si ho zkusil stahnout do Arc a prehravac je opavdu paradni. Hlavne se mi libi ze umi prehravat ze slozek ale to svede i BS Player. Nicmene kvalitu ani hlasitost to u Arc nepozvedlo. Ale kazdopadne dik za tip.
uložena
maco1988
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #442 v: 16. Prosinec 2011, 16:14 »

mas Trial ,alebo platenu verziu??
uložena
miromen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #443 v: 16. Prosinec 2011, 16:57 »

Trial ale vse je tam funkcni takze je to asi limitovane nejakym obdobim....
uložena
ZiOLy
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #444 v: 25. Prosinec 2011, 16:30 »

Zdravim, pouzivam Neo 4 mesiace, zaciatkom decembra som urobil aktualizaciu a odvtedy sa mi zacali problemy s foÂťakom. Po zapnuti a odfoteni 1-2 fotiek (niekedy ani to nestihnem) mi vacsinou zamrzne a vypise, ze foÂťak prestal fungovaÂť a ak ho chcem znova pouziÂť musim mobil vypnuÂť-zapnuÂť, alebo mi zmrzne, obrazovka stmavne, svietia mi len dole navigacne klavesy a vtedy pomoze jedine vybratie baterie, pricom sucasne je zo zadu vrchna casÂť mierne teplejsia ako zbytok telefonu. Viete poradiÂť, co s tym?  Keby sa mi to stalo raz za mesiac, prezijem, ale niekedy sa mi to stane aj 4-krat za den. Diky Smajlík
uložena
JirikH
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #445 v: 29. Prosinec 2011, 13:55 »

Zdravim,
je nejaka moznost, jak vymenit predni kryt? Pri hledani noveho zadniho (protoze se mi prestalo libit moje pouzdro a tim padem bude po case treba zadni kryt vymenit) jsem objevil, ze se da koupit i predni, a moznost mit bile Neo se mi opravdu libi. Po prozkoumani co je pod zadnim krytem ale nadseni opadlo:-D. Vymenit predni kryt asi nebude zadna sranda a na googlu ani youtube jsem neobjevil zadny navod a tak se chci zeptat, jestli uz s tim nema nekdo zkusenosti?Smajlík predem diky za odpovedi:-)
uložena

Nokia 6610i (stale nekdy pouzivam - funguje bezchyby) , Siemens M65, SE K750i, Samsung U900 Soul, SE W880i (2. telefon), SE Xperia Neo (hlavni telefon - nemenil bych:-))
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #446 v: 29. Prosinec 2011, 16:40 »

JirikH

Hmm ale zajimave ze ja jsem rozebiraci video nasel trvalo mi to cca 30 vterin  Grin

http://www.youtube.com/watch?v=vOE_Z-y8FUs

dokonce to nekdo umistil i na XDA a kupodivu byl to cech http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1373702

vic casu zabere tvorit takovyto prispevek

Kazdopadne vidim ze rozebrat Neo je strasne jednoduche, lepsi nez mordovat jakekoliv slepovane HTC
« Poslední úprava: 29. Prosinec 2011, 16:42 od Ganimed » uložena

petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #447 v: 29. Prosinec 2011, 16:41 »

Zdravim, pouzivam Neo 4 mesiace, zaciatkom decembra som urobil aktualizaciu a odvtedy sa mi zacali problemy s foÂťakom. Po zapnuti a odfoteni 1-2 fotiek (niekedy ani to nestihnem) mi vacsinou zamrzne a vypise, ze foÂťak prestal fungovaÂť a ak ho chcem znova pouziÂť musim mobil vypnuÂť-zapnuÂť, alebo mi zmrzne, obrazovka stmavne, svietia mi len dole navigacne klavesy a vtedy pomoze jedine vybratie baterie, pricom sucasne je zo zadu vrchna casÂť mierne teplejsia ako zbytok telefonu. Viete poradiÂť, co s tym?  Keby sa mi to stalo raz za mesiac, prezijem, ale niekedy sa mi to stane aj 4-krat za den. Diky Smajlík
Zkus to znovu "aktualizovat", proste to preper tou samou verzi - mozna se nekde stala nejaka chyba v matrixu Smajlík
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
JirikH
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #448 v: 30. Prosinec 2011, 10:02 »

Ganimed:
Diky moc:)!! Koukam, ze staci dat spravne klicove slovo, coz ja jsem nemel. Nicmene to vypada, ze by to nemusel byt az takovy problem. Jedine jak v tom videu asi cca 0:46 odpojuje predni kameru, a ty ostatni veci od telefonu, jak myslite, ze je to pridelane k tomu prednimu krytu? Pujde to lehce prendat?  A treba bych pri jednom mohl vyresit i vrzajici stranu bez tlacitek Cheesy Cheesy , kdyz se to taky sundava, nejakym tim podlozenim Cheesy.
uložena

Nokia 6610i (stale nekdy pouzivam - funguje bezchyby) , Siemens M65, SE K750i, Samsung U900 Soul, SE W880i (2. telefon), SE Xperia Neo (hlavni telefon - nemenil bych:-))
Petr Eermak
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Neo V

Zobrazit profil
« Odpověď #449 v: 30. Prosinec 2011, 19:44 »

Ta vymena krytu vypada fakt jednoduse, ale zase dela to profik. Kdybyste vyresili ten ten vrzajici kryt tak dejte vedet take by me to zajimalo.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 28 29 [30] 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 19 dotazů.