SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 23:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 154908 x)
drice
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: NEO

Zobrazit profil
« Odpověď #300 v: 30. Červenec 2011, 10:42 »

Prednalepenou folii ma 100% jen Arc.

oki dik za info pujdu nejakou koupit asi vezmu InvisibleSHIELD snad bude v pohode
uložena
drice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #301 v: 30. Červenec 2011, 19:25 »

Tak zatim prvni vec co mi vadi je podle me slabej prijem wifi  Angry na sgs mi jede v pohode a na stejnym miste s SE neo mi porad hlasi problemy  Sad
uložena
htcjirka
Uzivatel
Telefon: Nokia Lumia 920 White + Yellow

Zobrazit profil
« Odpověď #302 v: 31. Červenec 2011, 07:52 »

oki dik za info pujdu nejakou koupit asi vezmu InvisibleSHIELD snad bude v pohode

Doporucuji spise Brando,to zachova puvodni hladky povrch.Invisible Shield nemusim pro lehkou jakoby gumovost,prst pak nejezdi uz tak lehce..
uložena

Nokia Lumia 920 + DT-900 - Windows Phone 8.0.10211.204 (1232.5957.1308.1)
drice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #303 v: 31. Červenec 2011, 08:28 »

Doporucuji spise Brando,to zachova puvodni hladky povrch.Invisible Shield nemusim pro lehkou jakoby gumovost,prst pak nejezdi uz tak lehce..

oki dik za radu  Mrknutí
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #304 v: 31. Červenec 2011, 08:39 »

Tak zatim prvni vec co mi vadi je podle me slabej prijem wifi  Angry na sgs mi jede v pohode a na stejnym miste s SE neo mi porad hlasi problemy  Sad

to me docela prekvapuje, kdyz jsem NEO testoval i ted, co ho vlastni mladej je na tom obdobne jako jine telefony (predtim jsem mel i SGS a NEO ztraci signal na stejnem miste jako ztracelo SGS). A stejne jako vsechny dalsi telefony take trpi na malou (Neo je na tom ale v tomhle velmi dobre) ztratu signalu pri urcitem uchopeni. Jedine, co se obcas projevi jsou bezduvodne restarty wifi pripojeni, pokud je telefon bez vypnuti nekolik dnu v provozu, ale po restartu telefonu je opet vse OK.
uložena
drice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #305 v: 31. Červenec 2011, 09:16 »

to me docela prekvapuje, kdyz jsem NEO testoval i ted, co ho vlastni mladej je na tom obdobne jako jine telefony (predtim jsem mel i SGS a NEO ztraci signal na stejnem miste jako ztracelo SGS). A stejne jako vsechny dalsi telefony take trpi na malou (Neo je na tom ale v tomhle velmi dobre) ztratu signalu pri urcitem uchopeni. Jedine, co se obcas projevi jsou bezduvodne restarty wifi pripojeni, pokud je telefon bez vypnuti nekolik dnu v provozu, ale po restartu telefonu je opet vse OK.

tak to nechapu  Sad abych mel stale pripojeni tak musim bejt max 3 metry a routeru a nemuzu ani za dvere to mi sgs nedela  Angry
uložena
drice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #306 v: 01. Srpen 2011, 12:37 »

Jakou tam kdo mate navigaci ? Nebo kde jste ji nasli nemyslim tim odkaz na google mapy atd.  Grin Zatim jsem stahnul navigon ale porad se to nejak chce pripojovat na net pri kazdym spusteni  Sad
uložena
htcjirka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #307 v: 01. Srpen 2011, 13:16 »

Co to je stahl..navigace se kupuje..ja mam zakoupeny Navigon 3.6.2,je to zatim nejlepsi navigace s perfektnim planovanim,nejsirsi nabidkou cisel popisnych apod..pripojeni k netu neni podminkou...stahuje si pres nej jen dodatecne informace a lze to vypnout v menu.Jinak mit neo bez aspon zakladniho internetoveho balicku, je pak jako mit pul telefon..
uložena

drice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #308 v: 01. Srpen 2011, 13:33 »

Co to je stahl..navigace se kupuje..ja mam zakoupeny Navigon 3.6.2,je to zatim nejlepsi navigace s perfektnim planovanim,nejsirsi nabidkou cisel popisnych apod..pripojeni k netu neni podminkou...stahuje si pres nej jen dodatecne informace a lze to vypnout v menu.Jinak mit neo bez aspon zakladniho internetoveho balicku, je pak jako mit pul telefon..

Dekuji za info asi " stahnu " koupim navigon jak jsi psal tu folii nezkousel jsi ScreenShield ?
uložena
htcjirka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #309 v: 01. Srpen 2011, 14:44 »

ScreenShield znam..ja preferuju zachovani puvodni hladkosti a to ani Invisible Shield ci ScreeShield nenabidne..
uložena

sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #310 v: 01. Srpen 2011, 14:45 »

inak nechapem,preco su v nasich regionoch zatial k dostaniu hlavne dve varianty modra a cervena. Striebornu moc nevidno. Neviem sa rozhodnuÂť ci kupim modry,nevidel som ho este na zivo,a foto z netu dosÂť zavadza. Aj prvotne foto tohto modelu vyzeraju ako starsi model Vivaz,ale je v skutocnosti to nie az take ovalne,alebo sa mylim?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #311 v: 01. Srpen 2011, 16:58 »

Jakou tam kdo mate navigaci ? Nebo kde jste ji nasli nemyslim tim odkaz na google mapy atd.  Grin Zatim jsem stahnul navigon ale porad se to nejak chce pripojovat na net pri kazdym spusteni  Sad
zalezi na tom, k cemu to navigovani potrebujes Mrknutí
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
drice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #312 v: 01. Srpen 2011, 18:00 »

ScreenShield znam..ja preferuju zachovani puvodni hladkosti a to ani Invisible Shield ci ScreeShield nenabidne..

Tak jsem dal na tebe a objednal jsem Brando display protector tak uvidim jak obstoji  Roll Eyes
uložena
htcjirka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #313 v: 01. Srpen 2011, 18:01 »

Nemusis mit strach,je antistaticka,pouzivam uz je k plne spokojenosti nekolit let.
« Poslední úprava: 01. Srpen 2011, 19:17 od htcjirka » uložena

petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #314 v: 01. Srpen 2011, 19:04 »

Taky se chystam si ji objednat...ale koukam ze ji maji snad jen na sunnysoftu...Jeste nejaky pekny pouzdro, aby ten chudak neodnes kazdou ranu (za posledni 4 dny jich bylo asi 6 Sad) a kapku vody.....skoda, ze crussel je tak drahej Sad
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 16 dotazů.