SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 154883 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #270 v: 18. Červenec 2011, 23:30 »

Trochu OT (jen jako odkaz na druhe vlakno)
Od dnesniho dne definitivne Neo oficialne v prodeji u O2
http://semania.cz/sony-ericsson-xperia-neo-oficialne-v-prodeji.html
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #271 v: 23. Červenec 2011, 09:21 »

Jinak jsem pomoci SD Tools udelal testik pribalene 8GB karty, ktera je ofiko pouze Class 2 a myslim, ze dosahla velmi dobre hodnoty. Zapis na 5,8MB a cteni na 21,9MB, Pro dulezitejsi zapis tedy splnuje i Class 4 s rezervou a skoro by to bylo i na Class 6. Takze palec nahoru.  Smajlík
uložena
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #272 v: 23. Červenec 2011, 12:05 »

Toto si skusala? Je to sice na X10, ale za vyskusanie nic nedas...
rada bych vyzkousela, ale jaksi nevidim, co bych mela zkouset Tongue

Jinak Neo si vede po skoro dvou tydnech az moc dobre - hlavne v nem funguje GPSka, takze s sebou nemusim neustale tahat ten obri Oregon Cheesy Locus funguje taky na jednicku. Fotak foti nadherne (az na to ze tam je oproti w995 malo funkci - asi jsem z nej rozmazlena). Barvy mi dokonce prisly mnohem lepsi nez z bratrovo zrcadlovky, coz me prekvapilo. Ted se zkusim vrhnout na sehnani folie, nebot jak se znam, by displej asi moc dlouho bez uhony nevydrzel pri mym stylu kesovani Cheesy Dodavany sluchatka mi prijde, ze hrajou hrozne...Ten zvuk z nich se mi proste nelibi, pricemz z repraku to zni lip, takze az bude za co, poridim nejaky poradny Mrknutí Jediny, co me trosku nemile prekvapilo, byla absence nejakyho spravce souboru v "cistym" systemu. U takovyho telefonu mi to prijde trochu nedomysleny. Malokomu asi staci se dostat jen do fotek a videi a pres prehravac ke vsemu hudebnimu. Taky mi dosti chybej hudebni tlacitka, ale na to si budu muset nejak zvyknout. A taky nejaka indikace pripojeni sluchatek... Roll Eyes Co se tyce vydrze, tak pokud nepoouziju wifi, je naprosto bezvadna. Wifina je holt zrout nenazrana a vydrz rapidne srazi. Nevim, jestli by w995 vydrzel na pocatecnich 89% 18hodin, kdy jsem zhruba 6hodin hrala Angry birds s plnym podsvicenim, lovila s GPSkou, prehravala pisnicky asi 5h na trajektu, kde to bylo se signalem dosti chaoticky, tze Neo ho bud hledal nebo mel prilis, neustaly zjistovani, ze na tom pitomym trajektu wifi opravdu neni...Vydrzel proste hodne Smajlík
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
Daff.Cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #273 v: 23. Červenec 2011, 12:28 »

neni na nem nalepena folie uz z vyroby? na xperii Play ji mam..
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
petulinka1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #274 v: 23. Červenec 2011, 12:30 »

praveze neni :/
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #275 v: 23. Červenec 2011, 12:33 »

to je zvlastni... je takova uplne tenoucka na bezny pohled ji prehlidnes...
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
petulinka1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #276 v: 23. Červenec 2011, 12:49 »

tak to je budto uplne neviditelna, nebo jsem ja slepon blbounovy...muzu to zkoumat, rejpat jak chci, ale folie proste nikde...prekvapilo me to kdyz jsem telefon dostala, ale nechtelo se mi resit jen pitomou folii..navic na to nebyl cas
uložena

htcjirka
Uzivatel
Telefon: Nokia Lumia 920 White + Yellow

Zobrazit profil
« Odpověď #277 v: 23. Červenec 2011, 14:39 »

Urcite tam je,ma ji i Arc,opravdu to neni temer poznat ze tam je..
uložena

Nokia Lumia 920 + DT-900 - Windows Phone 8.0.10211.204 (1232.5957.1308.1)
Dulka
Uzivatel
Telefon: SE Xperia neo

Zobrazit profil
« Odpověď #278 v: 23. Červenec 2011, 14:57 »

Konecne som aj ja sÂťastny majiteÂľ nea. ZatiaÂľ spokojnosÂť na maximum. Ale jedna vec by sa predsa nasla. Kamarat ma arc, tak sme porovnavali displeje, jeho je trochu lepsi. A pri foÂťaku ma dosÂť zarazila rozdielnosÂť kvality najma cez noc. Zapli sme foÂťaky vonku iba pri poulicnom osvetleni a jeho je o dosÂť citlivejsi ako moj neo. Skratka arc  zobrazi v tme oveÂľa viac ako neo. Viem, ze Arc ma lepsi displej bez vzduchovej medzery, preto vyzera tmavsi vypnuty, ale aj tak. Tak sa mi zda, ze SE zamerne potlacil schopnosti nea iba preto, ze arc je vlajkova lod. A tento nazor nezdieÂľam sam, ale aj na engadget to tiez takto vidia: http://www.engadget.com/2011/07/19/sony-ericsson-xperia-neo-review/

The camera hardware in the Neo is extremely promising -- it's just the software that is at fault. We're quietly harboring the hypothesis that Sony Ericsson deliberately hobbled the camera in this way in order to push the more expensive Arc. If that's the case, then it's des****ble -- and Sony Ericsson really ought to put out a fix.

To bola taka mala vytka, mozno s buducimi firmvermi to doladia. Ale inac super.
uložena

Siemens C25 => Sony J5 => SonyEricsson T300 => SonyEricsson T630 => SonyEricsson K700 => SonyEricsson K750 => SonyEricsson W800 => SonyEricsson W850 => SonyEricsson Xperia X10 => SonyEricsson Xperia neo
petulinka1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #279 v: 23. Červenec 2011, 15:04 »

Dulka: s tou kamerou mas pravdu - predevcirem jsem zkousela videohovor pres skype z Nea a porad mi neslo do hlavy, proc mi nefunguje kamera. Nekolikrat jsem dokonce restartovala telefon - bez uspechu. Pritom jsem byla metr a pul od svetla, ktery dosvitlo jeste o metr a pul za me...Ale Neo proste nic nevidel...Kdyz mi to doslo, tak jsem zkusila w995 - a ten uz me videl....
uložena

Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #280 v: 23. Červenec 2011, 17:07 »

sorry ale napisat ze neo ma lepsie farby ako zrkadlovka... Cheesy
uložena
Srandista
Uzivatel
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #281 v: 23. Červenec 2011, 18:59 »

Toto si skusala? Je to sice na X10, ale za vyskusanie nic nedas...
rada bych vyzkousela, ale jaksi nevidim, co bych mela zkouset Tongue

Sorry, pochopitelne som zabudol pripojit odkaz...

Here you go Mrknutí

http://www.megaupload.com/?d=30QPJY8F
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #282 v: 23. Červenec 2011, 22:31 »

Konecne som aj ja sÂťastny majiteÂľ nea. ZatiaÂľ spokojnosÂť na maximum. Ale jedna vec by sa predsa nasla. Kamarat ma arc, tak sme porovnavali displeje, jeho je trochu lepsi. A pri foÂťaku ma dosÂť zarazila rozdielnosÂť kvality najma cez noc. Zapli sme foÂťaky vonku iba pri poulicnom osvetleni a jeho je o dosÂť citlivejsi ako moj neo. Skratka arc  zobrazi v tme oveÂľa viac ako neo. Viem, ze Arc ma lepsi displej bez vzduchovej medzery, preto vyzera tmavsi vypnuty, ale aj tak.

no toto somm necakal,veÂľmi zaujimave porovnat tieto mobily,to na forach chyba!!! Diky
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
petulinka1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #283 v: 24. Červenec 2011, 09:04 »

Piti20: tak to holt vidim po svym no Cheesy fakt je, ze bracha s tim umi akorat tak fotit, ale ze by si tam nastavil nejaky ty hodnoty, to ne, takze tmavou fotku "retusuje" v zoneru...ja si tam neco malo co slo nastavila a fotka byla jako ze skatulky Mrknutí

srandista: diky, prubnu to

EDIT: tak mi to vyhodi krasnou fajfku a u ni napis "Aplikace neni nainstalovana" Cheesy

EDIT2: nevite nekdo jak na mmsky? nastaveni mam stazeny, ale neodeslu ani ani bajtik Sad
« Poslední úprava: 24. Červenec 2011, 10:27 od petulinka1 » uložena

verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #284 v: 24. Červenec 2011, 18:56 »

Stejny problem jsem resil sice u U20i, ale snad by to nemelo byt o tolik jine...

Posli si 1 x nastaveni pro mms, a 1 x nejake internetove (ja tam mam TM internet). Mrknutí
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.