SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 00:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 156575 x)
Rash-182
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #165 v: 23. Červen 2011, 20:39 »

Filip z Mobilmanie byl tak hodny, ze si udelal chvilku cas a Neo mi na pozadani ukazal. Prvni, co o nem rekl bylo, ze je to prijemny telefon a ja muzu jenom souhlasit. Dokonce jej uz dva mesice pouziva protoze SE si zatim nerekl o vraceni a to uz je co rict. Plus jsem hodne podcenil tu vinovou barvu ktera byla fakt nadherna a modra uz to u me nema tak jasne vyhrane. Nejvic jsem se bal tlousÂťky coz nakonec vubec nebyl problem a telefon rozhodne neni tak tlusty, jak by mohl na videich vypadat (stejne jako Play). Jinak vse behalo plynule, display krasny, zvuk pri volani hlasity (narozdil od me jiz prodane X10), spousÂť fotoaparatu take dobra. Jeste ten den jsem jel do Prahy tak jsem si jej tam chtel koupit, ovsem v tom obchode, ktery zde kazdy doporucuje bude Neo pry az dalsi ctvrtek.
Podle me se opravdu vyplati pockat si nebo jej rovnou koupit.

Nahodou nevite nekdo neco o tomhle obchode? Nejake hodnoceni uzivatelu nebo tak neco? Na heureka nic nevidim. Jsem totiz z Brna tak bych nemusel nikde objednavat.

http://www.studiosplatek.cz/sony-ericsson-xperia-neo-mt15i/
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #166 v: 23. Červen 2011, 20:55 »

Rash-182: na me ten shop nepusobi moc duveryhodne, firma byla zalozena teprve pred rokem a pul, druha vec, ktere bych se bal, tak problemu pri pripadne reklamaci, tyhle pofiderni eshopy casto reklamace zamitaji s vymluvou oxidace apod. Je to tezke, ale doporucoval bych pockat na ofiko distribuci.
Z obchodnich podminek jeste: Prodejce dale muze kdykoliv zmenit bez predchoziho upozorneni produkty popsane na tomto serveru. Nektere telefony mohou obsahovat tzv. Customizaci operatora, ktera muze byt po updatu softwaru nahrana zpet
« Poslední úprava: 23. Červen 2011, 21:01 od asahi » uložena
Rash-182
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #167 v: 23. Červen 2011, 22:04 »

Diky moc za odpoved. No nic tak to zkusim s tim K750i chvilku vydrzet. Neo se uz ale pry prodava u UK Vodafonu takze je docela slusna sance, ze by se mohl objevit i u toho ceskeho, coz bych vice nez privital. Pokud se nejaka takova informace objevi, sem s ni.  Mrknutí
uložena
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #168 v: 24. Červen 2011, 18:40 »

Tak jsem objednala Neo...Pristi tyden si pro nej pojedu - uz se tesim jak malej Jarda Cheesy Roll Eyes
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
freedll
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three

Zobrazit profil
« Odpověď #169 v: 24. Červen 2011, 18:48 »

Šedivka?
uložena
petulinka1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #170 v: 24. Červen 2011, 18:51 »

jak jinak...budu ho potrebovat na ceste do Svedska a jelikoz jedeme v den kdy se ma objevit CRdistribuce na mobilbaru, tak mi nic jinyho nezbylo...
uložena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
freedll
Uzivatel
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three

Zobrazit profil
« Odpověď #171 v: 24. Červen 2011, 18:53 »

Tak to je bohuzel blba situace no.
uložena
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #172 v: 25. Červen 2011, 07:35 »

A v kterym shopu?
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
petulinka1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #173 v: 25. Červen 2011, 07:50 »

mobildick...doufam, ze ho opravdu maji Cheesy
uložena

Tonan24
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #174 v: 25. Červen 2011, 09:18 »

V http://www.max-shop.cz/sony-ericsson-xperia-neo-blue-gradient je skladem a dle heureky i nejlevnejsi na trhu tak pokud vahate zkuste to tam. Ja mam odtamtud Xperia Arc. Nevim proc tu vsichni resite nejake reklamace, kdyz si v mobilu kazdy muze prehrat software sam. Ja teda pokud jsem reklamoval telefon tak jen kvuli prehrani softwaru v dobe, kdy to jeste nebylo mozne v domacich podminkach. No a pokud Vam neco vrze a chcete to reklamovat tak si to mate poradne vyzkouset na prodejne.
« Poslední úprava: 25. Červen 2011, 10:18 od Tonan24 » uložena
Rash-182
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #175 v: 25. Červen 2011, 10:41 »

V mobildicku jej budou mit na 90% ve ctvrtek
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #176 v: 25. Červen 2011, 11:21 »

To je zas nazor. Nefunkcni repracek nebo mikrofon (velmi caste vady) zprovoznis prehranim SW?
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #177 v: 25. Červen 2011, 13:05 »

Pred max-shopem varuji, nevim zda je to pravidlo, ale kupoval jsem u nich take Arc a byl brandovany nemeckym t-mobilem. Na strankach to vsak uvedeno nemaji a tvari se, ze jde o ciste sedivky. Zbozi jsem okamzite vratil a na penize cekal presne 30 dni, ktere jim umoznuje zakon. Rozhodne ne moc korektni jednani. Mimojine u tohoto brandingu byl jeden nekillnutelny proces, ktery neskutecnym zpusobem snizoval vydrz baterie. Mobildick jsem taky zvazoval, prece jen to cekani uz bylo silene, ale opravdu staci precist zkusenosti lidi s reklamacemi na heurece a jsem vylecen a pevne rozhodnuty pockat na oficialni distribuci.
« Poslední úprava: 25. Červen 2011, 13:07 od asahi » uložena
Tonan24
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #178 v: 25. Červen 2011, 15:05 »

To je zas nazor. Nefunkcni repracek nebo mikrofon (velmi caste vady) zprovoznis prehranim SW?

Jsem u spolecnosti sony ericsson od zacatku a minimalne do roka mam jeden novy mobil od nich a s temito zavadami jsem se nikdy nesetkal u me ani v mem okoli. Kazdy mi jen nosi mobil, protoze potrebuje prehrat software. Jinak samozrejme tohle prehrani nevyresi to vim. Ja, kdyz kupoval Xperii X10 tak jsem si koupil sedivku za 9000 kc a oficialni distribuce stala 13-14 tisic a tyhle argumenty me fakt nikdy nepresvedci platit o ctyri tisice vice.
uložena
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #179 v: 26. Červen 2011, 16:24 »

Kde koupime mobil, to je naprosto svobodna volba kazdyho z nas. Nekdo jde po co nejnizsi cene, nekdo pozaduje aby telefon byl z ofiko ceske distribuce. Je to kazdyho vec. Jenom potom ten co si koupi sedivku z naprosto silenyho shopu, aÂť sem potom nechodi brecet a ptat se co ma delat, ze mu neco nefunguje  a ze mu to nechcou vyreklamovat, protoze si to prej zbusobil sam. Mrknutí
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 14 dotazů.